Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 665
  • 836
  •   1
Отговори
# 630
Не, други клубове тук няма, малко градче сме. По един клуб за вид спорт.

# 631
  • ту тук, ту там
От няколко години (поне 5) във Варненския делфинариум се предлага плуване с делфини.

# 632
Елени, аз не знам защо реших, че говори за времето, когато е живяла във Варна.  Rolling Eyes

Сега прочетох, че от 2012 предлагат такава "услуга" срещу 100 лв или поне тогава са предлагали. Петенцето си е алчна, но поне един лев да беше вложила в подобрения, а то от 1984 няма такива.

# 633
  • ту тук, ту там
Ние минлото лято водихме детето, много години не бях стъпвала. Ами то откак аз бях дете, нищо не се е променило.  Rolling Eyes

# 634
Няколко години му се каня на този делфинариум и само минаваме покрай него. И тази година ще почиваме в района и може и да го посетим.
Ядосах се на Озон.бг, много се ядосах. Очаквам нещо което трябва да подаря в неделя, а още не съм го получила, а след малко тръгвам.

# 635
Елени, аз не знам защо реших, че говори за времето, когато е живяла във Варна.  Rolling Eyes

Сега прочетох, че от 2012 предлагат такава "услуга" срещу 100 лв или поне тогава са предлагали. Петенцето си е алчна, но поне един лев да беше вложила в подобрения, а то от 1984 няма такива.

Цена Плуване с делфини

януари - март не се предлага
април - ноември 200
декември не се предлага

доста пари са, веднага ми стана интересно заради детето, ама 200 лв....

# 636
Петък е!  Party

Отдавна чета и ми направи впечатление, че явно масово потребителките в темата и из форума ползват чистачи за домовете си. Почти всяка втора пише, че има жена за чистене. Какви са цените, че е толкова достъпно?

Тук за седмично чистене на къщата, която е сравнително поддържана, ми искат средно между 160 до 260 долара за веднъж седмично или 650-800 за месеца. Ами то Има наеми за тристайни апартаменти за 900 долара в блок и ми се струва доста скъпо..

# 637
  • Germany
Преди 5 години, като живеехме в БГ беше около 30лв. на идване. Тук, доколкото съм чела е около 50евро. Ако работех, веднага бих наела жена да идва веднъж седмично. Според мен е голямо удобство и спестява ценно време за цялото семейство.

# 638
Малее, Контеса, за толкова пари бих предпочела да ми е мръсно и да ги спестя.
Иначе аз жена за почистване нямам, но и нищо не спестявам от липсата й.

# 639
Цената тук е 8-10 евро на час. За 4 часа седмично плащам.

# 640
  • Бургас
Ейййй,в гадна държава живеем....с  подкупни дребни души живеем....
Оправия няма! Няма и да има!
Щом има такива продажни същества!  #Cussing out
Жалко за хубава ни Родина!

# 641
Преди 5 години, като живеехме в БГ беше около 30лв. на идване. Тук, доколкото съм чела е около 50евро. Ако работех, веднага бих наела жена да идва веднъж седмично. Според мен е голямо удобство и спестява ценно време за цялото семейство.
Oколо 9-10 евро/час на черно и мин. 12 евро/час официално. Това в нашия район.

# 642
Ние плащаме 150 лв.на месец,  жената идва един път седмично, чисти всичко, а веднъж в месеца и прозорците, но пък жилището ни не е никак голямо.
Мисля, че е съвсем разумна цена.

# 643
Малее, Контеса, за толкова пари бих предпочела да ми е мръсно и да ги спестя.
Иначе аз жена за почистване нямам, но и нищо не спестявам от липсата й.
Нали?
Уж работя и пак не бих могла да си позволя да платя половин ипотека на месец за чистене само. Явно не изкарвам достатъчно  Rolling Eyes

Цената тук е 8-10 евро на час. За 4 часа седмично плащам.
160 на месец Или 12 Евро на час, както е при Сбъдваща, са ми и на мен приемливи цени. Но тук сме така и всичко е по-скъпо от Европа.

Лиляна и Жаки, не мога да спомогна със съвет, защото съм била винаги с противоположния проблем, но знам, че момчетата обръщат внимание на момичетата с по-голям бюст от по-рано и навярно това внимание им  е много неприятно и се опитват да се прикрият. Към 11 клас нещата са оправят.  Hug

# 644
Чистачка нямам, а и в къщи винаги има човек, децата постоянно имат играчки къде ли не...нещо не ми се връзва тя кога ще идва и чисти.

Получих си куфара, но повече от този сайт няма да поръчвам. Иначе самият куфар е добър, размерите му леееко надхвърлят описаните, сега се надявам да не ме върнат с него или карат да доплащам,

Също съм бясна и на Wizz.
От 2държави се опитваме да купим един билет и не става и не става.
Да не говоря че последно в рамките на 10мин билето се вдигна с 10Е. Simple Smile
До утре кой знае колко ще стане, но днес нямам нерви за повече проби.

Общи условия

Активация на акаунт