Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 220
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • вкъщи
Имала съм ревлон калърстей, наистина си е тежичък. Утре ще пробвам Лореал тру мач, но той води ли се въобще матиращ Thinking? Имам на Катрис с капкомера, но ми  е розов и подчертава порите доста. Добре, че имам дъщеря, която се мацоти и на нея странно как, но всичко и пасва, което на мен не..Затова , което не  харесам, тя го оползотворява. На Катрис последно ползвах един матиращ , добре беше. В краен случай него ще си купя пак, но ми се искаше да пробвам и други.
Благодаря ви за отговорите момичета!

# 601
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Новата формула на Ревлона е по-лека, откакто е с помпа.Доста народ изрева, че не е като преди.
Фит ми има леко покритие, с напластяване докарва до средно.

# 602
E ,не се бях замисляла ,но фит ми явно ще ми пасне ,аз не търся кой знае каква покривност ,аз бях настроена срещу него ,но приятелката ,която не харесва въпросния фдт е с проблемна кожа . Къде е на промоция ?

# 603
  • вкъщи
В ДМ  и Елитис, май и в Лили е.

# 604
Момичета, да ви попитам за мнение за балсамчетата на She тип чъби молив, дали имате някакви отзиви? И ако някои от вас са купували Lip Cussion на Катрис дали ви лепне на устните? Понеже като пробвам тестера на ръката ми е като лепило, а не бих го пробвала върху себе си. Чудя се дали не става така от стоене по стелажите, изветряване и т.н.
За тези двете, за които питаш не мога да дам мнение, но от Beautifying Lip Smoother на Catrice съм много доволна. Само, че има по-малък избор на цветове, иначе пак е с гъбичка и не лепне.
http://www.catrice.eu/en/lips/lip-gloss/lip-balm/catrice-cosmeti … smoother-070.html

# 605
  • Стара Загора
В ДМ до 3 май е 7,79 лв. В Лили е 7,99 лв. до утре. В Елитис до 3 май е 7,69 лв.

# 606
  • Бургас
Ревлон Колърстей ще е 14,79 от 1 май в Лили.Днес са ни пуснали новите брошури в пощенските кутии.

# 607
Ревлон Колърстей ще е 14,79 от 1 май в Лили.Днес са ни пуснали новите брошури в пощенските кутии.
Мария ,дай малко инфо в аванс .Има ли нещо на Макс Фактор?

# 608
  • Бургас
Да,има намалени неща на Макс Фактор,но са с някакви точки.Вместо точки събираш цветчета,които важат с клубна карта на Лили.Вие имате ли клубни карти,на мен до сега не са ми предлагали да си извадя.

# 609
Това сигурно е нещо ново. Я кажи, по- подробно Grinning

# 610
Аз нямам и въпреки че си пазарувам стабилно от Лили ,никога не са ми предлагали....

# 611
  • Бургас
Пише "Спести сега с клубната карта на Lilly Drogerie!"И не пише друго или поне аз не съм видяла.Явно ще е нещо ново.Има много предложения,които са изгодни и важат с тази карта и вместо точки пише цветчета.
Имам и миналия каталог,там няма такива неща.Ново ще да е.

# 612
  • София
Картите с цветчетата е ново, стартира от началото на май месец. Peace

# 613
Аз се взех фдт l'oreal infallible 24 hour matte. Имаше всички разновидности във филиала. Доста съм доволна, но това е много относително, защото всяка кожа е различна. Покрива добре, не стои на петна, матира и не се размаза целия ден /ползвала съм го само вчера/.
И аз си купих същият от ДМ,цвят 22 radiant beige, обаче като го нанеса върху лицето, сякаш подчертава всяка линия и люспичка по кожата, а на върха на носа ми изглежда още по-странно,(до сега ползвах True match, но ми лъщи лицето от него) и въпросът ми е ти по- какъв начин го нанасяш, нещо слагаш ли допълнително?

# 614
Аз се взех фдт l'oreal infallible 24 hour matte. Имаше всички разновидности във филиала. Доста съм доволна, но това е много относително, защото всяка кожа е различна. Покрива добре, не стои на петна, матира и не се размаза целия ден /ползвала съм го само вчера/.
И аз си купих същият от ДМ,цвят 22 radiant beige, обаче като го нанеса върху лицето, сякаш подчертава всяка линия и люспичка по кожата, а на върха на носа ми изглежда още по-странно,(до сега ползвах True match, но ми лъщи лицето от него) и въпросът ми е ти по- какъв начин го нанасяш, нещо слагаш ли допълнително?
Преди да го ползваш трябва да почистиш много добре лицето с тоник, повечето матиращи са така, ако имаш суха участъци.

Общи условия

Активация на акаунт