Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 470
  • 836
  •   1
Отговори
# 495
Даун, тази беше http://www.drbvitamins.com/products/hyaluronic-acid-with-chondro … sulfate/drb-00265. Виждат се магазините, откъдето може да се купи.
Гледам сега в Айхърб има и други.

# 496
Мерси Simple Smile.

# 497
А не мога ли да ти го "продам" в ебей за $10. Ще му махна и целуфанчетата ако трябва.
Сега и сметни и цената за транспорта и ще предпочете да си плати и мито и ДДС.

polyv , какво ще стане с персонала обикновено е клауза от договора. Тук, много често се купуват и продават бизнеси. След покупката, трябват минимум 2-3 години за да разбере купувача как аджеба наистина функционира този бизнес ( това за добре уредена държава). Не бих се притеснявала, отчайвала, а още повече да се свързвам с новия собственик. Тук, при продажба на бизнеса получаваш и процент от продажната цена, така, че и това не е за испускане.

Титина, това зависи от цената на продукта и от теглото му. Ако струва 1000 долара, а тежи под кило си струва.

# 498
# 499
стана м,и интересно за хиалуронова киселина  и погледнах страничните и ефекти.
Жаки, ако съм на твое место бих я спряла, да не се окаже, че болките в краката са ти точно от нея.
Като странични ефекти дават: трудноподвижност, болки в ставите, мускулни болки или скованост

И още нещо, това е киселина, която при продължителен прием променя ПХ-то на организма. Ако разгледаме  организма като биохимична съвкупност, означава, че променяма целия процес, вкл и крайните резултати (прост пример - химичен процес, променяме изходните условия, крайният резултат е съвсем различен)

# 500
Някой да ме плесне по ръцете, че се набутах в едно Великденско намаление. Чакам да ми падне батерията на лаптопа, че зарядното днес ми гръмна и да не мога да си завърша поръчката....до тогава пълня количката на поразия. Да видим кой кого ще прецака. Mr. Green

# 501
На детето лаптопа се скапа Sad. Моят нали умря преди месец и сега още един трябва да купувам  ooooh!.

Не издържам вече!

# 502
Дауне, ама си влязла в серия!

Големия синковец ме върза да му дебна едни обувки в ибей и изчезна на тренировка. дамусеневидиидиването! Щото му се връзвам на акъла.

# 503
Тонка,  Hug

Сбъдваща, чувствата са взаимни!  bouquet

Контесата като я прочетох и веднага ми стана ясно защо се опъва за второ дете. Че тя си има десетина вече!

Контесо, беше питала как да откажеш мераците на мъжа ти за второ. Ето ти отговор, сама си го написала. Остави го една седмица да върши твоята работа с всички деца. Гаранция, че ще преосмили желанието си.
hahaha

Благодаря ви момичета за разбирането!  Hug

И аз харесвам риба във фолио и ми е бърза вечеря, но предпочитам тази на барбекюто отвън.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 16:32 от Анонимен

# 504
  • Пловдив
Риба не чистя, никакъв шанс, мъжът ми го прави това. И веднага се сещам за на Янтра историята  Joy
Аз съм известна с нея Sunglasses Wink

# 505
Сбъдваща, лошото е, че не съм излязла от нея от поне година. Това с лаптопа на детето се случи след като ти писах, та смятай  ooooh!

Сега искам само да мога да заспя и утре ще мисля какво да правя.

# 506
А не мога ли да ти го "продам" в ебей за $10. Ще му махна и целуфанчетата ако трябва.
Сега и сметни и цената за транспорта и ще предпочете да си плати и мито и ДДС.

Титина, това зависи от цената на продукта и от теглото му. Ако струва 1000 долара, а тежи под кило си струва.
И е така и е не е така. Ако ти го купиш, трябва да го декларираш за внос при вас. Декларираш и износа ( за да ти е чиста сметката трябва да изпратиш на същата цена). Ако ти изчезне пратката, те обезщетяват на декларирана сума. Аз съм издирвала пратка погрешно доставена в  Кипър, вместо във Варна ( имаше за около $3000) неща вътре.

Мисля си, че ако всеки от нас си разбие графика по минути, и си напише какво е свършил, ще остане учуден, че покрива същите неща като Контеса. Така, че до начин на представяне е работата.

# 507
Не мога да ви изчета, имам 100 нови отговора. Прехвърлих набързо какво сте писали и разбира се, забравих повечето неща. Laughing На нова работа съм, още свиквам и тези дни всичко ми е малко нанагорно. Но скоро ще вляза в кондиция.

Ще вечерям сандвич със салам и кашкавал. Това ми се яде. Има супа и бутчета с картофи, но тях ще ги оставя за утре. Имам и шоколад за десерт. Heart Eyes  Тази вечер няма да е здравословна, но какво пък. Не го правя всеки ден..

# 508
  • Бургас
Изпуснала съм и аз доста страници. От 14 март насам нямам ден без превод за правене, на ръба съм вече. Отделно работата си върви. Добре, че Марти е бебе мечта.

Днес дойдоха за превод показания на една ромка. Писала къде на бг, къде на латиница, че и както си говорят, така го е и записала разбира се Simple Smile Загубих се направо в мИслъта й.

Захир, няколко години по-рано да те бях "познавала" и щяха да ни оставят половинките. Само да ми свирнеше някой и стягах куфара. Време е вече Варна и Бургас да предложат повечко полети, че то понякога пътят до/от София ни е повече от сам.билети. Ровя за Валенсия аз сега, но си държат цена.

Имам дроб за вечеря. За десерт омаен кекс.

Мариат, къде това Великденско намаление? Аз днес съм на вълна книги, но прегледах бързичко и mymall.

# 509
Селесте, по повод за мангустата, се сетих как една нейна посестрима ни разказа целия си ден: как била изкарала коня, как ходила да му носи вода, после го прибрала и... личната ѝ карта се изгубила някъде между грижите за коня, който беше кобила. Кобилата Веска. А трябваше да напише само "При неизвестни за мен обстоятелства, изгубих личната си карта"...

Общи условия

Активация на акаунт