Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 217
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Нормално да седи така, та тоя фон дьо тен е спирт и пигмент.

# 616
  • София
За колекционерските карти предполагам, че ще е катп с тенджерите - пазаруваш и на ласа ти дават стикер /точка/, които се събират на картонче, след което се получава отстъпка. Те нямат други карти, освен за клубът мама и бебе.
Тифани, слагам преди това от матиращата база на голдън роуз, след това фдт го разнасям с четка. Така ми е най-удобно и не ми се получават петна. Когато бързам ползвам и пръсти, но винаги някъде има повече, другаде по-малко  Blush

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 06:18 от CruellaDeVil

# 617
На предишните страници прочетох за тонерите за коса на Prestige и ми хванаха интереса Simple Smile Ако използвам такъв върху омбре (кестеняво към русо) предполагам ще хване главно на русото?
Видях и че някой беше питал за червилото Come naturally на Essence, ако момичето прочете поста ми може да ми пише, имам го, но цвета не ми допадна и не е ползвано  Peace

# 618
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 03.05.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
СЕНКИ. МОЛИВИ И РУЖОВЕ

# 619
Къде мога да намеря този лак на ЕСЕНС и какъв номер е ако на някой му е известно.
http://prikachi.com/images.php?images/105/9109105s.jpg

# 620
Момичета, да ви попитам за мнение за балсамчетата на She тип чъби молив, дали имате някакви отзиви?

За мен са като обикновен балсам за устни. Дават лек оттенък и основно блясък на устните. Устните стават меки. Много бързо се изтрива.

# 621
  • Стара Загора
Къде мога да намеря този лак на ЕСЕНС и какъв номер е ако на някой му е известно.

Под снимката си пише номера и името на лака.
Есънс продават на много места - DM, Lilly, Elitis, Debenhams, аптеки и т.н.

Момичета, да ви попитам за мнение за балсамчетата на She тип чъби молив, дали имате някакви отзиви?

За мен са като обикновен балсам за устни. Дават лек оттенък и основно блясък на устните. Устните стават меки. Много бързо се изтрива.

+ 1 и ухаят много хубаво (на шоколад).

# 622
  • Стара Загора
Може би вече не се предлага този цвят. Лаковете в тези шишенца ги направиха The gel nail polish и като гледам цвят с такова име няма в сайта им - https://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/e/product/ … -nail-polish-101/

# 623
  • Пловдив
Кога се нанася килъра на аура, преди или след фдт/бб ? Blush

# 624
  • вкъщи
Аз слагам след базата, преди фдт, защото така ми издържа повече лицето без да лъсне. Но слагам съвсем малко, колкото да матира. После фдт и готово, нищо повече. Седи естествено.

# 625
  • Бургас
Кога се нанася килъра на аура, преди или след фдт/бб ? Blush
Имаш предвид бялата свободна пудра,на Аура,нали?След фдт/бб се нанася,за да го фиксира.

Лелка,не се ли променя вида на фдт,ако сложиш пудра преди него?Няма ли да се получи кир ефект?

# 626
  • Пловдив
Да,бялата свабодна пудра.
Благодая! Hug

# 627
Оплаквам се Tired от зелените кърпички за махане на грим на Гарние. Освен, че са доста сухи и те миришат почти като другите два вида, чийто аромат не ми харесва. Не толкова силно, но миризмата е същата. Явно всички кърпички за грим миришат еднакво... на препарат за прозорци. Sick

# 628
Ревлон Колърстей ще е 14,79 от 1 май в Лили.Днес са ни пуснали новите брошури в пощенските кутии.

Ехехе, тъкмо моя е на привършване. Всъщност от както го ползвам, май винаги като свърши и отивам за нов, хващам някоя промоция и го взимам за 14-15лв.И вчера се ядосвах, че не минах да си взема нов от Лили, а то пък късмет. Mr. Green
И да, новата формула на Colorstay е далеч от пълно покритие, по-скоро средно, даже към леко.. Този за мазна/комбинирана кожа, ми се струва даже по-покривен от този за суха.

Да похваля матовото червило на Флормар. Не изсушава, задържа се 5-6 часа, като се има предвид, че постоянно пия нещо, а и съм пушач. Не се изтрива грозно, изчезва равномерно.

От година-две ползвам матиращата прозрачна пудра на Catrice, сега с тази на Аура за която говорите съм в чуденка.. Някой може ли да сравни двата продукта?

# 629
Дали работят утре Лили,ДМ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт