Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 204
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • на последния етаж
Продават ли Себамед и Фитокод в ДМ?
За съжаление, не. Има в дрогерии BeFit.

# 391
Ако имате път към Кауфланд препоръчвам да пробвате и техните кърпички за грим.
Скрит текст:
Никога не оставам без тях, махат всичко фдт, спирала, сенки и не ми дразнят на очите. Ползвам и двата вида, но аз нямам проблем с миризмите  Simple Smile Розовите миришат неприятно, обаче сините имат аромат на сапун, според мен и не е непоносим. 1 кърпичка ми стига да премахна напълно тежък, вечерен грим. За ежедневен грим даже си я разделям на две. Не са скъпи, а и често ги пускат на промоция.

# 392
  • Чукарландия
Момичета, търся си тоалетно мляко за почистване на грим от лицето (за очите ползвам мицеларна вода). Да е бюджетно, пък хубаво. И за суха кожа. Mr. Green

Ако някой е ползвал почистващото мляко на Nuxe, точно такова хубаво си търся, но на половин цена. Hug

# 393
Аз съм доволна от това

Почиства много добре със супер малко количество и хидратира.

# 394
  • на последния етаж
Момичета, търся си тоалетно мляко за почистване на грим от лицето (за очите ползвам мицеларна вода). Да е бюджетно, пък хубаво. И за суха кожа. Mr. Green
Това:

# 395
  • Варна
Това ползвам от две седмици и съм във възторг, прекрасно е:

Лита, благодаря, че ми обърна внимание на тази серия, наистина са много хубави продуктите bouquet

# 396
  • Бургас
BBeLLa,на Лидл млякото с марка Cien е хем бюджетно,хем много хубаво.Не ми образува пъпки и ми подхранва и омекотява кожата.

И на Ариес Козметикс с краставица е хубаво,но трудно се намира вече.

# 397
  • на последния етаж
Тайга,  Hug
Много се радвам!  Grinning

# 398
  • offshore & overseas
А Yoghurt of Bulgaria може ли да се намери в някоя дрогерия/аптека? (не онлайн) Grinning

# 399
  • на последния етаж
Има ги в Ремедиум, BeFit.

# 400
  • Варна
Мисля, че може.
Хора, аз наистина се влюбих в тази серия. Отделно, че имаше някакво празнично намаление и купих дневен крем + нощен крем + тоалетно мляко за 15 лева Crazy Crazy
И знам, че не му е тук мястото, но ще си кажа - след Шисейдо, Кларинс, Талго и прочие, след сертифицирана био козметика, след какви ли не експерименти, кожата ми си хареса тези кремове от първо ползване. Много са хубави.

# 401
от мен също глас за дева с лайка /имам го в момента/ и йогурт ъф българия /ползвала съм го преди време/

# 402
  • Варна
Някой си беше купил разклащащата се спирала на Римел, да питам как се държи и имате ли впечатления след известно време ползване?
И да питам, всички кърпички за сваляне на грим ли миришат гадно? Привършвам едни на Балеа, сега отворих други някакви и те миришат по същия начин ужасно, даже еднакво миришат.

Aз я купих и загубих и си купих нова  Crazy . Нося от два дена като впечатлението ми е:
-Първо ми слепва миглите в предната им част
-Не става на някакви бучици, но това си е от тръскането.
-Не виждам по значителна разлика в обема на миглте
-Успявам да си нацапам клепачите, а не ми е обичайно поведение това.

Скрит текст:

Три пласта като я вчесах със стара четка от спирала :

Скрит текст:

Кърпички за грим ползвам на Nature of AGIVA-зелените. Не знам на какво миришат, но ми е по-леко от розовия вариант и има едни кафеви с чаено дърво, които са със силен аромат.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 17:01 от viksdesire

# 403
  • Варна
viksdesire, а голяма ли е четката на спиралата? На мен това ми е основният проблем със спиралите на Римел, огромните им четки, с които задълително се омазвам.

# 404
  • Варна
Скрит текст:

Не е толкова голяма или тумбеста. Сега ми препоръчаха нова на Мейбълин, която пък с мега тънката четка.

Днес видях да внасях стелаж с новата колекция на Есенс (за рожденния им ден) Видях ги в Лили. Всичко е във формата на голям стелаж с разнообразни продукти, които са в единичните опаковки за празните палитри.
Има две празни палитри-с 4 и с 8цвята, като капачето е пълно с разноцветни мини топченца.
Какво има в стелажа:
-База за устни подобна на вакса
-Руж в перлено розов цвят. Лек и блестящ за пролетен блясък
-Фиксираща пудра, трансперантна.
-Хайлайтър, доста лек и не толкова блестящ.
-Две пудри за устни в mauve и червен цвят. Интересно ми как работят, защото нанесени върху ръката си останаха в пудрено състояние
-Няколко броя сенки за очи в светли цветове: светла мента, телесен, много светло розов, сив с боркатен слой отгоре, кафеникав т.н. транзитен за клепача, светло лилав и светло жълт.

Общи условия

Активация на акаунт