Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 443
  • 836
  •   1
Отговори
# 540
Чек, чакам този миг с най-голямо нетърпение, за съжаление няма и 5, а обикалянето по магазините не му понася, така че засега ще трябва аз да му ги купувам. Обаче няма да му купя нищо, да носи, каквото има.

# 541
Обаче няма да му купя нищо, да носи, каквото има.

Правилно. Mr. Green

# 542
 Hug Селесте ох, да, ако си на морето е малко по-трудничко с полетите. Ама аз всичко давам да живея до морето, моята голяма любов, ех...  Crazy Иначе, за Валенсия ние летяхме с Уиз еър, не беше скъп полета, мисля към 80 лв на човек, двупосочно. На мен този град не ми хареса ама въпрос на вкус. Аз обичам Италия.. и това е. Иначе има какво да се види, приятно е, но не е мой тип. Има старинна част, която е чудна обаче.

Аз си спазвам стриктно диетата и да ви кажа, много добре се чувствам. Първите два дни беше ад! Мислех, че няма да издържа. Но сега свикнах, не ми се яде, че даже и кафе не ми се пие толкова вече, иначе по 1-2 глътки си сръбвах на ден последните 2 дни. Ама вече и  толкова не ми се пие сякаш. Снощи опекох червени чушки във фурната ( за мен аромата на печени чушки е аромата на лятото, на щастието, обожавааам  Heart Eyes). Вечеряхме една огромна купа салата от розови доматки, печена чушка, маслини, авокадо и много магнаноз и риган.

# 543
Започнах една диета, или по-скоро хранителен режим, който е доста тежък за мен, тъй като изключва всички любими за мен храни - сладкото най-вече, но вече минаха два дни, и се справям учудващо добре засега. Дано да успея да сваля някое-друго килце. Grinning

# 544
Захир, радвам се, че ти действа добре. Между другото печени червени чушки са много полезни за стомаха.

И аз съм на режим, за месец и половина имам 5кг. Този път съм решила да заложа на бавното сваляне.

Днес ми пристига куфара, който поръчах,  дано изглежда добре и на живо. Simple Smile

# 545
  • София
Такъв каприз е, че ще го оставя да ходи гол и бос. Аз вече нямам нерви да се занимавам с неговите капризи.

Идва момент, когато просто трябва да го оставиш той да си избере дрехите. Всъщност не знам колко е голям, но аз на моята ѝ давам пари вместо да си чупя нервите. Само маратонки и кецове аз купувам.

Не винаги е само въпрос на избор.
Моят 13 годишен преди няколко седмици ми каза: Мамо, другите деца по две години ходят с едни и същи дрехи, а ти постоянно ми купуваш Laughing Веднага му предложих да му извадя дрехите му от преди 2 години и да ходи с тях на училище, ако може!
Какво да направя като за две години е пораснал с около 18 см и вече е почти 1,80 м? Постоянно трябва да му се купуват дрехи, не мога да насмогна. Освен това няма отношение към дрехите и му е все тая с какво ходи облечен. Важното е да не го мъкна по магазините!
Поне за маратонките е винаги готов за пазаруване, защото не трябва да се съблича, за да пробва.

# 546
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile
Включвам се да докладвам, че моето момиче вече е доста по- добре, смее се и гука, даже си държи играчките с болната ръка. Моят нос освен, че тече вече е и червен като домат, но каквото такова ...
Гледам, че за пътувания си говорите..това беше голямата ми страст преди бебето, бях станала спец на лоу кост вариантите. Миналата година ходихме на Канарите на символична цена, вярно, че с прекачвания, но на мен полети не ми пречат.
Захир, за Валенсия и аз почувствах, че не е моя град, не можа да ме плени. Виж, Аликанте многооо ми хареса. Wink
Спорен последен работен ден и приятен уикенд, ние утре заминаваме при "мамини".

# 547
  • Ямбол
Моята дъщеря пък в последно време избягва да носи по-тесни блузи. Стоят ѝ добре, няма корем. Притесненията ѝ са заради бюста, да не си личи и да не се очертава. И сега ходи с едни широки блузи, ватирани. Ами пролетта и лятото? Има бюстиета, спортни сутиени, има и потничета разни, но не, притеснява се. Само да разбера, ако някой ѝ се е подигравал, ще го обезкосмя.

# 548
Моята дъщеря пък в последно време избягва да носи по-тесни блузи. Стоят ѝ добре, няма корем. Притесненията ѝ са заради бюста, да не си личи и да не се очертава. И сега ходи с едни широки блузи, ватирани. Ами пролетта и лятото? Има бюстиета, има и потничета разни, но не, притеснява се. Само да разбера, ако някой ѝ се е подигравал, ще го обезкосмя.

Лиле, нормално е. Изисква време момичето да приеме своята женственост и сексуалност, ако щеш. Спомням си, че и аз съм имала такива притеснения, не че някога съм била особено цицеста ама в началото е трудно да свикнеш. И това ще мине!  Hug

# 549
Добро утро!
Likeadteam, радвам се, че бебето е добре.
Виктор е все така, температура и задна хрема. Надявам се, да не се влоши.

Като гледам, какво става по света, се радвам, че се отказахме от почивка в Турция.

Лина, весел РД желая.

# 550
Ужасно ми е изморено. Много крива седмица имах и нямам търпение да свърши. Не мога да се наспя. Мисля утре сутринта да пропусна спорта и да се излежавам, имам нужда да презаредя батериите.

Току-що ми се стори, че бебе изплака в офиса  newsm78 Или съвсем съм изтрещяла, или някой гледа някакви клипчета.

Роклята ми още я няма, трябваше в сряда да дойде. Нещо не се разбрахме с куриера. Трябва да купя панталон на детето. И май сме готови. Сватбата е на морето, вчера купих билети за Уиз София-Варна-София. Не уцелих някакъв свръх евтин вариант, но се прибираме за четири дни само и не ми е вариант два от тях да минат в път.

Лиляна, нормално е, дори и никой да не й се подиграва. Ако приятелките й са с по-малък бюст пък, съвсем. Аз никак не съм едрогърдеста, но и аз имах такъв период.

Аз съм влюбена във Валенсия, писала съм и преди. Аликанте не ми е нищо особено, но пък за мен е добро място за живеене.

Дрехите и у нас са проблем. Не мога да разбера какво правим, но детето все няма панталони. А аз все купувам. Къса ги на коленете, отделно, част от тях остават у баща му и все не знам дали наистина няма панталони това дете или просто са при баща му. Миналата събота купих четири чифта, като ги видя каза „Нямам търпение да си скъсам“  Mr. Green Иначе от години съм го оставила да се облича сам.

# 551
  • Телиш/Плевен
Понеже наближава Великден,а козунаци не ми се занимава да правя,реших само с курабии да мина тази година.Прегледах кулинарната книга,но нито една рецепта не видях  Shocked .Та сега ви моля,извадете тефтерите с рецептите,и да поправим тази грешка.Ако са и без мас,ще съм ви много благодарна  bouquet .
Това има в книгата:

В тази тема има разни рецепти. chef

# 552
Лаленце ,благодаря  Hug .Тези в книгата ги видях,но търсех по—скоро традиционни,като от втория линк.

# 553
  • Euskal Herria
Имам рецепта за великденски курабии, но е с мас. От години само по нея ги правя. Стават пръхкави и могат и месец да седят, без да им има нещо.
Ренко, ако ти върши работа, по-късно ще я напиша.

# 554
И нашата семейна рецепта е с мас, но сестра ми ги меси, аз само оформям и помагам с печенето. От старият тефтер на майка ми е, но той остана при сестра ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт