Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 172
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
 Joy Joy Бижу щях да се задавя с тва тесто. Laughing
При мен с Аурата няма чак такива облаци, че и да се давя. Rolling Eyes Пробвайте, преди отваряне да друснете пудрата върху твърда повърхност, за да падне на долу, а след отваряне аз топвам много малко количество с четката и пак потупвайки нанасям на лицето, не ми хвърчи, не си зазпрашва толкоз. Докато е пълна е малко по кофти, но после вече си тръскам по малко в капачката и така.
От новите сенки на Есенс харесах много розовото злато, страхотни са. Heart Eyes

# 451
E как пудра с влажен бюти блендер?! newsm78 Няма ли да стане на тесто?
Хаха,не естествено.Бб се ползва винаги влажен и за пудра и за фдт и за всичко

# 452
За първи път чувам за нанасянето на пудра с влажен ББ! Shocked Фдт - да, но просто не вярвам за пудрата. Сори. Grinning
Хахаха, ти сериозно ли?! Мисля от три минути за това и просто не вярвам на очите си какво чета?! Как точно си представяш нанасяне на пудра, прахообразна или компактна, с нещо мокро?! Joy

# 453
Между другото,не знам дали съм споделяла с вас един много полезен трик за изключителна трайност за грима,видях го в тубата от една гримьорка с мазна кожа.След базата съвсем малко количество(тя нанесе с бб,но може и с четка) се нанася прахообразна пудра по Т-зоната,след което обичайните стъпки-фдт,фиксиране пак с пудра,руж и т.н. Пробвайте Simple Smile

# 454
Бижу,бб се ползва винаги влажен!  bouquet

# 455
  • Вестерос
т.е. пудра преди фдт?
Разсмяхте ме за тестото  Mr. Green

# 456
Да, така е, но не се ползва за нанасяне на пудра! Laughing

# 457
Да, така е, но не се ползва за нанасяне на пудра! Laughing
Грешиш.Ползва се и за течни и за прахообразни продукти.Честно казано,аз също леко се озадачих първия път,но повярвай ми сигурно съм изгледала хиляди клипчета и грим уроци,основното правило е бб винаги! да е влажен,измива се и се попива в кърпа,нанася се всичко(без спирала) с него  Joy Пробвай,глава не боли.Просто така се прави,не съм го измислила аз Simple Smile

# 458
Покажи клипче, в което с мокър бюти блендер се нанася прахообразна пудра. Нали има хиляди. Само едничко искам аз, да се убедя в това. bouquet
И пак ти казвам, знам как се ползва ББ за нанасяне на фдт, всеки ден го правя.

# 459
Покажи клипче, в което с мокър бюти блендер се нанася прахообразна пудра. Нали има хиляди. Само едничко искам аз, да се убедя в това. bouquet
И пак ти казвам, знам как се ползва ББ за нанасяне на фдт, всеки ден го правя.
Напиши в тубата beauty blender how to use или beauty blender powder products и се убеди сама Simple Smile навсякъде се ползва влажен и това е основното правило Simple Smile Но като пробваш ще се убедиш сама и ще откриеш разликите  Hug

# 460
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бюти блендерът се ползва и за пудра, за всякакви прахообразни и т.н. продукти и все е влажен.Никой не го ползва мокър, та чак да тече вода от него.То като се изстиска колко пък мокър да остане.Хайлайтърът изглежда страхотно нанесен с бб.И на мен не ми се вярваше, но като пробвах не стана на "буци" и нямаше "cake"-ефект.
Тук дори от Glamour цитират и показват клип на Кайли Дженър:

http://www.glamour.com/story/kylie-jenner-beautyblender-trick

# 461
https://youtu.be/VGlFTjwkSlA  ето едно,понеже искаше едно,но те са стотици хиляди,увери се сама.Аз пък не мога да повярвам,че бб не знаете,че се ползват и за прахообразни продукти newsm78  bouquet  и още едно полезно от една любима гримьорка https://youtu.be/jeNwH5NdIXY  Това е същата,която нанася мъничко прахообразна пудра преди фдт за мазна кожа

# 462
Хубаво де, приемете, че съм Тома неверни и докато не видя, не вярвам. Ето, предоставихте ми възможност, сега ще видя и ще си преценя дали да повярвям и дали ми харесва. За първи път чувам, както вече писах и не вярвам, докато не видя как става, и добре ли става. Така че, благодаря!  bouquet Отивам в Тубата да се ограмотя.

# 463
Хубаво де, приемете, че съм Тома неверни и докато не видя, не вярвам. Ето, предоставихте ми възможност, сега ще видя и ще си преценя дали да повярвям и дали ми харесва. За първи път чувам, както вече писах и не вярвам, докато не видя как става, и добре ли става. Така че, благодаря!  bouquet Отивам в Тубата да се ограмотя.
Хаха,за това сме тук,винаги има какво ново да научим Hug

# 464
  • Бургас
И на мен ми е много интересно.Аз също не знаех,че може и пудра да се слага с бб.Май ще взема да купя най-накрая гъбата на Аура.Поне не е скъпа,и да не ми хареса само шест лева ще заминат в коша.

Общи условия

Активация на акаунт