Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 064
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 960
Не ти, касиерите пишат на сторно-кочан.

# 961
  • Русе
Някой видя ли плакатите за другата седмица, или е рано още  Mr. Green
Видях ги, ама помня само иберийска седмица и някакви пижами - мъжки, дамски. На третия плакат не помня какво имаше newsm78

# 962
  • have faith and be patient ..
аман от тез пижами ..

# 963
  • Вестерос
Същото щях да пиша и аз  Mr. Green

Според мен не връщай дрешките за бебето. Може да ти влязат в употреба  Peace

# 964
  • Русе
Бяха с къси крАчоли Wink

# 965
Видях ги, ама помня само иберийска седмица и някакви пижами - мъжки, дамски. На третия плакат не помня какво имаше newsm78

Блендер и котлон.

# 966
  • Русе
Блендер и котлон.
Да, вярно, че индукционен котлон и някакъв блендер със зелении имаше на третия плакат.

# 967
  • София
Дано има от консервирания артишок, много го харесвам.

# 968
  • have faith and be patient ..
днес избухнах  в магазина ,, ама не е хубаво така да пускат на веднъж и за бъдещи бебета и за каки и за дебелите им  майки   Sunglasses  и освен всичко това - гръцка седмица !! е бива ли ????! любимата ми  Heart Eyes

# 969
Скрит текст:
bouquet Здравейте и от мен!
Аз съм с питане за турбо четката от следващия четвъртък. Моля за отзиви, ако са я пускали преди.
И аз се интересувам от турбо четката,че съм и хвърлила око. Моля, някой ако я има да сподели дали е доволен
Аз поне не открих отзиви и по старите теми - Гугъл не помогна особено. Ще помисля още до четвъртък Laughing
Аз пък, открих. И Ви писах още предната седмица, че имаше негативен отзив.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893044.msg32305810#msg32305810
  bouquet Благодаря!  Blush Изпуснала съм го...
Жалко, от месеци се каня, с две кучета вкъщи... Тази ще е на сравнително по-добра цена от други, които гледах, но явно няма да го бъде.

# 970
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно дрешките за новородени,трябва да се има впредвид и памперса,като се понапълни. Simple SmileВсе пак няма да обличаме бебето на голо.По-добре по-големичко отколкото по-малко.Растат,като гъбки.

# 971
Това също е вярно. Но просто за мен беше шок, като сравних с други бодита  Grinning

# 972
А да попитам ПАРОЧИСТАЧКАТА за почистване на ЛАМИНАТ става ли? Дали няма да се надуе или повреди?

# 973
  • Beyond the stars
А да попитам ПАРОЧИСТАЧКАТА за почистване на ЛАМИНАТ става ли? Дали няма да се надуе или повреди?

По принцип -става  Peace Моята е на Karcher и със сигурност не мокри повече от обикновен моп.

# 974
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Скрит текст:
bouquet Здравейте и от мен!
Аз съм с питане за турбо четката от следващия четвъртък. Моля за отзиви, ако са я пускали преди.
И аз се интересувам от турбо четката,че съм и хвърлила око. Моля, някой ако я има да сподели дали е доволен
Аз поне не открих отзиви и по старите теми - Гугъл не помогна особено. Ще помисля още до четвъртък Laughing
Аз пък, открих. И Ви писах още предната седмица, че имаше негативен отзив.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893044.msg32305810#msg32305810
 bouquet Благодаря!  Blush Изпуснала съм го...
Жалко, от месеци се каня, с две кучета вкъщи... Тази ще е на сравнително по-добра цена от други, които гледах, но явно няма да го бъде.
Имам такава /Зелмер/, купена е от Зора за 35 лв. Доволна съм, можеш да провериш и там. Моята е като фурия и няма проблеми с въртенето. Виждам, че има и адаптери, вероятно става за повечето прахосмукачки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт