Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 791
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. Варна
Честит празник мили момичета! Flowers Bouquet
Моля за мнения за д-р Петър Свраков от ОБ Blush

# 136
Докато бях в родилното, д-р Свраков изражда едно момиче (в 17ч) и когато дойде нощната смяна се наложи спешна операция на същото момиче, тъй като имаше забравена плацента и се наложи хистеректомия (отстраняване на матката). Незнам дали по негова вина, но не бих му се доверила. Аз родих в 1ч. и д-р Димитрова се застрахова като ми направиха ревизия веднага след раждането.

# 137
  • Варна
А започнал ли е някакъв ремонт в родилното?

# 138
Честит празник мили момичета! Flowers Bouquet
Моля за мнения за д-р Петър Свраков от ОБ Blush
Напиши в Гугъл, аз така направих и се отказах от него. Беше ми препоръчан от познати, но набързо се отказах.

# 139
Здравейте момичета , знаете ли нещо и имате ли мнение за д-р Нешев и негови координати имате ли , понеже ми го препоръчаха мои познати

# 140
Здравейте, момичета!

Моето бебе се роди 3,500 кг.  При микробиологията му се установи, че е с повишени стойности на CRP (C-реактивен протеин), което означавало, че бебето ми е с инфекция. Към момента не знаем с каква инфекция е, очакваме до 2 дни да се разбере. Започнаха лечение с антибиотици, като продължителността ще бъде минимум 7 дни, което много ме плаши. Аз бях с бактерии - стрептококи от група Б, за които пих АБ 7 дни, но явно и бебето се е заразило. Водите ми изтекоха по време на раждане със зелен цвят. Докторите ми казват, че може бебето да е погълнало от водите и това да е причината за високите стойност на CRP, но не изключват и вероятността да е някаква бактерия.
 Някой, ако има подобно преживяване моля да сподели повече информация! Много се притеснявам, чета разни статии в интернет, които ме плашат Sad

# 141
  • Varna, Bulgaria
Не се притеснявай! Преди 5 год и дъщеря ми се роди с инфекция. Така и не ми казаха каква точно е- "обща" ми отговаряха. Освен това и билирубинът беше висок и беше на лампа. Трябваше да й вливат АБ най-малко 7 дни, но на 6тия ден от Аб ни изоисаха. Тогава почти нямаше бебе, което "всичко да му е наред". Освен всичко това др Маринова реши, че дъщеря ми е с разширени черепни костици и я чаках 3 дена да благоволи да й направи ехография на главичката. Тогава се оказа, че 7-8 деца са така. А друга голяма част за преглед от кардиолог поради сърдечен порок. Не искам да обвинявам никой, но не може според мен на всички деца да им има нещо. Слава богу- дъщеря ми е жива и здрава на 5 и половина и не е имала никакви проблеми.
Съветът ми е да стиснеш зъби и да изчакаш доколкото можеш търпеливо и като се приберете вкъщи педиатърът ще поеме бебчето.
Желая ти късмет и бързо възстановяване!

# 142
  • Мечоландия
Здравей ,
Първо честита рожба , да ви е жива и здрава Simple Smile знам ,че не е лесно , но не се притеснявай. Докато аз раждах имаше поне 3-4 деца по този начин. Изписаха ги на 6-7 ден от раждането. По - добре е да сте под наблюдение и да я изследват. Всичко ще мине . Единственото неприятно е малкото информация , която ще получите . Успех !

# 143
Ние също си полежахме 7дни, заради това ЦРП, в момента в който казах, че искам да изследвам детето в частна лаборатория, ни изписаха. Клинични пътеки, това е 🙂

# 144
  • Варна
Здравейте, някой може ли да сподели актуални цени за нормално раждане и секцио с избор на екип във ВИП стая и нормална стая и цена на епидурална и спинална упойка?

# 145
Какво се случва с ремонта, започна ли?

# 146
  • Варна
Всички питаме и никой не знае, май е време да отидем до там и да се разбере на място.

# 147
Телефон нямат ли?

# 148
Няма никакъв ремонт момичета, родих на 10. този месец. Акушерките казаха,че за този ремонт се говорило от години...никой нищо не знае със сигурност.

# 149
  • Варна
Няма никакъв ремонт момичета, родих на 10. този месец. Акушерките казаха,че за този ремонт се говорило от години...никой нищо не знае със сигурност.
Би ли споделила за престоя си?

Общи условия

Активация на акаунт