Сега е на много добра цена, как искам да си поръчам! Ама над 30 лева идва, ако ми иде на митница не мога да се разправям, да ходя до София или Пловдив... Ако някой реши да поръча да ме брои и мен.
Тинтина, пия по схема само две опаковки ще приема, първата 2 по 2, втората 2 по едно. След шест месеца пак. Няма как да е от нея болката в крака, тъкмо ги бях започнала, като ме заболя, не се е натрупала. Има такъв хубав ефект на кожата ми, че съм склонна и да накуцвам леко:) Шегувам се разбира се:) Ти къде прочете за страничните ефекти, да видя и аз? Мислех си, че щом се "произвежда" от организма е ОК, и не би следвало да вреди. Днес такъв комплимент получих от сетрата на зъболекаря ми, че ми идеше да я разцелувам:)
Видях рендери, аз им казвам картинки на целия апартамент, направо е уникален проекта! Много, много ми хареса!
Само как ще се чисти...Имам доста огледални врати, преобладават светли цветове, красиво е, просторно, но свят ще ми се извие от бърсане. Поисках по тъмен диван само и тапицерия на столовете, щото Жаки и бяло не е оферта:) Кухнята ми е с основен цвят бяло, много се чудя между мат и гланц. Имам гланц у нас и остават пръсти, но пък е красиво. Мата също не е лош, имам време да помисля. Тепърва чертаят схеми за токовете и таваните, за мебелите има време.
Някой пита за филм, "Неканен гост" гледахме, трилър, аз не дочакаха края, че заспах, но мъжът ми каза, че е добър.