Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 509
  • 836
  •   1
Отговори
# 480
Аз пъстърва завивам в лозови листа. слагам масло и подправки в корема, осолявам, омазнявам и завивам и или във фурна (рядко) или на барбекюто. Лозовите листа са киселички и придават и аромат.

Знам, че всичко е вредно, че и пуша и микровълнова имам. Просто ми се е набило това с фолиото и по навик не го ползвам. Малко е като прескачането на плочки в детските години  Mr. Green. Хем знаеш, че е безсмислено, хем го правиш.

# 481
Даун, лозови листа откъде? Тук бях видяла преди година-две някъде в магазин, но сега не мога да намеря. Чак карах майка ми да носи от България.

# 482
Марипоса, за Уиз ги гледах евтините полети. Simple Smile

Захир, аз тъкмо си търся компания за Милано. Само да намеря и буквам. Simple Smile
И чудно местенце съм си харесала за по 100лв. на ден. Simple Smile

В Милано съм била, тъкмо два пъти! Simple Smile Бергамо е също разкошно!!!  Heart Eyes

# 483
Чек, имам две лозички (на по 30 години) и от там. Не съм виждала и тук да продават.

Мисля, че съм виждала в буркан, но не съм сигурна, дали не си измислям. Има зелеви със сигурност и може и от там да се бъркам, но виж в гръцките магазини.

# 484
Аз сигурно съм мега сбъркана, виждам, че на доста хора се харесва риба във фолио, на мен ми стои като варена  Sick. Или на скара правим, или печена във фурна, но открита, А майка ми прави убийствена риба на фурна, запечена с доматен сос и сирене  Heart Eyes

# 485
Няма гръцки магазини, но ми даваш идея да проверя в турските. То всъщност трябва да има в българските, но кой да се сети.  hahaha

# 486
  • София
Аз сигурно съм мега сбъркана, виждам, че на доста хора се харесва риба във фолио, на мен ми стои като варена  Sick.
Точно като варена ми стои и на мен. Веднъж пробвах и сложих край на приготвянето на рибата в този й вид. Отидоха ми зян 4-те броя хубава голяма пастърва.

# 487
И аз не харесвам риба във фолио, защото ми е като варена, но иначе пък много мирише и домашните мрънкат. На скара може, когато сме на двора.

# 488
Ей оплюмчих се заради вас, дояде ми се риба, много обичам, ама не и разбирам. У дома правя само скумрия върху морска сол, на фурна. Другите мама ги прави  hahaha Риба не чистя, никакъв шанс, мъжът ми го прави това. И веднага се сещам за на Янтра историята  Joy
Чакам да открием сезона на цацата, мъжът ми пада от смях като ме види как набивам  Joy

# 489
И аз се нареждам за хиалуроновата киселина, Жаки, дай линк на продукта, плийз.
Контеса, ако имам 2 ангажимента след работа и се натоварвам, а ти вършиш работа, която аз върша за месец, браво на теб bouquet

# 490
Даун, лозови листа откъде? Тук бях видяла преди година-две някъде в магазин, но сега не мога да намеря. Чак карах майка ми да носи от България.
В буркани или вакуумирани в турските или гръцките магазини. Само че са ужасно солени. Арабските магазини също предлагат

# 491
Бих ви посъветвала да си вземете първоначално по-малка опаковка и да видите как ще ви подейства. Преди години, след операция, започнах да пия хиалуронова киселина на таблетки. Започнах да задържам вода и да се подувам. Спрях я и всичко се източи. Майка ми изпи остатъка. На нея нищо ѝ нямаше. Беше най-скъпата в Айхърб, според мненията - с високо качество.

# 492
Бих ви посъветвала да си вземете първоначално по-малка опаковка и да видите как ще ви подейства. Преди години, след операция, започнах да пия хиалуронова киселина на таблетки. Започнах да задържам вода и да се подувам. Спрях я и всичко се източи. Майка ми изпи остатъка. На нея нищо ѝ нямаше. Беше най-скъпата в Айхърб, според мненията - с високо качество.

Дайте линк към продукта бе хора. Като гугълвам само киселината и ми излизат 100 000 резултата Simple Smile.

Чек, да, Титина е права, сега се сетих, че верно купувах първата година (нямах си асма) и бяха ужасно солени, та ги опитай и отцеди във вода.

# 493
Скрит текст:

Дайте линк към продукта бе хора. Като гугълвам само киселината и ми излизат 100 000 резултата Simple Smile.

Скрит текст:
Чек, да, Титина е права, сега се сетих, че верно купувах първата година (нямах си асма) и бяха ужасно солени, та ги опитай и отцеди във вода.

Трябва да я потърся, Даун, беше отдавна. Ще дам линк после.

# 494
Скрит текст:

Скрит текст:

Трябва да я потърся, Даун, беше отдавна. Ще дам линк после.

Hug.

Общи условия

Активация на акаунт