Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 470
  • 836
  •   1
Отговори
# 420
Весела, тая малката сладурана даже и лъжицата си е приготвила, гледам. Моята дъщеря също се нарежда до мен като пия кафе, а аз пия по няколко на ден, защото много обичам. Тогава й правя какао и й казвам, че това е нейното кафе, а тя е супер доволна, че вече като голяма я третирам и си го пием заедно двете.
И дъщерята така я прилъгах да пие мляко с какао, че преди въобще не искаше да го опита. А покрай сервиза с Елза, дето феята на зъбките го донесе се прави на английска лейди и пие чай  hahaha
Като чета за бременни и новородени ме обзема желание за още едно, но не мога да съглася таткото, че той поодъртя и му идва в повече  Thinking

# 421
Гаскон?  Simple Smile Хубав,  да.
Иначе "момичето" би трябвало да е непълнолетно,  на 17,героинята в приказката е на толкова  Simple Smile
Хубава е актрисата. Точно хубава, не красива.  Hug

# 422
  • Sofia
Рали,благодаря за подробния отговор  Hug.
Оф,моето дете е с разстройство и се колебая дали да пътуваме  Tired.Пфу,какво го олепи-през схванат врат, Т, сега разстройство  ooooh!.
И аз не съм виждала сестра ми от декември,нагласили сме се да мотаем няколко дни,племенничката е рожденичка, ще трябва да постегна брат'чеда  Peace.
Ежеденевието на Контеса е нечовешко за мен  Stop.Особено толкова много деца дОма  Naughty. Обаче на нея си й харесва,явно, щом се занимава  Peace

# 423
  • София
Рали, страхотна си Embarassed Много ти благодаря! Аз ще видим дали ще се оправя за четеца, че нещо не мога да вляза в тоя профил, забравила съм паролата - вика ми Здрасти сайта, ама за поръчка си иска да вляза с паролата Thinking Ще го измислим де!

# 424
  • Варна
Контесата като я прочетох и веднага ми стана ясно защо се опъва за второ дете. Че тя си има десетина вече!

Контесо, беше питала как да откажеш мераците на мъжа ти за второ. Ето ти отговор, сама си го написала. Остави го една седмица да върши твоята работа с всички деца. Гаранция, че ще преосмили желанието си.

# 425
Hug

Aз да предложа име за момиченце:... Божана  Heart Eyes
Flutter  Hug
Елица и Бела от мен!

# 426
  • София
Аз сега намерих време да изчета поста на Контеса.
Конти, на твое място да съм починала. Съвсем сериозно. Аз толкова работа за половин година не свършвам.

# 427
  • Ямбол
Рали, страхотна си Embarassed Много ти благодаря! Аз ще видим дали ще се оправя за четеца, че нещо не мога да вляза в тоя профил, забравила съм паролата - вика ми Здрасти сайта, ама за поръчка си иска да вляза с паролата Thinking Ще го измислим де!
Щом сайтът ти казва "здрасти", значи браузърът ти е запомнил паролата. От него можеш да си я видиш. Порови някъде из настройките, търсиш пароли.

Аз довечера съм на концерт на дъщеря ми, сега трябва да ѝ гладя костюма.

На работа отново имаме проблеми. Лошото е, че съм в центъра на събитията, защото склоних да заема председателското синдикално място. Плашат ме с проверки и дисциплинарни наказания. Засега съм пълен непукист, но трябва да внимавам да не стъпя на криво. Няколко закона вече ги знам почти наизуст.

# 428
Белинда, ако съвсем не можеш да влезеш - ми направи си нов акаунт, все ще измъдриш някакъв и-мейл от някъде  Hug
За филма - гледахме го и ние, девойката си е съвсем на мястото според мен, много ѝ отива ролята. Но само на мен ли ми боде очите заглавието - не трябва ли да е ''звярът'' вместо ''звяра''  newsm78 А на мен и самият той ми хареса, само че преди промяната. Като го отмагьосяха си беше ... съвсем обикновен, даже семпъл младеж  Blush

# 429
Ееее, значи не само аз не съм харесала звяра, бях се запритеснила  hahaha Като звяр беше готин, наистина, ама като принц... 

# 430
Рали,
Звяра си е правилно, когато е прозвище. Това го помня от училище, като примерът беше с Моканина. (hug)

# 431
Юхуу.
Рали, не, защото Звяра се използва като прякор, те не се пишат с пълен член. Обяснено най-просто Peace.
Весела, завидях за компютъра  Blush.
Вчера ходихме на кино с нашата  прекрасница,  днес - по лекари.

# 432
Здравейте и от мен. Simple Smile

Има самолетни билети до Милано и Будапеща през май и юни за 20-36Е.
Направо се блазня за Милано, сега гледах и как вървят квартирите.
Но пък трябва да навия още някого, сама да ходя...някак не ми се иска.

Вчера си купих страхотен бански, но нещо не е съвсем ок.
Тип танкини, бикините са ми леко широки но имат за регулиране едни връзки. Горната част пък....нямам думи как ми събира гърдите, направо съм бомбастична.  Joy

Днес ни вървят профилактични прегледи на работа, лудница е. Преместих се при колежката, че да ползват моя кабинет за ЕКГто.

# 433
Миднайт, стахотна новина.

Контеса, нашраво ужас е това твое ежедневие. А аз си мислих, че. е песем да си работиш от вкъщи.

# 434
Скрит текст:
Тони, Крис Картър "Един по един" трилър, поредица е, но аз първо нея прочетох, не е проблем.
"Джинджифиловата къща" ако не я е чела.

Рали, и
къде пише колко е доствката от Ай хърб?
Скрит текст:
Пия една хиалуронова киселина инджув от там, направо е вълшебна! Лицето ми светна много съм доволна. Но нали съм много добра с поръчките, не рискувах и ми я поръча една мила съфорумка. Обаче искам да се науча как и сама да се оправям, един път като поръчам и съм готова:)

Жаки, внимавай с поръчките да не надхвърлят 15 евро (без доставката), защото отиват на митница и става сложно, ако нямаш опит. Ако имаш късмет, може и да дойдат направо в пощенския клон, независимо от сумата. Доставката варира, може и да е безплатна. Ако поръчаш с DHL за по-голяма сума, задължително минават през митническо освобождаване. Пиши какво искаш да си купиш, за да ти дам съвет как да го направиш най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт