Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 931
  • 836
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Нещо подобно е. Може да не е много хубав, но за домакини като мен е мечта.

# 571
Жаки, благодаря. Намерих тук хапчета и серум.

Стейси, добре че се е появил. Дано просто да е бил зает и да се е отнесъл.

Ванини, да се оправя Виктор. Алина как е?

За кухните аз искам лак. Моята е с фурнир като дърво, бяла и се чисти ужасно трудно.

# 572
  • София
Я, Жаки, вие града ли сменяте, аз мислех, че апартамент само. Голяма крачка!!! Ами бизнеса?
(не отговаряй, ако ти навлизам прекалено в личното пространство, стана ми любопитно, ама не е на умирачка  Laughing Laughing)

# 573
За пръв път чувам за тези кърпички... Ще взема и аз тогава да ги пробвам. Какво бършете с тях?

Моя ламинат е навсякаде еднакъв (много мразя различни, полудявам. И боята ми е два нюанса на мляко с кафе в целия апартамент, направо се изприщвам като ида някаде и една стая е зелена, другата розова  Sick ) Много по-лесно се почиства от тъмния, на тъмното всичко личи. И кухнята ми е бяла, по-скоро слонова кост. Също нямам проблеми.

ЖакЕ, къде ще се местите, пропуснала съм нещо?

# 574
  • Ямбол
Записвам си и аз тези кърпички.
Аз имам едни други кърпи, подарък от склададжийката на едно предприятие за цилиндри, в което работех. С тях чистеха цилиндрите, но са много ефикасни за гладки плоскости. Приличат на хартиени, но са от фин плат, могат и да се перат. За полиране са ми идеални. Но ще се снабдя и с лидлските. Също често ползвам и магическата гъба. От НСЧ научих за нея и съм изумена колко е ефикасна, особено в банята, но и в кухнята става.

# 575
Лиляна, как ползваш гъбата?

# 576
В спалнята ни ламината е подобем на този на Айя и наистина по не си личи прахоляка и космите  Mr. Green В хола в светъл и ме докарва до бяс. В къщата сме с дюшеме и още не съм измислила какъв цвят да го правя.

# 577
Скрит текст:
Това са кърпичките.Често ги пускат на промоция с кутия.Един пакет струва към 2,60.Чистя с тях и смесителя,шкафовете,дръжките,котлона,плота,хладилника...Почти всичко общо взето.

# 578
В къщи е естествен паркет и теракот.
Паркета чистя с един специален препарат, за теракота само вода.

мариат, нищо специално не е, и със сигурност свалените килограми щяха да са повече, ако си мръдвах д...то.

Започвам да съжалявам, че се навих за тази командировка за 2дни. От тях едно 18ч. ще ми отидат само в път. Отвратително е, когато не си в София, а пътуваш до там от друг град.

# 579
  • София
Ая, в хола ни е такъв, само че в тъмно кафяво. 3 различни вида са ни вкъщи. На мен в един цвят навсякъде не ми допада, защото обичам да ми е различно. В спалнята ни е много ексцентричен на вид и там никакви боклучета не се забелязват. Отделно имаме и светъл гранитогрес и положението не е розово, защото пак много си личи нацапаното.

# 580
Отвратително е, когато не си в София, а пътуваш до там от друг град.
Това е и моята драма всеки път, когато се налага да се прибираме до Бг. Три часа полет, после още 6 часа с кола/автобус...

Вкъщи е с паркет, една от причините, поради които се влюбих в този апартамент като търсих квартира. Тук масово е с едни плочи на пода, които седят като мраморни. Никакъв уют не ми създават, за разлика от паркета.

Тези кърпички ще ги потърся и аз (или подобни, че Лидл не понасям). Не съм се сещала никога да ползвам мокри кърпички за чистене.

# 581
  • Ямбол
Лиляна, как ползваш гъбата?
Мокря я с вода и бърша.

# 582
  • Euskal Herria
Отвратително е, когато не си в София, а пътуваш до там от друг град.
Това е и моята драма всеки път, когато се налага да се прибираме до Бг. Три часа полет, после още 6 часа с кола/автобус...
Подкрепям! Няма никакъв удобен обществен транспорт. Трябва или да ангажираш близки, или да търсиш къде да нощуваш в деня преди полета.

За кърпичките -  има както универсални, така и за различни повърхности и материали - за огледала, за санитарен фаянс, за мебели. Предполагам, че тези в Лидл са универсални.

# 583
Маха ли варовик? Питам, защото ми писна да мия душ кабините. С какво ли не съм пробвала, но не става. Има едно Бам, не знам дали и в БГ така се казва, което чисти, но мирише ужасно, а и едно ми стига за половин кабина, а е $9

# 584
Аз нещо не се спогаждам с магически гъби. Или не съм уцелила магическа, а ментета някакви  Mr. Green Нашата вода е ужасно варовита и за батерия при мен не става  Naughty Там ми действа безотказно позорно евтиния Перилис, не оставам без него, евтин, не мирише гадно, не разранява кожата.

С тия гъби чистя мазилка, контакти, плотовете и шкафовете, ама уау ефект няма при мен  Confused Бяла подметка на кецове примерно нищичко не изчисти, а така се надявах  Confused

А Лидълските са супер удобно нещо да, от години си ги зареждам, не знаех, че и те са хит  Wink

Общи условия

Активация на акаунт