Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 570
  • 836
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Съжалявам,че така нахлувам в темата ви, започнах да я чета, за да се разсея малко след днешния скапан ден. Имам бебенце на 5 месеца, което днес падна от спалнята и след половин ден в Пирогов се оказа, че е със счупена ключица. Няма смисъл да ви казвам колко тъпа и виновна се чувствам, само се моля да не го боли много. Sad
Видях, че пишете за въшки, като бях ученичка бяха много разпространени, не предполагах, че и сега ги има.

# 346
  • Пловдив
Катерина е едно от най-хубавите български имена според мен. И аз нямах никакъв шанс да го използвам.

Катерина
Дамяна
Ирина

Здравейте,
Съжалявам,че така нахлувам в темата ви, започнах да я чета, за да се разсея малко след днешния скапан ден. Имам бебенце на 5 месеца, което днес падна от спалнята и след половин ден в Пирогов се оказа, че е със счупена ключица. Няма смисъл да ви казвам колко тъпа и виновна се чувствам, само се моля да не го боли много. Sad
Видях, че пишете за въшки, като бях ученичка бяха много разпространени, не предполагах, че и сега ги има.
Ще се оправи за един месец. Почти няма бебе да не е падало от някъде.

# 347
Табу го изгледахме на един дъх, много ни хареса.Сега чакаме втори сезин.Тоз' Том Харди много ми хареса, даже се учудих на себе си Laughing
Миднайт, прекрасноо! Аз съм пристрастна към Катерина, но много харесвам и Ния, Ивайла и София.

# 348
Миднайт, страхотни новини  Hug

# 349
Аз съм за класиката в имената.
Анна ми е най-любимото, носи сила и нежност и женственост и изобщо - това е Името! Други много харесвани - Лора, Елица, Елена, Теодора, Катерина, Рада.

# 350
Благодаря, и докторът така ме успокои, но явно, когато е първо дете, човек е по -неподготвен за такива ситуации Simple Smile
Ако мога да се включа в дискусията за имената, предлагам: Калина, Катерина (така се казва споменатата по- горе падаща девойка), Евгения. Това са любимите ми женски имена, при нас таткото от трите варианта избра Кате - пате Wink

# 351
Първородният се роди със счупена ключица, беше трудно и дълго раждане. Разбрахме след 3 седмици. Шаш и паника, разбира се. Мина, замина. Расте здрав като бик, инат и половина, тийн от най-трудните. Лидер в 2 отбора, прави по 5 тренировки на седмица, всяка по 90 минути, всеки уикенд по 1-2 официални мача, от няколко месеца се изявява и като треньор на най-малките. Ключицата сме я забравили.

# 352
  • София
Мария би се казвала дъщеря ми.
но аз имам особен сантимент към това име...

хубави, здрави деца да родите, това е важното Simple Smile

# 353
  • Euskal Herria
Миднайт, хубава новина!

Likeadream, когато синът ми беше на 6 месеца, падна от дивана и спука ключицата. В травматологията го превързаха - ръката извита назад, зад гърба. После разбрахме, че това е било излишно. Мина. Такъв дивак е, и за секунда не се спираше. И сега е такъв.  Гушкай госпожицата и не се обвинявай.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 11:34 от YanaDG

# 354
  • София
Е, то няма как да си подготвен за ситуация в която бебето ти си чупи ключицата, но...стават такива неща. Не се обвинявай прекалено, не си помагаш, просто си вземи поука и друг път по-внимателно. Моят се изтресе на същата възраст и си дрънна тиквата в алуминиев радиатор ooooh! Добре, че не я разби, ама оттогава не си правя експерименти на тема "може ли бебето да се обръща".

Оооо, да, Катерина, София и Рада са чудни! Янтра, дали ще ни дадат да кръстим внучките Flutter Представям си след 20 години, темата в бг мама за свекървите - Помощ! Свекърва ми настоява за някакво изтрещяло остаряло име, само защото така и не е успяла да има момиче! Joy

# 355
Благодаря Ви, момичета, толкова имах нужда да чуя и от странични хора, че такива неща се случват.
Като казах на майка ми, отговорът беше: "Жал ми е за теб, на Кати ще и мине и помен няма да има, но ти ще се обвиняваш още дълго".
Спирам да досаждам с бебешки неволи, благодаря още веднъж за милите думи.

# 356
Лайкадрийм, да се оправя бързо бебка. Моята Миа падна с главата надолу от кошарата, когато беше на 9-10 месеца, акъла си изкарах. Корава и се оказа обаче нищо и нямаше. Бебетата оня отгоре ги пази сякаш.
И Жаки ми е падала от спалнята и то спейки, нямаше последствия.
Не се обвинявай, станало е вече, ще мине  Hug

Аз се надявам някоя щерка да кръсти на мен харесвам си името и ще ми е драго да се поднови. Мария уж е навита, но на Жаки щяло да се казва Харли Куин, та не разчитам Joy

Белинда, с по- три снахи все някоя ще ви оплюе, та ще ви четем във всички случаи. Аз се очаква да съм таква тъща, че зетьовете и те ще пропишат тук:))))

# 357
Катерина е едно от най-хубавите български имена според мен. И аз нямах никакъв шанс да го използвам.
Ако имам някой ден момиче, това е Името. Много го харесвам!

# 358
  • Телиш/Плевен
Likeadream, спокойно, всичко ще е наред. Hug

Миднайт, страхотна новина! Heart Eyes Аз много обичам Цветница и съответно най-любими са ми имена, които празнуват тогава: Маргарита, Елица, Калина, Иглика, Лилия...
Имате време да си харесате и изберете име. Hug

Белинда, като видя твой пост и го чета със затаен дъх, че все си мисля, че се е появил Козуначко. Heart Eyes Когато и да се появи, всичко да мине бързо и леко ти пожелавам. Hug Моята братовчедка май съвсем скоро ще ражда, също и една приятелка (и двете са с планирано секцио и май тази седмица), чакам и бъдещата ми кума да се похвали тези дни. Heart Eyes

# 359
  • София
Лаленце, рано му е още. Нека втаса още малко, да е дебел и пуФкаФ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт