Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 503
  • 836
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!

Миднайт, много хубава новина!  Heart Eyes Аз, нескромно, ще предложа Александра Simple Smile

Белинда, и мен цял ден ме сърбя вчера, ама нямах време да се включа  Hug

Контесо, аз ако имах твоето ежедневие не само щеше да ме боли глава, ами щях и да съм на шепа успокоителни или в някакъв санаториум за дълъг престой...

Болните дечковци да оздравяват  Hug

Снощи такъв порой ме пра докато отида на йога, че не е за разправяне. Бях зазимила ботите, но май ще си ги обуя днес, че не мога с мокри крака.
Довечера съм на фризьор и аз малко да укротим четината, че е в процес на израстване и е страшно. Ама е къса още за връзване и си ходя като развълнуван диригент  Laughing

Хубав ден ви пожелавам!

# 391
Добро утро и от мен!
Алечка, всякакви други определения съм чувала, но точно това косата ти да е "като развълнуван диригент" не бях. Супер!

# 392
Включвам се с предложения за имена.Полът на бебето е разпознат малко преди предстоящия празник Цветница, затова предлагам цветя, а освен това много женствено ми звучат цветните имена:

Лилия
Иглика
Жасмин
Ирис
Астра

# 393
Добро утро.
Подозирам, че Контеса е постоянно в кетоза с тази енергия. Нямам друго обяснение.
Светкавица, какво значи Астра? За първи път го чувам.  Embarassed

# 394
  • София
Добро утро.
Подозирам, че Контеса е постоянно в кетоза с тази енергия. Нямам друго обяснение.
Светкавица, какво значи Астра? За първи път го чувам.  Embarassed

Астра е цвете, есенно. На мен ми е от любимите. Но за име на момиче /жена/ ми се струва неподходящо.

Добро утро!

# 395
Добро утро!
След три дни болничен, днес съм на работа. Не знам къде ми е по-добре. Дано само детето не повтори пак нещо, че в кофти серия влязохме.
Миднайт, страхотна новина.
Likeadream, правилно ти е казала майка ти. Не се обвинявай, внимавай повече, доколкото е възможно.
Моят пакостник непрекъснато ми изправя и без това вече правата ми коса. Той много иска две сестрички, че и имена беше избрал - Ралица и Йоана, сега смени Ралица с Радост. Моето любимо женско име е Карина, след това - Анна. Като дете много исках да се казвам Анна.

# 396
  • Germany
Четейки за ежедневието на Сбъдваща и Контеса, обещавам най тържествено да не мрънкам за моето повече! Simple Smile
С идеи за имена не мога да се включа, защото е много индивидуално. Единственият ми съвет е да звучи интернационално, защото големият ми син например си е прекръстен на Борис от както сме в Германия, тъй като германците не могат да произнесат Борислав.
От днес започвам да събирам лека полека багажа за БГ. Не сме се прибирали от миналият май и много се вълнувам. Ще скокна и до магазина да взема спрей за предпазване от въшки, че само това ми липсва.
Надявам се, днес всички болни дечица да са добре!

# 397
Добро утро  bouquet
Така. Обяснявам като за бременни, пресни родилки и други човечета, на които им е малко сложно, както ми беше на мен в началото  Hug
Скрит текст:
Първо се регистрирате в някоя от фирмите-превозвачи. Аз използвам Габиели, много ми е удобно с тях и лесно се справих, но Джена е казала за Габко - знам, че и те са много използвани. Габиелито имат курс сега, на 9-ти, ако поръчате днес мисля, че ще го хванете, следващият курс е след седмица-десет дни. От Германия са по-нарядко.
След това - регистрация в Amazon.de. Аз не знам какво направих, но всичко си ми излизаше на английски и така ме улесни, подозирам, че някъде има опция за смяна на езика, но не съм го правила съзнателно, та нямам идея дали е това. Но и на немски да е, пак ще се справите-  регистрирайки се, давате не ваш адрес, а този на превозвача - в сайта на Габиели подробно е обясднено, даже има и клипче. В полето за име пишете вашият номер, който са ви дали от там при регистрацията, по него после намнират кое за кого е. Адрес - техния адрес, ще го видите пак там, какато и кода на градчето. Телефон нямаха даден, затова аз си писах моя.
И така, стигаме до поръчката - гледам ги, че са някак маркирани като с Prime доставка - явно се заплаща, за да ползваш такава, но при първа регистрация явно предлагат месец тест период безплате - т.е и аз използвах тази безпл. доставка до немски адрес, но ако не искам да ми чарджнат картата точно след месец за годишен абонамент за тази безпл. доставка, трябва преди да изтече той, да отметна в настройките, че не я желая, та имайте го това предвид. Малко сложно звучи, но не е.
След като направите поръчката и в посл;едствие видите, че вече е изпратена, пак отивате в сайта на превозвача и търсите поле ''регистрирай пратка'' - попълвате исканите данни и така те са уведомени, че ще получат ваша пратка. Оттук нататък на всяка стъпка ви  уведомяват - тръгнала от Германия, пристригнала в България, заминала към вас в съотв. град. Сега, аз си го поръчвам до оф. на Еконт тук, но вие можете да го вземете директно от техен офис, ако живеете в София, Пловдив, Варна, Бургас.. и въобще ако имат офис във вашият град.
Мисля, че това е. Аз използвах виртуална карта на ДСК, с нея си пазарувам без проблем онлайн, но каквато и да е Бг, мисля, че ще стане.
Дано да сте разбрали какво обяснявам, ако нещо неясно има - тук съм  bouquet
Али, много готино и забавно разказваш  Heart Eyes
Контесата и на мен ви взема акъла, имам чувството, че при тях е друга реалност и денонощието не е 24 часа  Laughing
Ох, сега като прочетох Съни се сетих, че аз пък исках да съм Румяна едно време, а сега много си харесвам името  Heart Eyes

# 398
  • На брега на реката
Относно превозвачите, аз ползвам Габко. Доволна съм и при тях курсовете от Германия са 2 седмично, обикновено четвъртък и неделя.
Аз изключително много харесвам името Айя. Единствения недостатък, който му намирам е, че винаги ще трябва да се доуточнява, защото най-вероятно ще го изписват грешно, но пък на мен ми звучи толкова нежно и в същото време с три букви обхваща цялата азбука. Heart Eyes

# 399
  • дядовата ръкавичка
Ооо, Ралица е чудесно име, както и Калина, Боряна. Много красиви имена има.

Контеса, за колко деца се грижиш? На различна възраст доколкото разбирам?
Много изтощително и отговорно ми се струва.

# 400
Рали, чудно си обяснила, щом аз почти те разбрах:))) Искам да поръчвам от Ах Хърб, процедурата е същата за всеки сайт, нали? Ще взема да се опитам да се регистрирам при превозвача. А как гледам колко струва доствката в самата стока ли пише или? Да не стане, като един път в който си поръчах мега намалени чехли на Рокет дог от Англия и ме обърсаха над 20 паунда за доставка:) И ортопедични обувки искам да търся, може в чужбинско да имат по- малко грозни:) Само това с отказа от абонамент ще трябва май пак да те питам къде точно да се откажа. Сега си запазвам обяснението ти и ще се пробвам:)

Добро утро:) В седем станах сготвих вече за режима ми, че ще пътувам и си нося. Ще тръгваме към моя край, не съм виждала майка и брат ми над 3 месеца много съм се затъжила Heart Eyes И за малкото човече, единственото , на което е разрешено да ми казва лельо:)) Ще я спукам от гушкане и целувки. Дават го голям студ в Балкана, та съм се помъкнала с багаж, като за месец....Жаки спа много спокойно, дано няма изненади и се е разминало.

# 401
  • Варна
И аз давам един глас за Ралица, така щеше да се казва моята дъщеря, но в последния момент баща й пожела друго. Не съжалявам, името й е страхотно и й пасна. Другите ми любими са Василена, Дария, Василия.

Контесата бие в земята и Супермен, евала, мацко, на мен ми се кръстосаха очите само докато те четох.

# 402
Жаки, от Ай Хърб съм поръчвала, те си имат доставка до тук, няма да трябва да се занимаваш с превозвачи  Peace Но аз от Щатите съм поръчвала, не знам да има английски, ако за щатския говориш - директно си идват тук, мисля, че в пощата.
Хубаво да си изкарате при мама  Heart Eyes аз пък на племениците съм заявила да ме наричат по име, не понасям титлата ''вуйна'', каквато им се падам  Laughing А ММ няма нищо против и така - от години сме ''вуйчо и Рали''  Sunglasses

# 403
  • София
Добро утро!

Миднайт, честита девойка и леко бременеене.  bouquet

Катерина е едно от най-хубавите български имена според мен.
Нали?  Grinning  Hug

Освен Катерина, другите ми любими женски имена са Ралица, Бела и де-що има име, започващо с буквата А. Аделина и Анна например.

# 404
 Hug

Aз да предложа име за момиченце: Мая, Ева, Екатерина, Рая, Божана  Heart Eyes

Снощи с една приятелка гледахме Красавицата и звяра на 3D и сега в главата ми е дискотека.  Crazy Избора на красавица направо ... много ме озадачи. Момиченцето приличаше на непълнолетно, да не говорим, че не е особено красиво ама какво разбирам аз от Холивудски продукции. Иначе лошия беше... мамма мия!!  Crazy Чуден!

Аз ви бях казала, че гледам едно сериалче, испанско: Velvet, oнзи ден му беше последната серия и така си поревах, че моя никаквец ми бършеше сълзичките, припадайки от смях  hahaha Но просто брилянтен актьорски състав, плямпат на испански..Действието се развива в Мадрид през 50-те, много е красиво. Не знам дали ще допадне и на вас като сюжет, но на мен ужасно много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт