Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Шо, моите съболезнования!

Роузи, аз ваксинирам, не нося в слинг, давам готови пюрета и поръчвам пица и KFC, когато ме мързи да готвя. Кокос консумирам само под формата на Баунти и си нямам и на идея какво е ГХИ. Whistling

Но, като цяло съм на мнение, че всеки сам решава кое е най-доброто за детето му. Уважавам всяко едно мнение и мироглед, стига да не ми се натрапва или да ми се обяснява колко крива и грешна съм аз Simple Smile

# 181
  • София
posh_  Hug

Благодаря! Споделям на 100%!

Наистина не натрапвам, не искам и не се заяждам. Май само искам да споделя, че тия дни ме обхванал размисълът. То акъл няма, ама иначе мисля уж  Mr. Green

# 182
Шо мойте най- искрени съболезнования .Вярвай ,че сега тя е на едно по-добро място.Ние бяхме на консултация да дам отчет и аз.Мишето  е 7 кг .И 65 см четох ,че трябва 6 месец да е 7.65 и 68 ,но доктора каза ,че е добре.Другата седмица урина и кръв и после жълтък и месо почваме Simple Smile

# 183
Шо, моите съболезнования, мила!  Cry Hug
Лина,Ани,  браво на децата!
И, Ани, не се притеснявай за мерки - не гледай таблици - всяко дете е индивидуално и няма нужда да се мерят по калъп.  Hug
Cristi, да ти кажа за врещяща ситуация навън и аз нямам никакво друго решение освен мъкненето на ръце. Особено когато съм сама се чувствам като шерп... но няма друг начин когато изпадне в истерия. ooooh!
Мисис, аз си хапвам и ГХИ, и кокосово масло ( Cristi - за готвене има специални с по-лек кокосов аромат на самата опаковка е отбелязано for cooking) и затова мисля да давам на малкия, но виж рапично не ползвам и по тази причина няма да му предлагам.
Гледам да не се втелясвам какво и как давам.
И аз заставам твърдо зад думите на Пош по темата!
По този повод спрях захранването и храненето му си влезна в старите норми,  а стомахчето се нормализира. Явно е, че му е рано.
Днес пак съм по болници - сериозни проблеми с ухото имам - та да видим.
Нори, да преминава бързо този период в семейството. Лека операция желая на дядо ти и бързо възстановяване. ТМ да оздравява бързо.  Hug

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 22:08 от Iid

# 184
Пол лид прави сте подкрепям ви за хранете...Лид права си притеснявам се излишно за кг ,нали е здрава .Как си след операцията ?

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 20:37 от анита123123

# 185
Аз ще отговоря за рапичното олио и кокосовото масло. Уж се усвоявали по-лесно, респективно и затова реших да ги ползвам. Иначе и за мен е трън в задника да трупам продукти, ама пусто да е най-доброто за чавето.

Гхи не мисля да давам, ще вкарвам директно масло, но чак след осми месец.

# 186
  • Варна
Лид и всички момичета благодаря ви  bouquet Hug Heart Eyes Hug bouquet

# 187
Ани, добре се чувствам.   Hug
Сега ме притеснява ухото и съм в паника, толкова съм зле, че нищо не чувам. Днес едва чух детето сутринта, защото докато спя съм легнала на здравото ухо и не съм се усетила... кой знае от кога е викал малкият, а глухата му майка не го чува...  ooooh!
Нещо малко извън темата - някой ходил ли е на лазерна или фотоепилация и има ли доволни? Не съм запозната с нито една от процедурите и ще ми е полезно ако някой даде съвет за трайно премахване на тези гадини - космите.

# 188
Благодаря още веднъж bouquet
Роузи,и аз не мисля да се психясвам по екзотика,в крайна сметка голямото ми дете е оцеляло без амарант,чия мия и т.н.
И според мен храната трябва да е по близо до домашната Peace Да не говорим че наскоро четох ,че суперхрани и т.н.не винаги са полезни за малките.
Поли добре го е казала Hug

# 189
  • София
Iid Е стига де! Нали те ремонтираха вече!

Я да питам за всеки случай, ти, нали го изчисти това ухо?  Crazy

Hug

За епилациите и на мен ще ми е интересно. От вчера и аз чета по темата и сериозно обмислям.

cristi Много благодаря!  Hug

# 190
Мисис, май лек ремонт съм минала само - то още имало...  Laughing
Изчистих го - лъснато чак и хооп цъфна като майска роза проблемът.  hahaha
Сега къде чувам, къде не - ама и като чуя и не ми изнася се правя на приятно разсеяна.  hahaha
Сподели какво си чела, моля.  Hug
И хайде някой с опит да разкаже.

# 191
  • Шоплука
Аз ходех на лазерна в Пикасо, трябва доста процедури докато паднат, а през другото време бръснене, кола не може.
Строших сумати пари, намаляха на полвина само и пак си почнах колата докато влязох в седми месец. От тогава бръснач. Сега лазер не може, само зимата. Фотото е бошлаф.

# 192
Аз ходех на лазерна в Пикасо, трябва доста процедури докато паднат, а през другото време бръснене, кола не може.
Строших сумати пари, намаляха на полвина само и пак си почнах колата докато влязох в седми месец. От тогава бръснач. Сега лазер не може, само зимата. Фотото е бошлаф.
Ама съвсем не съм съгласна. За справка, ела да ми видиш триъгълника Mr. Green

Шегата настрана, аз се правих само с фотоепилация и съм безумно доволна. Единственото, за което си права е, че не се прави лятото, заради слънчевата светлина. Всичко останало не е вярно. Ходех си на кола през цялото време, бръснач не съм ползвала от поне 10 години. Излизаше ми 150 лева цяло тяло (ама цялоооо - само главата не си правех), което не е толкова много, предвид резултатите. Наистина, това бяха цени за мен, но по принцип не взимаха скъпо. Търсеха повече хора за клиенти, вместо бързи пари.

Мишниците се повлияха още след четвъртата процедура. Под повлияха имам предвид, че нямаше нищо. Ниенте, нада, риен. Много яко, щото това най-много го мразех от колата.

Ръцете и краката имаха нужда от десетина процедури, за да остана с петнайсет косъма сумарно. Триъгълникът беше най-куц, но става въпрос за зоната около устните - там все още никне нещо. Бикините бяха супер бързи - може би на петата процедура нямаше нищо. Но каквото и да остана, расте много фино и почти не се усеща.

Не си бях правила процедури повече от година. След като родих съм правила две поддържащи, но вкъщи. Купих си уред да се правя сама. Не мога да кажа дали работи като професионалните, защото бях вече в съвсем плешив стадий, а и честно казано, просто ме мързи/нямам време да ходя до салона.

Мисис, няма защо Simple Smile Набързо отговорих, защото пицата ми от Доминос ме чакаше и исках да я изгрухтя доволно Joy Та в тази връзка, обмислям вместо кокосово масло, да дам авокадо с плодовете. Било супер вкусно?! Аз си признавам, че толкова неща не ям, че нямам грам идея и се доверявам на чужд опит и акъл.

Относно чия, амарант и подобни, какво да ви кажа...добре, че имам дете, та научих какво е сладък картоф и пащърнак ooooh! Но с риск да се повторя - толкова неща не ям, че ми се иска на него да му предложа от всичко. Пък той като порастне, ще реши сам какво му харесва и как иска да се храни. Определено обаче не съм много фън шуй настроена.

# 193
Cristi, кой салон е това? И фотоепилация също ли не може сега?
Аз също ги гледах тези уреди вчера, но си мисля, че ми трябват първо професионални действия, за да има някакъв ефект.

# 194
Шо, съжалявам за загубата ти  Hug
Мисис, относно захранването, толкова се допитвах до гугъл по повод бебешките манджи, че чак ме е срам, то не бе гхи, пащърнак и какво ли още не. Аз давам пюрета, готови, главно на хип, но ако от другите марки има нещо по-интерсно, взимам и захранвам. Патето вчера яде гювеч или - останалото пюре от тиквичка с картоф + телешко пюре и добавка броколи с ориз, докато ги докарам 120-130гр, яде си го припявайки доволно. Искаше ми се да й правя пюретата сама, но нямам домашни продукти и карам на готови пюрета. Започнат ли да се раждат пресни плодове и зеленчуци ще запретвам ръкави  Laughing. Масовките плодове и зелечуци по магазините ми се виждат много зле, яко лъскави и изпънати, та кой знае с какви добавки са.
Патето още покашля и има сополки, вече 4-ти ден, но не изглежда болна, весела си е и хапва. Започнах да й давам проспан, но няма ли оправия до ден два, ще ходим към спешното на окръжна, че сме в София пак.

Общи условия

Активация на акаунт