Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 211
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Благодаря Simple Smile. Хем сте права, хем грешите. Точно така, избираме си лекар. А той много ясно работи с екип, никога не е сам, по негов избор или който е на смяна, не знам. Аз конкретно заявих, че искам Избор на лекар със съответната цена и попълних съответната бланка.

# 676
Да, предоолагам и аз, че е както Вие казвате. Аз раждах при Нешев преди 2 месеца, като държах да е той, но за екип не сме говорили, имах предпочитания и за акушерка, но никой не ме пита, а и не съм настоявала. Платих 600лв за цял екип, като екипа беше този, който е на смяна.

# 677
Аз родих преди 22 дни с избор само на лекар,попълних се декларацията предварително,а парите се плащат на касата след раждането.Избрания лекар работи с дежурния екип в моя случай (секцио със спинална ) още един лекар ,акушерка и анестизиотик.

# 678
Здравейте, поразрових се малко в темите, но не успях да намеря отговор на това, което ме интересува. Предстои ми индуцирано раждане (първо за мен). Можете ли да споделите какво да очаквам от самата индукция и как точно се случва? Благодаря предварително 🙂

# 679
Здравейте, поразрових се малко в темите, но не успях да намеря отговор на това, което ме интересува. Предстои ми индуцирано раждане (първо за мен). Можете ли да споделите какво да очаквам от самата индукция и как точно се случва? Благодаря предварително 🙂
Това не е ли предизвикано раждане!? Thinking
Ако е така очаквай болка, я пукане на мехур, я слагане на системи за предизвикване, все неприятни неща....

# 680
Здравейте! Има ли някой, който е раждал в Окръжна без избор на екип? Какво е отношението на лекари и акушерки по време на раждането като знаят, че не си плащаш - различно ли е по някакъв начин? Слушам какво ли не за АГ и се чудя дали и на други места е така...

# 681
Няма разлика. Аз раждах с екип, но момичето, което беше с мен, беше без и отношението беше същото. На всички се обръща еднакво внимание и всичко си зависи от лекаря. Не съм забелязала да се държат различно. Например,раждах при Нешев и получих невероятно отношение, но и други, които родиха при него без да го избират, се хвалиха със същото.

# 682
И аз раждах с екип, но момичетата в стаята бяха без. Никаква разлика, и двете бяха много доволни.

# 683
Това не е ли предизвикано раждане!? Thinking
Ако е така очаквай болка, я пукане на мехур, я слагане на системи за предизвикване, все неприятни неща....
2 раждания имам, не са предизвиквани, но въпреки голямото разкритие не ми се спукаха сами мехурите. Не съм усетила болка, когато ги спукваше лекаря. Относно системите, абокат ми сложиха и при двете раждания още с приема. През бременността ни взимат кръв за изследвания, та не смятам, че е чак такава болка, че ще те боднат за абокат. От системите също не боли, изкарваш си контракциите, не напъваш докато не позволят лекарите и това е. Щом след едно естествено раждане, настоях и издирих лекар, който се съгласи да родя нормално и близнаци, значи се търпи. Всяко раждане е индивидуално. Зависи от майката, големина на бебе и т.н. Съвета ми към авторката на въпроса е да не чете в нета, за да не се филмира излишно, а да пита лекаря какво да очаква. Леко раждане пожелавам!

# 684
Здравейте, има ли някоя мама раждала с епидурална упойка в окръжна болница? Как стои въпроса с намирането на анестезиолог, вие ли се свързахте с него предварително или израждащия? Всичко, което може да споделите по темата ще ми бъде от полза Simple Smile Благодаря предварително!

# 685
Здравейте, има ли някоя мама раждала с епидурална упойка в окръжна болница? Как стои въпроса с намирането на анестезиолог, вие ли се свързахте с него предварително или израждащия? Всичко, което може да споделите по темата ще ми бъде от полза Simple Smile Благодаря предварително!

На мен АГ ми каза към кой анестезиолог да се обърна и ми даде телефон. Ако по-подробно се интересувате ми пишете ЛС

# 686
  • Варна
Да, предоолагам и аз, че е както Вие казвате. Аз раждах при Нешев преди 2 месеца, като държах да е той, но за екип не сме говорили, имах предпочитания и за акушерка, но никой не ме пита, а и не съм настоявала. Платих 600лв за цял екип, като екипа беше този, който е на смяна.
Е добре де, щом е бил екипът на смяна защо 600 лв.?

# 687
  • Варна
Ами декларацията се подписва преди това и така. В случая дамата е можела да се размине с 200 за избор само на лекар, а не на екип.

# 688
Има някои лекари, които казват че работят само с избор на екип (така съм чувала от приятелки). Моето АГ също ми каза цената за избор е 600, но мен допълнителното здравно осигуряване ми поема раждането и за мен нямаше значение.

# 689
  • Варна
Като се избира екип, може да дадете и предпочитания за другите "участници", а не само за лекаря.
При първото ми раждане оставих на д-р Славчев да си избере екипа, на второто поискаш същия екип, включително и анестезиолога.

Общи условия

Активация на акаунт