Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 062
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, хора!
Имам въпрос. Ползвали ли сте някакви бази за сенки, които наистина работят? Трябва ми нещо бюджетно, че и без това супер рядко слагам сенки и не ми се дават луди пари за MAC и подобните им.

# 316
  • София
Здравейте, хора!
Имам въпрос. Ползвали ли сте някакви бази за сенки, които наистина работят? Трябва ми нещо бюджетно, че и без това супер рядко слагам сенки и не ми се дават луди пари за MAC и подобните им.
Ползвам две бази в момента - на s.he.stylezone и на essence. И от двете съм доволна, сенките не се събират в сгъвката на клепача, издържат цял ден.
Като база също ползвам и гелообразните сенки на Maybelline и също съм много доволна, но сенките се преливат по-трудно с тях.
Сега като се замисля, не съм ползвала база за сенки от по-висок ценови клас, така че не мога да сравнявам гореизброените с MAC или Urban decay, например, но аз лично съм много доволна от тях.

# 317
Момичета със фейса следя една блогърка Bruna , която е много добра гримьорка , тя хвали тези коректори

Не че нещо , но е на Рубито , дали го няма и в БГ
[/quote
Ruby Rose има много отдавна в БГ, аз поне от 20г.ползвам сенките. Точно тези течни коректори не съм срещала, но тези кремообразните в палитра съм виждала в Елитис.
И аз взех мицеларният гел на Гарниер,много добре сваля грима като го намазвам на лицето и после изплаквам с вода, но малко люти на очите, сравнен с миц. води почиства от раз.

# 318
Знам,че има Руби в Бг имам техни сенки,но точно коректори не съм виждала, жалко ,че пак сме ощетени и няма да намеря

# 319
Rubу Rose си имат сайт, но тези коректори ги няма.

# 320
  • Бургас
В Елитис има Руби Роуз.Може да се попита на място какви продукти предлагат.

# 321
Mоже ли някой да ме светне какво вклюкчваше промоцията на дм?

# 322
Здравейте,

има ли доволни от спиралите Bourjois Volume Glamour? Дават ли хубав обе наистина? Струва ми се, че преди бях срещала отзиви, май за някаква бяла от серията, но честно, не ми се търси... Embarassed

# 323
Вчера получих несесера от дм + мини мицеларна вода на Лореал след покупка над 20 лв.
Но детето ми го приватизира  Mr. Green

# 324
На ДМ намалени ли са ФДТ на Лореал?

# 325
На ДМ намалени ли са ФДТ на Лореал?
Да, true match  l'oreal (18.99) и infallible (14.99) в брошурата,но май имаше и други техни намалени.

# 326
  • София
Малката лисичка, само декоративна козметика ли купи?

# 327
Лисичка мерси , ще мина Peace

# 328
Малката лисичка, само декоративна козметика ли купи?
Да + паста за зъби в мини размер  Peace

Fifty Shades  Hug

# 329
В Лили Loreal Sunkiss Jelly в цвят 02 е 5,99лв, защото ще спират този цвят. Ако някой се интересува от целуната от слънцето коса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт