Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 463
  • 836
  •   1
Отговори
# 525
Чак сега седнах да ви чета, Даун, ето какво пия:

Сега е на много добра цена, как искам да си поръчам! Ама над 30 лева идва, ако ми иде на митница не мога да се разправям, да ходя до София или Пловдив... Ако някой реши да поръча да ме брои и мен.
Тинтина, пия по схема само две опаковки ще приема, първата 2 по 2, втората 2 по едно. След шест месеца пак. Няма как да е от нея болката в крака, тъкмо ги бях започнала, като ме заболя, не се е натрупала. Има такъв хубав ефект на кожата ми, че съм склонна и да накуцвам леко:) Шегувам се разбира се:) Ти къде прочете за страничните ефекти, да видя и аз? Мислех си, че щом се "произвежда" от организма е ОК, и не би следвало да вреди. Днес такъв комплимент получих от сетрата на зъболекаря ми, че ми идеше да я разцелувам:)

Видях рендери, аз им казвам картинки на целия апартамент, направо  е уникален проекта! Много, много ми хареса!
Само как ще се чисти...Имам доста огледални врати, преобладават светли цветове, красиво е, просторно, но свят ще ми се извие от бърсане. Поисках по тъмен диван само и тапицерия на столовете, щото Жаки и бяло не е оферта:) Кухнята ми е с основен цвят бяло, много се чудя между мат и гланц. Имам гланц у нас и остават пръсти, но пък е красиво. Мата също не е лош, имам време да помисля. Тепърва чертаят схеми за токовете и таваните, за мебелите има време.

Някой пита за филм,  "Неканен гост" гледахме, трилър, аз не дочакаха края, че заспах, но мъжът ми каза, че е добър.

# 526
Ти къде прочете за страничните ефекти, да видя и аз? Мислех си, че щом се "произвежда" от организма е ОК, и не би следвало да вреди.
Напиши Hyaluronic Acid side effects

# 527
  • София
Аз гледах военния на Мел Гибсън най-сетне. Прекрасен Heart Eyes Не го обичат в Холивуд, щото му завиждат Twisted Evil

# 528
Не го обичат в Холивуд, щото му завиждат Twisted Evil

И все има бебета от млади жени.

# 529
Добро утро. Петък е!  newsm44 Започва и ваканцията!
Селест- във ФИешъна съм се зачукала да пазарувам. Днес ще си завърша поръчката от лаптопа на сина, докато той спи.
Сега за орехите- преди много, много години дядото на ММ е посадил 6-7 броя по дължината на един канал. А преди около 4 години баща ми посади 2 ореха в градината ни- много близо до къщата ни. Моето опасение беше точно кореновата система на орехите. Тогава ММ ми каза да се сетя как са орехите, които на времето е посадил дядо му. Ми, земята под тях не е повдигната, както при липите, които са откъртили и плочки по тротоарите. Все още може да реагираме, дали искаме орехи в двора, или кайсия, круша, череша, които със сигурност ще пострадат от сянката на орехите......но това след години.
Жаки,  newsm78, не знам какво е рендери- отивам да се образовам.

# 530
  • София
Рендера всъщност е програмата, която рендира картинките (прави ги на 3Д), не самите картинки Simple Smile Предполагам, че студиото, с което Жаки работи си го използва като служебен жаргон Simple Smile

# 531
Добро утро!
Около Дорково освен мамута, който по това време на годината май не работи /инфо от нета/ има ли нещо друго интересно за гледане? А места за вкусно хапване? Някой май беше споделял, та за туй тук питам.

# 532
Добро утро и от мен.
Цяла нощ и днес сутринта продължава да духа силен вятър.

Снощи много се ядосах, но не ми се коментира в момента. Бива да си тесногръд и глупав в някои отношения...но прагът ми на търпимост вече хич го няма.

Кухня гланц с малко дете не бих си направила. Ако и готвя често - също. Simple Smile
Имам чувството, че това са кухни за хора, които имат и готвачка и чистачка, която да бърше и почиства после.

# 533
Моята кухня е гланц- нямам готвачка или чистачка. Супер лесно се поддържа. Особено ако имаш удобни дръжки- никакви следи от пръсти няма. При мен дръжките са леко неудобни, но нали са по- красиви.... Не ми е никакъв проблем чистенето.

# 534
  • Ямбол
Кухнята ми е с гланц. Нямам готвачка и чистачка. Почиства се и се поддържа много по-лесно от друг материал.

С Марият сме писали заедно.

# 535
Добро утро!
Много силен вятър духа при нас.Толкова ми е студено,че чак камината запалих  Mr. Green .Понеже наближава Великден,а козунаци не ми се занимава да правя,реших само с курабии да мина тази година.Прегледах кулинарната книга,но нито една рецепта не видях  Shocked .Та сега ви моля,извадете тефтерите с рецептите,и да поправим тази грешка.Ако са и без мас,ще съм ви много благодарна  bouquet .

# 536
  • Бургас
Добро утро!
Реших все пак да правя парти на Мариана, въпреки карантината. Всички гости са предупредени, повечето са изкарали шарката. Така че и даже и да се опълчи рожденичката ще има празненство. Първо, обаче, ще празнуваме Цветница.

# 537
Добро утро!
Лина, добре сте го решили. Дано са ви хубави празниците.
И аз снощи се ядосах, но на сина ми. Такъв каприз е, че ще го оставя да ходи гол и бос. Аз вече нямам нерви да се занимавам с неговите капризи.

# 538
Такъв каприз е, че ще го оставя да ходи гол и бос. Аз вече нямам нерви да се занимавам с неговите капризи.

Идва момент, когато просто трябва да го оставиш той да си избере дрехите. Всъщност не знам колко е голям, но аз на моята ѝ давам пари вместо да си чупя нервите. Само маратонки и кецове аз купувам.

# 539
  • на Мелмак
Добро утро,
Днес имам време за малко мързел и му се наслаждавам Grinning
Ще излизаме после с щерката малко по магазините и аз малко работа да свърша пътьом.
И аз съм с гланцова кухня , доволна - лесна поддръжка , особено с малки деца.
Децата също имат МДФ - гланц детски спален комплект , точно заради лесното почистване  Peace
Правя упражнения вече всяка сутрин, чувствам се доста тонизирана  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт