Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 182
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Някой с лични впечатления от Фиксиращ спрей  Rimmel Fix&Go ?
Пробвах този на aura свърши бързо не ми хареса ефекта  на мен ми мирише странно (по принцип съм със силно обоняние ), взех този който е от марката на лили понеже една консултантка го похвали е пръскалката е отврат по малко от 50 см от лицето не става тъй като направо се къпеш със спрея не са фини капчиците.
Избщо се чидя с какво да су задържа ФДТ защото се свлича от слънчезащитен продукт. newsm78
Благодаря!

# 481
  • София
Доколкото разбирам, използваш слънцезащитен крем и отгоре фдт, така ли? Има фдт със слънцезащитен фактор, защо не пробваш тях (или BB кремове).
Аз чакам да стане малко по-топло и ще пробвам това

# 482
Така, изгледах клипчетата и ще кажа, че не от инат, а заради това, че не намирам за удачно да бъркам в кутията си с пудра с мокри неща, няма дори да пробвам нанасянето с влажен ББ, освен ако не реша да отсипя малко пудра в ръка и да пробвам. Не смятам, обаче, че ползването на пудри с ББ ще направи чудеса, защото много "чудеса" съм гледала от влогърки, които са или неприложими за през деня, или ефектът от тях е силно хиперболизиран до магически, а той просто не е такъв.
Получих ББ от еВау, не съм ги пробвала още. На външен вид не виждам да се различават от ебелинския, но както и да е. Не разбирам как на една гъба може да се придават такива магически свойства също, но всеки има право на своето мнение. За мен разнасянето на фдт е плод на техника, а не на средството за разнасяне. Напоследък се мажат с едни силиконови падчета и мнението ми е, че всичко това е много добре работещ маркетингов трик и доста хора печелят от гъби и силиконови плочки, а да ми обясни някой нАучно, каква би била разликата от нанасяне на фдт с пръсти и със силиконовото нещо, щото аз, която не съм бягала от часовете в училище много, не се сещам според какви физични закони това ще е по-рентабилно от пръстите. Crazy Както и да е, въпросите ми по принцип са реторични, да не се засили някой да ме убеждава, защото аз трудно подлежа на убеждение когато не вярвам и не искам. Laughing
Ползвам бюти блендерчета на Ебелин откакто се появиха на пазара и нямам никакви оплаквания от тях. Моето си е скокливо въпреки че няма претенции да е тооолкова качествено колкото оригиналната розова гъба, която  - о, чудо! пуска розова боя(???!!!) което на мен някак ми размива понятието "качество", но аз не нанасям фдт с безбройни потупвания както ВСИЧКИ влогърки показват, и все пак гримът ми не мърда по 10 часа.
Та в заключение искам да кажа, че не вярвам на всичко, което някой представи за свое откритие в техниките на гримиране, което убива всички предишни и заснеме видео с това, защото обикновено най-простичките неща, работят най-добре. Колкото по-сложно и изгъзено, толкова по не добър ефект, ме е научила моята практика. Да не говорим, че частно отнесено към случая, продуктите, докоснати с мокри неща(да, знам, добре се изстискват блендерите, даже с кърпа се подсушават, запомних) , скоро няма да са годни за употреба по много причини, които няма да изброявам.
Благодаря, че научих нещо различно, за което не съм знаела, но не всичко ново, всеки следва да практикува.
 bouquet

# 483
https://youtu.be/TLe24ixJOV0 решението за мазната кожа

# 484
  • Варна
Бижу, ще те изям Heart Eyes
Пък и 34 лева са си 1/3-та парфюм, нали така? Hug

# 485
Бижу, ще те изям Heart Eyes
Пък и 34 лева са си 1/3-та парфюм, нали така? Hug
Има да ядеш цяла година... Mr. Green
Зависи от парфюма.  Confused На този, дето съм намислила, само капачката му струва толкова. Tired

# 486
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доколкото разбирам, използваш слънцезащитен крем и отгоре фдт, така ли? Има фдт със слънцезащитен фактор, защо не пробваш тях (или BB кремове).
Това за мое съжаление си е чист фдт.Аз се надявах да е тониран крем и да не се налага да слагам друг крем отдолу,
но уви.Да си знаете само.

# 487
Бижу  подкрепям те с две ръце. Всеки сам за себе си решава как и по какъв начин, и с какво да се гримира. Аз нанасям ФДТ с четка, с гъба тц..не мога.

# 488
  • offshore & overseas
Аз пък нанасям всичко с пръсти, съвсем я карам през просото (но вие си ме знаете).  Crazy

Даже и сенките (когато опра до сенки). Само спиралата с четчица, а очна линия не ползвам. Никой влогър не би ме приел на сериозно. hahaha

Сега ако си свърша навреме работата, ще взема да си бацна една боя, че...

# 489
Аз пък нанасям всичко с пръсти, съвсем я карам през просото (но вие си ме знаете). Даже и сенките (когато опра до сенки). Само спиралата с четчица, а очна линия не ползвам. Никой влогър не би ме приел на сериозно. hahaha
Joy Joy
Ще те призная, ако измислиш метод и направиш видео за алтернативно нанасяне на спирала, което прави миглите, разбира се, wow! Hug

# 490
  • offshore & overseas
Скрит текст:
Аз пък нанасям всичко с пръсти, съвсем я карам през просото (но вие си ме знаете). Даже и сенките (когато опра до сенки). Само спиралата с четчица, а очна линия не ползвам. Никой влогър не би ме приел на сериозно. hahaha
Joy Joy
Ще те призная, ако измислиш метод и направиш видео за алтернативно нанасяне на спирала, което прави миглите, разбира се, wow! Hug
Joy
Нанасяне на спирала с пръсти за „уао“ ефект. Ще е готино, но не ме бива хич за тия неща. Жалко. Laughing

# 491
До съвсем скоро нанасях ФДТ с пръсти, защото не знех, че има и други начини. След това си купих триъгълни дунапренчета и въобще не ми хареса резултата. След това си купих гъбката на Джъмбо, още по отвратително. Реших, че гъбата е рекламен трик и няма да я ползвам. Но нещо ме глождеше отвърте и купих гъбката на Ебелин, много харесах резултата. По- късно с една поръчка от ензо ми изпратиха като подарък друга гъбка. С нея още по- добре. С две думи има разлика в гъбките, поне от моя опит. Оргиналната не съм я ползвала, за сега нямам намерение, ама за сега  Joy
Пробвала съм мокра гъбка върху руж, не ми хареса, а и ми зацапа ружа. Но пробвах със старите гъбки, сега ме подсетихте да пробвам и с последната. Утре ще докладвам  Mr. Green

Друго, което установих след много проби- греши, специално за моята суха кожа, първо нанасям серум, после олио, след това крем, евентуално база и тогава ФДТ с мокра гъбка. Става страхотно.

# 492
V V, не ти ли стават много продукти на лицето? Моята кожа също е сухичка, но ако сложа овлажняващ крем под ББ крема примерно, вторият продукт изглежда ужасно просто  ooooh! затова пък ако сложа само ББ крема, на места стои сухо. Няма оправия...Купих си ББ на СВР от Ремедиум и вече съжалявам, че не си взех на Ла Рош за същите пари. Изфирясва от лицето за броени часове...фиксирам с една пудра на Макс Фактор отгоре, иначе е бедствие.
С дунапренчетата и аз имам кофти опит. Нещо с гъбките не ми се получава хич...
В Лили на пешеходната зона на Витоша са заредили юбилейната колекция. Отнесох базата за устни и фиксиращата пудра. Днес използвах базата и не знам дали не си въобразявам, но червилото издържа повече (обикновено Флормарско), поизтрило се е от 10 сутринта, но много равномерно и все още има вид.

# 493
Да това го пробвах, но хич не ми пасна средния цвят други  не са за мен....а причината,че все пак имам няколко опаковки ФДТ които някак си трябва да ползвам като съм купила вече от любопитство Wink

# 494
  • София
И аз нанасям фдт с пръсти, за мен лично, няма по добро нанасяне. След това понякога с триъгълните падчета си блендвам и те така. С ББ на Евелин не се спогодихме, много ми е пипкаво, бавно и имам чувството, че фдт остава неразмазан върху лицето.

Общи условия

Активация на акаунт