Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 637
  • 836
  •   1
Отговори
# 735
От popolo поръчвах рокли, не са високо качество.Връщах една 100 пъти им звънях докато си получа парите Rolling Eyes
Днес мързелувах, утре стягаме багажлъка.И главоболие челно имам, нещо не ми е ок.

# 736
  • Бургас
Белинда,внимателно със сушито. Моята щерка отиде да ражда след суши, 20 дни предварително реши госпожицата,че не иска вече риба.

# 737
Дами, няма къде да питам - от козунака в големите кутии, на коя марка е хубав?
Бяхме взимали панетоне тази нова година, хареса ни много, но не обърнах внимание на марката.

# 738
  • София
Белинда,внимателно със сушито. Моята щерка отиде да ражда след суши, 20 дни предварително реши госпожицата,че не иска вече риба.
Е, стига де Joy И аз съм на 20 дни от финала. Освен да ям от тия на детето - само с краставица hahaha

Мър, благодаря ти за обясненията, сушито ми стана...много добро като за първи опит! Ролчетата ги докарах идеални. Ако се накъках някъде, то беше при рязането - явно ножовете ми не са чак толкова остри и 2-3 се понамачкаха. Но, наистина, като за първи път - идеално! 
И си дадох сметка тия по суши баровете каква печалба докарват - едно 300% минимум. От кутия ориз за суши, половин авокадо, малко краставица и малко сьомга и тон, дето общата им стойност сигурно няма 15 лева направих суши като за три плата - къмто 60 лева Wink

# 739
Суши и аз правя вече, много е лесно, количеството доволно, плънката също. Забелязах, че ориза даже сравнително често го пускат на промоция и съвсем изгодно се получава. Тази зима всяка седмица имаше и пушена сьомга на промоция 50 или 100 грама, две марки въртяха.
Ние 2 дена нямахме никаква комуникация - интернет и тв и със сина първо се борихме, кой ще отмъкне телефона на другия, след което си залагахме телефоните с 3G на канадска hahaha. С разочарование установих, че вече падам, а преди не му се давах  Laughing Днес готвихме с него супа топчета понеже нямахме нет, той ми помагаше доста качествено chef

# 740
Дами, няма къде да питам - от козунака в големите кутии, на коя марка е хубав?
Бяхме взимали панетоне тази нова година, хареса ни много, но не обърнах внимание на марката.
Гледай само да е по- дълъг срока на годност.
Мър, в постната баница може да сложиш и пресен зелен кромид, а и гъби.
Сушито го оставям на вас- не е моята храна.

# 741
Суши много обичаме.Трябва скоро и аз да се пробвам да направя.Мър беше дала рецепта.Вие по нея ли правите?

# 742
  • Телиш/Плевен
Суши много обичаме.Трябва скоро и аз да се пробвам да направя.Мър беше дала рецепта.Вие по нея ли правите?
Тази на Мър е най-подробна, иначе има и още две рецепти, освен нейната. Доколкото разбрах, Белинда е правила по рецептата на Мър.
Иначе ето ги всички:
Суши (Акаша)
Суши (Onna-bugeisha)
Суши (Мъ℘♥Мяɣ)

Аз не мога да дам препоръка, тъй като не ям такова нещо.

# 743
Лаленце,  bouquet благодаря ти  Hug

# 744
Даун, браво на синът ти.
Сбъдваща, как свърщи вторият мач?

Тази температура ми разказа играта, за детето да не говорим. Четвърти ден вече и става по-зле.
Даун, пита ме за Алина - за сега нищо ѝ няма. Чакам, на тръни съм.

# 745
  • София
Мър беше дала рецепта.Вие по нея ли правите?
Ми то рецепта силно казано, защото съставките варират в много широк спектър според вкуса и предпочитанията, но тя ми обясни подробно технологията, което е най-важното, и като изгледах и няколко клипчета в тубата относно завиването - екстра станаха нещата. Най-вкусни ми станаха тези класическите със сьомга и филаделфия, като сьомгата ми беше сурова, но дълбоко замразена преди това с цел изтребване на евентуални паразити. Няма да лъжа, вкусът не е като на прясната сурова сьомга, но като за бременни - толкова. Другите особено добри бяха тези с риба тон и майонеза. И най-голямата ми изненада - урамакито ми беше по-лесно от футомакито, а мислех, че никога няма да мога да го завия с ориза отвън Simple Smile

# 746
Благодаря момичета  Hug.

Белинда, обнадежди ме да се пробвам и с риза отвън да се опитам да направя.

Ванини, а какво му е точно на Виктор, ходили сте на лекар предполагам. Пепел ми на клавиатурата, но да не е някоя шарка, която не избива?

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 02:40 от Down Under

# 747
  • на Мелмак
Добро утро ,
Много обичам суши , но само аз си го ям  Grinning
Затова си купувам.
Днес сме на плуване и кино за децата , искат на смърфовете.
Част от чистенете ми отпадна , снощи ММ и голямата пооправили къщата  Flutter
Дано е хубаво времето !
Честито на всички именици днес  Hug

# 748
Добро утро!

Честит имен ден на всички цветя в темата!

Котката ме събуди в 7  Crazy Лошо животно ей, станах, нахраних я и отиде да си доспива с мъжа ми... Иде ми да ида и да ги раздигам и двамата  Mr. Green

Кукрума, ще питам семейния съвет трябват ли им тия стъкларии, че аз имам навика да премахвам неща, които те искат (не е като да нямаме буркани за ползване от цялата фамилия, тия са екстра ама все пак)... Ако ми дадат зелена светлина директно ти ги изпращам с огромно удоволствие.

Ще наредя една баница и ще я пекна на печката на дърва на село, да има майсторите с какво да се подкрепят. И някаква мръвка трябва да измисля, обаче, няма да ми мине номера само с баница  Laughing

# 749
И кучката така прави. събужда ме и после отива и спи като пор, а аз се оцъклям  Cry.

Общи условия

Активация на акаунт