Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 478
  • 836
  •   1
Отговори
# 450
А не мога ли да ти го "продам" в ебей за $10. Ще му махна и целуфанчетата ако трябва.

# 451
Момичета искам да кажа, че съм пред дилема и ви моля за съвет.

Ако работите във фирма, която предстои да бъде купена от друга, бихте ли се свързали с шефа на купуващата фирма за да получите малко информация какво ще се случи. Собственика на вашата фирма не ви дава информация относно това дали ще ви съкратят или ще продължите. Това предателство ли ще е, или по-скоро действие на отчаян човек. Как ще изглежда отстрани.
Благодаря ви.

# 452
А не мога ли да ти го "продам" в ебей за $10. Ще му махна и целуфанчетата ако трябва.

Става.  Mr. Green

# 453
Навремето си спомням,че исках да се казвам Габриела.

Ха ха, Захарче, не се стърпях като стигнах до това име. Мой познат след горчив опит с една мома я наричаше гРабиела, по обясними причини и от тогава това име само така ми звучи /дано да нямаме тук такава  Wink/.
Моето любимо име отскоро- Миа, нежно, кратко,  познавам 2 кукли, които се казват така, толкова се изящни, много им отива  Crazy

# 454
  • София
polyv, в никакъв случай не бих го направила. Два пъти съм работила във фирми, които са били закупувани и поглъщани, никога на никого не му е минавало през ума да се свързва с новия собственик по време на продажбата. Хеле пък да го пита какво ще прави, той най-вероятно все още не знае какво ще прави, месеци след купуването може също да не го е измислил.
Знам колко е неприятно да си в такава ситуация и много ти съчувствам, но истината е, че не можеш нищо да направиш предварително. Стискай зъби и остави времето да мине.

# 455
Чек, пиши и ще се пазарим Simple Smile.

# 456
  • До морето
Здравейте и от мен. Simple Smile

Има самолетни билети до Милано и Будапеща през май и юни за 20-36Е.
Направо се блазня за Милано, сега гледах и как вървят квартирите.

Сесил, това е на Уиз нали? На Раян цените са още по- добри. Почти целият Май билетите са по 12€. Да не говорим, че доскоро специално до Милано бяха по 4€.

# 457
polyv, на мнението на Бърди съм. Ние разбрахме, че ни продават дни преди смяната на ръководството. Носеха се слухове, разбира се, но все пак не знаехме със сигурност. Не ми е минавало през ум да питам нито старите нито новите собственици. Карах си работата и чаках да видя какъв вятър ще задуха. Личният ми опит е, че новите собственици не бързат да клатят лодката веднага след придобиването с генерални промени, но все пак си зависи от бизнеса де.

# 458
Здравейте и от мен. Simple Smile

Има самолетни билети до Милано и Будапеща през май и юни за 20-36Е.
Направо се блазня за Милано, сега гледах и как вървят квартирите.

Сесил, това е на Уиз нали? На Раян цените са още по- добри. Почти целият Май билетите са по 12€. Да не говорим, че доскоро специално до Милано бяха по 4€.

girluu ох, ох! Моля ви, имайте милост, обещала съм скоро да не купувам нови билети, обаче... ох, толкова ми е слаб ангела! Как да се сдържа!?!!! В Милано са съвсем поносими цените. Никой да не се чуди. Става ли дума за Италия, отговора е винаги ДА!!!!

П.С Ако някой си търси шматкава компания за пътуване, да свирка. Че моя мъж вече му писна да го разнасям, ама при мен, пусто...сърце не трай  Grinning

# 459
Сега и сметни и цената за транспорта и ще предпочете да си плати и мито и ДДС.

polyv , какво ще стане с персонала обикновено е клауза от договора. Тук, много често се купуват и продават бизнеси. След покупката, трябват минимум 2-3 години за да разбере купувача как аджеба наистина функционира този бизнес ( това за добре уредена държава). Не бих се притеснявала, отчайвала, а още повече да се свързвам с новия собственик. Тук, при продажба на бизнеса получаваш и процент от продажната цена, така, че и това не е за испускане.

# 460
  • До морето
Купих пъстърва и сега се чудя как да я приготвя? Нещо във фолио, на фурна ако може, че да не умирисвям къщата. Идеи?

# 461
Марипоса, Жаки оня ден даде рецепта в Тай стил. Лаленцето със сигурност я е пренесла в книгата.

# 462
Пъстърва във фолио ще и нашата вечеря. Изчиствам, измивам, посолявам, слагам в коремчетата парченца масло, резенчета лимон и щедро копър. Увивам всяка в отделно фолио и пека 30-40 мин. Ще я поднеса с прясна салата и домашен хляб.

# 463
Марипоса, ако не ти се яде тай стайл, завиваш във фолио, преди това ръсиш с черен пипер, сол и парченца масло или капки зехтин, завиваш и печеш не повече от половин час в силна фурна. Някои слагат и резенчета лимон, но на мен ми горчи от кората и затова после го ползвам лимона.

# 464
  • Euskal Herria
Хубави цветя са напускали в Лидл, на много ниски цени. Ако можех, бих купила от всички, ама с тия сандъчета съм ограничена. Затова си взех мушката само. А тези, които имам, вече цъфтят.

Общи условия

Активация на акаунт