Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 443
  • 836
  •   1
Отговори
# 555
Имам рецепта за великденски курабии, но е с мас. От години само по нея ги правя. Стават пръхкави и могат и месец да седят, без да им има нещо.
Ренко, ако ти върши работа, по-късно ще я напиша.
Ако не те затруднява много,после я напиши.Само се чудя,маста с олио или масло да я заместя  newsm78 .Какво е това моето обоняние не знам,винаги я усещам,а изобщо не я обичам.

# 556
Бърди, аз рекох че картинките се казват рендери:) щото младежът ми вика ела да видиш рендерите, готови са:))) Не им разбирам хич, адски сложни са им програмите, махат стени, слагат нови, аз само гледам със страхопочитание:)

Много харесвам гланц и ми се иска, но у нас сега имам скрин в спалнята, черно и бяло, какво бършем, и аз и чистачката, все го замазваме. Вие с какво го чистите? Няма дръжки на кухнята, безконтактно се отвря, но не пуш, а с улей отгоре, още по ще се цапа. В новия дом няма да имам под ръка жени за чистена, като тук, затова ми се иска да се подържа лесно, мен ще си чака поне в началото.

Лили, и моята ходи със широки блузи, а има прекрасен бюст и изобщо от кръста нагоре е идеална, малко крачетата са по- едри, но ще ги оправи. Не точно се срамува, ами казва, че е неприлично и не я кефи да носи прилепнали дрехи, на училише пък абсурд. Тя си е странна, аз не и се бъркам в облеклото, каквото си реши. Ризи, суитчъри и широки фанелки и е униформата.Твоята е малка още и ако е от първите развили се в класа е нормално да и е неудобно, ше мине.
Аз в 7 клас имах гърди, по- големи от сега С към Д размер, криех се, изгърбвах се, че да не личат, никой още нямаше чак такива. Към 10-11 клас ми мина срама:)

# 557
  • София
Привет и от мен!
Взехме великденските премии и утре ще се набутам в мола да похарча моята. Ако не си харесам нищо, парфюмче винаги е добре дошло.

Сутринта си нацелувах качествено детето, че татко й като я вземе от училище и директно заминават при свекърите на село. Ще ми липсва, но няма как, важното е да се забавлява.

Жената, с която се разбрахме да чисти вкъщи, ще дойде в сряда и четвъртък за основно почистване. И аз като същинска кукувица от вчера съм се разшетала из къщи да оправям, че да не ни помисли за мърльовци.  Mr. Green

Да се отчета, че и нашата кухня е гланц. Не е по поръчка, тоест не е нещо особено, но съм доволна.

# 558
Тони, и аз винаги оправям преди да дойде, по същата причина:)) Като ги знам как коментират...

# 559
Аууу. Сесил, веднага давай режима!  Praynig

Аз пък имах голям бюст, и много си се гордеех с него и го подчертавах, ма бях по- голяма от щерката на Лиляна. 8-ми клас отидох в ново училище-  на 15-ти септември такова подчертаване му дръпнах Embarassed, но красиво, не вулгарно.

# 560
Жаки, решили сте се на местенето, браво  Heart Eyes
А Миа- ще сменя ли училището? За тях са на й- трудни промените

# 561
Относно почистването на гланцови плоскости,и не само,искам да благодаря на Рали  bouquet .В една тема,от нея разбрах,за универсалните мокри кърпички на Лидл—W5.Ползвам ги за почти всичко в кухнята,в това число и за котлона.

# 562
На фризьор съм. Моята фризьорка е в майчинство и я замества друга. Май няма грам опит, до сега изпусна десетина неща и се мота насам- натам като гламава. Май трябваше да отложа кичурите за друг път, щото има вероятност да изляза от тук със зелена коса.

# 563
  • Euskal Herria
Пускам рецептата за курабиите. От дълги години само по нея ги правим у дома. Умишлено не съм писала за температури на фурната  - просто всеки знае своята и може да прецени.
Скрит текст:
Великденски курабии

4 яйца
500 г захар
1 1/2 ч. ч. стопена мас
1 1/2 ч. ч. кисело мляко с разтворена в него 1 ч. л. сода бикарбонат
настърганата кора на един лимон
2 амонячни соди
1 кг брашно

Яйцата и захарта се разбиват добре с миксер, към тях се добавят маста, млякото, кората, амонячната сода. След това изсипвам сместта в кладенче, оформено в съда с брашно и замесвам меко тесто, което може да се разточи.
След това с формички се изрязват курабиите, намазват се с жълтък и се поръсват с кристална захар. Пекат се до порозовяване.

Забележка: За да не мирише амонячната сода, се добавят 1-2 капки оцет.   Ако се налага, може да се добави още малко брашно за тестото.

# 564
  • София
за универсалните мокри кърпички на Лидл—W5.
Записвам си ги, че да си купя от тях.
И да се оплача, че няма по-гадно нещо от бял ламинат. Всяка една трохичка, прашинка, косъмче и петънце се забелязва от раз. А си мислех, че е много гъзарско бялото...  Mr. Green

# 565
Тонка, не се плаши, и с много тъмния ламинат е същото.

# 566
Аз без ядене мога да остана в нас, но без универсалните кърпички - не. Всичко бърша с тях.

# 567
Ние в едната стая сме с ламинат, имитиращ старо надраскано дърво - страхотен, нищо не личи. Такава марка кърпички от Лидъл си купувам за очила, и телефона си лъскам с тях.

# 568
Рая, да сменя училище, но не и е драма изобщо, даже се радва:)
Тони, тъкмо щях да ти пиша, че тъмният е още по- голям ..ъъъ... проблем:) Аз сега искам от дизайнерката по светъл цвят за спалните, в другите части е светъл. Имала съм тъмен и прашасва ужасно, под определена светлина се вижда всичко.
Кърпичките на Лидл ги препоръчвам с всички налични крайници, ако ми свършват откачам, всичко бърша с тях, идеални са.
Ая, дай пример за ламината ти, моля, че търся:)

# 569
Ние в едната стая сме с ламинат, имитиращ старо надраскано дърво - страхотен, нищо не личи.

Ужасно го харесвам този, жалко, че няма къде да сложа, навсякъде сме с естествен паркет  Confused

Общи условия

Активация на акаунт