Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Честита Цветница! Честито на всички именици!  bouquet Нека ни е цветно на душата през цялата година!
Аз пак в телеграфен стил да дам месечен отчет  Laughing
Навършена половин годинка в петък   BlushHeart Eyes 8.500 кг, два зъба долу и три избиват отгоре през два дни  #Crazy Адът е на земята- у нас!!! Въпреки че се справя геройски доста си е гадно. Какво е това чудо 5 зъба на 6 месеца? Поне температура не е вдигал до сега, но киселее често.  baby_neutral

# 346
Да ви питам, правите ли още гимнастика и масажи на бебоците?
Правя, но не всеки ден, защото пусто все не остава време за всичко.

Вал, браво! Моят няма ни един Mr. Green

# 347
Честито на всички, които празнуват!
Да сте живи и здрави, и по едно уискенце bowuu

За масажи, и аз вече не всеки ден, зависи от настроението на малкия.

Да похваля пък аз оризовата (безглутенова, безмлечна) каша на Töpfer, от седмица яде и наддава много добре, тиквата я маже насам-натам, обаче кашата е мега хит, отваря уста и се нерви, като изяде порцията!

# 348
И аз съм с нея, Помбер Simple Smile Но я давам с плод и АМ задължително, никога чиста.

# 349
И аз съм с нея, Помбер Simple Smile Но я давам с плод и АМ задължително, никога чиста.
Да, и аз с АМ, следобед, тиквата уж обедно меню...пишман меню
Днес приключихме с ваксините, чак на годинка.

# 350
Моят само тъква грам не ще. Сега пак бърках картоф, тиквичка, морков и тиква. Бих я разкарала изцяло, но имам, много замразена. Да не става зян Mr. Green

# 351
Моят само тъква грам не ще. Сега пак бърках картоф, тиквичка, морков и тиква. Бих я разкарала изцяло, но имам, много замразена. Да не става зян Mr. Green
Важното е да яде chef
Захранването при нас ще е така:
5 месец (този) еднокомпонентни пюрета=зеленчуците да вкарам
6 месец =поликомпонентни пюрета + плодове

# 352
И аз така мислех, ама друго се наложи Mr. Green Защото, освен круша, нищо друго моно не щеше.

# 353
  • София
Честит празник!

Много сте ларж виртуално  Mr. Green

И аз така с тиквата и с броколите - пробутвам малко по малко, за разнообразие и да не става зян  Mr. Green

За днес - пиле, морков, сладък картоф, масло. Слетобед ще е круша с банан.

Аз тепърва си пия кафето, а някои вече спат за 2-ри път днес.  Laughing

За пръста в устата - като бях малка все ми казваха, че ще ми го натрият с люта чушка  Mr. Green Но, наистина, може да пробваш с други биберони. При нас на Чико бяха по-малки и наистина падаха от устата. На Нук обаче се харесват.

# 354
Аз пък вкарах сливата вчера и определено даде резултат в изпражненията Mr. Green

# 355
Виж биби не съм купувала много - карам само на Чико и Авент.
Благодаря за почерпката Лина! Живи и здрави!

Мисис, ти май днес си си починала? Я, ела обери младежта от къщите да вземем и ние малко да съберем сили. И кафенца пиеш - енергия за следобяд ще имаш да ги надзираваш и обгрижваш.  hahaha

Гимнастика и аз не правя целенасочено, но тук таме някое упражнение прилагам докато се забавляваме.
Масаж обаче по-рядко правя - той не ме търпи и аз не го насилвам.

# 356
  • София
Пробвай на Нук. По-големи са и се закрепят в устата.  Crazy А и се намират сравнително често, не са като МАМ, дето изчезнаха.

Ей, как ме надуши значи  hahaha

Снощи ходихме на рожден ден. Йеее, да, да, социален живот. Помните ли го?  Mr. Green Това беше едно време, което след баня не завършваше с шише мляко и люляне, а следваше питие, грим, малко парцали и навън.  Crazy

Младежът се държа геройски - заспа си в количката и си спа спокойно докато се приберем. Бях го приготвила за сън и го увих в повече одеяла за навън. След това лесно го преместих, дори не се събуди.

За гимнастика и масаж - мачкотя го цял ден. Много се смее като му мачкаш кълките и аз само това чакам.  Laughing Та, масажът не е на голо, ама пак се брои.

Почти е почнал да пълзи. Дупи се, стои вече на колена  hahaha, върти се по корем на 360 градуса и то доста бързичко, докопва си играчки. Чакам го да почне да пълзи до 2-3 седмици. Тогава вече ще е забавното.  Mr. Green

# 357
Честит празник на всички,които празнуват днес живи и здрави да сте ! Носете си имената с гордост Аз и днес празнувам утре почвам почистване след купона хаха Малката яде от всеки голям сладур е Simple Smile За Великден ще пътувате ли? Ние ще ходиме при прабабите и почвам да правя списък от утре на багажа и Simple Smile

# 358
Мисис, надуших те аз и те чаках да минеш да вземеш младежа, но май забрави адреса или?  hahaha

Социален живот, а - какво беше това животно?  newsm78 hahaha

И аз мачкам постоянно през дрехите, но не го броях за масаж - до този момент  hahaha - от тук нататък вече го броя. То какво беше преди цяла програма - баня, масаж на голо с олио, кремче, тоалет, а сега хайлашката - през дрехите.
Мисис, ти на рождени дни ходиш, а те мързи на детето един хубав масаж да направиш, я се стегни малко!  Joy

Ани, два дена празници - две седмици чистене - дупе да ти е яко!! hahaha

# 359
Хахах значи да не се терзая, че редовно почнах да пропускам гимнастиката. Simple Smile Масаж никога не съм и правила в интерес на истината. То тя вече мирна почти не стои, така или иначе. Simple Smile

Днес ми е много криво, беше напълнила памперса, но аз не съм разбрала. То нито миришеше, нито тя е направила типичната муцка, беше си в страхотно настроение... та седяла 3 часа така и сега дупето и червено ужасно. Sad Намазах я стабилно със Судокрем, дано има ефект. На крачето дето преди и се беше появило нещо като обрив пак е избило, и пак е нещо като на малки ранички. По лицето също ту и избиват, ту и изчезват разни всевъзможни по вид пъпки и петна, а три-четири седят от 2 седмици и с нищо не се махат, само се подобряват и после пак стават зле. Направо вече ще откача! Sad
Утре сме на ехограф на коремчето, дано там всичко е наред!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт