Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 180
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
И мен ме запалихте с този бб. От кой сте по-доволни-този на Ебелин или на Аура? Ще го ползвам за фдт само, поне засега.

# 466
  • Пловдив
Ти да видиш днес какво научих! Благодаря,че ме светнахте за бб и прахоабразната пудра! Hug Hug

Аз имам на Ебелин, до дали е толкова добър като оригинала, не знам!

# 467
Спрямо оригинала, този на Ебелин е твърд, страшно трудно се пере и най- вече гълта МНОГО продукт. Други имитации не съм пробвала, останах си с оригинала и метнах този на Ебелин в коша  Laughing
Ако ще си купувам някоя бюджетна гъбичка направо ще взема триъгълни, те най- се приближават качи ли, само дето и те гълтат много повече продукт от оригиналния бб  Mr. Green

# 468
Вземете си оригинала,другите евтини имитации не струват,особено пък на Ебелин..просто си заслужава оригиналният

# 469
  • Пловдив
Сефора, предполагам?

# 470
На каква цена е оригинала?

# 471
И в Дебенамс продават.
Един брой е към 34 лева, два са около 50 лева. Аз хванах намаление от един онлайн магазин и се сдобих с два розови за 40 лева, още си ползвам единия от преди 4-5 месеца. Според мен си заслужава, ако искаш да постигнеш покритие или просто не желаеш да си удряш лицето, докато го ползваш  Laughing  лесното пране е бонус, спомням си как по 15 минути съм прала Ебелинския  ooooh!

# 472
http://www.murfeishun.com/2015/10/beauty-blender.html?m=1  Вижте това, за който все още се колебае

# 473
Аз съм много доволна от бб на Ейвън. Имах и подарък гъбичка от BrushArt за нищо не става. А сякаш нямат разлика. С тази на Ейвън се преродих.

# 474
  • София
Не съм ползвала оригиналния бб - ползвала съм на Ебелин, Аура, H&М, от Джъмбо и Али експрес  Laughing От тези на Аура и H&М съм много доволна. Гъбата на Ебелин беше по-твърда от предните две, но се справях криво-ляво и с нея, както и с тези от Али експрес (те бяха мекички и лесно нанасях фдт с тях, но пък след около 10 ползвания и пранета се скапваха - на месец като нищо си отиваха 2 гъби). ББ от Джъмбо беше ужасен, нямаше никаква разлика дали е сух или мокър, не успявах да разнеса добре фдт, оставах на петна. Добре, че кучето го докопа и му видя сметката Simple Smile Нито един от всички бб, които съм ползвала, обаче, не се изпираше особено добре, въпреки, че винаги след употреба ги чистя.
И  тази връзка - колко време ви издържат бб? Като се замисля, при мен максималното време, в което става една гъба за ползване е около месец (при почти ежедневна употреба). newsm78

# 475
Оригинален, от Сефора, (само че черен, ако има значение), се скъса след точно един месец всекидневна употреба. Пран, гладен, както си му е реда. После пробвах на ХМ, мек ми е, лигав, по-трудно се пере. Разсърдих им се на гъбичките и си купих четка, при това такава, дето е с много противоречиви отзиви - дуофайбърна. Ми, родих се - по съвет на много любезния консултант, с нея да нанасям всичко - от ФДТ до контур. Сега остава и да не се прецака след месец, и съм построила комунизма.
(Четката е перфектна за по-плътни ФДТ-ни, много течни не съм пробвала, ама аз имам един такъв и него винаги съм го нанасяла с пръсти.)

# 476
3 месеца е трайността на бб,плюс-минус

# 477
Честно да ви кажа, аз ползвам едни ромбоидни гъбки от китайските магазини... 2 лв. струват и са 4 бр. Перфектно си вършат работата. Сигурно има разлика с ББ, но 34лв.за дунапрен...за мен са много  Laughing

# 478
Момичета,преди време хвалехте един от шампоаните на Алверде. Дойде ред да го пробвам и днес имам път през ДМ. Ще съм ви благодарна ако ме подсетите за кой точно ставаше въпрос Hug

# 479
  • Вестерос
Аз също не бих дала 34 лв, като знам, че едвам 6 дадох за на Ебелин и съм го ползвала 3,4 пъти, с пръсти ми е по-лесно и бързо да си сложа фдт.

Общи условия

Активация на акаунт