Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 174
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте! Да ми препоръчате BB крем, кожата ми е смесена ?

# 436
Да спомена, покрай нещата на Фитокод си поръчах точно такъв продукт, който търсех - почистващ гел за лице без отмиване, страхотен е!
Бижу, на Фитокод ли е този почистващ гел?

# 437
# 438
Бижут, наистина ли преборваш грима с този флуид? или го ползваш само за освежаване на лицето сутрин?
и той не е гел - моят е течност като тоник - беше де, отдавна свърши

# 439
Ми не е течност, не е и гел. Наистина е флуид. Т.е. консистенцията е водниста, но е по-плътна, вискозитета не е като на вода. Очите чистя с гела на L'Oreal, лицето с това. Много добре се чувства кожата ми с него. Малко количество е и върви бързо, ама... Но пак ще го купя! След него слагам крем Фитокод и околоочен също Фитокод.

# 440
  • Стара Загора
Ще отида с касовата бележка от неделя да ми дадат талонче да участвам в томболата. Иначе при мен беше или мицеларна вода или несесерче (бях споменала по-напред, че първоначално ми дадоха мицеларна вода, защото нямало несесерчета, но след това намериха едно несесерче).

жгмъц, според мен ББ-то на Garnier в дългата тубичка за комбинирана кожа не е лош. Аз отвреме навреме го използвам (сега по-светлия, лятото по-тъмния).

# 441
# 442
  • Варна
Аз този флуид на Фитокод го ползвам като последна стъпка преди серум и нощен крем. Не съм пробвала да свалям грим с него, но е идея.

# 443
  • София
Сиси, благодаря!  Hug

# 444
Днес си взех BB крема на Гарние за смесена до мазна кожа с новата формула, все още не съм го слага на лицето, но на първо впечатление изглежда, че вече не е чак толкова течен и според мен е малко по-светъл.

# 445
Момичета, някоя от вас виждала ли е четката за пудра на Есенс от новата колекция? На щанда в ДМ и Лили я няма, а би трябвало в България да се внася заедно с тази за руж.. като отида все ще питам, ще питам и се разсейвам с нещо друго  Joy

# 446
  • Вестерос
Днес се замъкнах до Елитис Варна-пазар, има новата серия Bloom нещо си на Есенс, която уж само в СОфия я има според Есенс страницата във фб. На живо хайлайтъра не ми хареса. Взех си топ лака на водна основа, който е. Чудих се за пигментите, но се отказах. Някой купил ли го е? Става ли ефекта?

# 447
 smile3511 не мога да се сработя с тази пудра на Аура(бялата) много ме харесва като ефект , матира и цял ден от 06 сутринта до 20:00 когато се прибирам не е мръднала пустия ФДТ ,НО има  НО.много се разпрашава , то само докато я отворя и всичко става бяло , като я затварям също , чак ме дави.ужас.какво да правя , докато я нанасям с четката и всичко става мазало около мен.гледах едно клипче на блогърка , нанася друга марка бяла пудра с бюти блендер , пробвах , но нещо не ми се получи , някакви съвети , какво да правя

# 448
smile3511 не мога да се сработя с тази пудра на Аура(бялата) много ме харесва като ефект , матира и цял ден от 06 сутринта до 20:00 когато се прибирам не е мръднала пустия ФДТ ,НО има  НО.много се разпрашава , то само докато я отворя и всичко става бяло , като я затварям също , чак ме дави.ужас.какво да правя , докато я нанасям с четката и всичко става мазало около мен.гледах едно клипче на блогърка , нанася друга марка бяла пудра с бюти блендер , пробвах , но нещо не ми се получи , някакви съвети , какво да правя
хахах,да,разпрашва се като всяка друга фина пудра,няма страшно.Аз си затварям очите и не дишам за няколко секунди докато я нанасям потупвайки на лицето.Ефектът и при мен е просто невероятен,така че не я заменям за нищо! А бюти блендъра ти е влажен,нали?

# 449
E как пудра с влажен бюти блендер?! newsm78 Няма ли да стане на тесто?

Общи условия

Активация на акаунт