♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 225

Коте като ти казвам, че трите със Славенчето сме си плюли в клавиатурите  hahaha

lalalala moresmile

Смей се ти  Crazy Днес пиша глава поредна и едновременно това си пишем с Котето  Whistling И аз викам: Дафа пазарувала в мола, сега да я срещна с кака и общата им снимка да е коледния й подарък за Йомер, или да намери котето на кака и да подари него на Йомер  hahaha hahaha Измислихме и един плакат на кака да лепне Дафинка над спалнята, ама тогава Каро ще се появи след има няма стотина глави  Joy Joy Joy и затова се отказахме  Mr. Green

# 226
Темпи, да не наближава появата на Каро Whistling, то че  физиологията ги пере яко Дафа и Йо, но май хормоните и майката природа ги хлопат по главата Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 20:39 от Slawena

# 227
Темпи, да не наближава появата на Каро Whistling, то че  физиологията ги пере яко Дафа и Йо, но май хормоните и майката природа ги хлопат по главата Mr. Green

Не съм решила още, но май на там отиваме  Whistling Whistling

Хормоните Дефне я тресат от началото на сериала, време му е и на Йомер да ги изпита  Joy Joy

# 228
Вай бе Яса или Симен се появиха в Парчетата, как са я зализали  ooooh!

# 229

Кошмарна е  ooooh! ooooh!

# 230

Кошмарна е  ooooh! ooooh!

по принцип телевизия не гледам, но като я видях у свеки и щях да падна, жената ме пита от тази ли се уплаши Mr. Green

# 231
Аз я гледах още по турската като влезе и затова вече съм и посвикнала, ама пак се  #Crazy като я видя  hahaha hahaha

# 232
 Hug Hug Hug Добър вечер момичета  bouquet bouquet bouquet
Темпи много сладка глава  Heart Eyes
Slawena - срещата на сем. Ипликчи с Г.О в "Зорлу" - няма такъв майтап - ако знаех турски бих го превела  и в Туитър - феновете ще откачат от смях  Joy Joy Joy

newsm08 newsm44

# 233
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
" Дефне, и това ли трябваше да ни се случи?"
Скрит текст:
Пак съм аз, малката Каро Ипликчи. За протокола бях болна има- няма три дни, които за моите разбирания бяха напълно достатъчни мама и тати да се убедят, че още е рано да ме връщат в стаята ми...Е, няма да спя при вас докато стана тийн, споко... Лекаря пристигна на 20 минута след обаждането на родителя в същата онази нощ, когато установих, че чаршафите могат да плуват, '' при кърмачето с температура 43 градуса"...Да бе, тогава ме пиши ангел... Човека каза, че няма нищо обезпокоително, но това не ми попречи три денонощия да ме разнасят на ръце, защото започвах да ставам много болна и емоционална в момента в който не го фиксирах, спях при тях, но така и не разбрах, кое кара завивките да плуват?!? През това време чичо Синан се раздели с онази Яса, че не искала една малка Каро...Ужас, нали няма да ме дават под наем у тях?...А и другото събитие, фирмата на тати откри съвсем нов магазин в един голям и модерен търговски център, където и ние с мама бяхме поканени, но уви си останахме у дома... И аз реших, че са достатъчно скапани, особено тати защото тичаше постоянно нанякъде по задачи, а мама изглеждаше като след природно бедствие, рошава и все с една  и съща пижама...
           Днес тати ще ни заведе с мама да видим новия магазин на Пасионис. С Дефне ханъм сме с еднакви якета и обувки по дизайн на тати от новата марка " Градската жена -майка", но съм си в количката защото ако ми се доспи да не се налага да ме носят, пък и така " повече приличаме на семейство, скъпи" и мляс една целувка на Йомер, а Каролин я забравиха, защото те с малко не минават... Но аз си трая и се усмихвам тъпо, като леля ми Нихан...Спряхме на едно място наречено паркинг и да знаете само как гледаха моя тати разни каки и лели докато разгъваше количката ми, а момента в който ме взе от джипа си бе ауу, защото той бил един " секси татко с прелестно бебе", ами мама не е ли секси? Добре, че тя се ровеше в чантата ми за да провери дали е взела всичко,  все нещо и липсва... Пак сме в асансьора и аз изпадам в неконтролеруем рев заради моята клаустрофобия, но нали съм на тати момичето той така нежно ме гушна, че и мама изревнува и той прегърна и нея, но този път целувките ги отнесох аз, нъц маман... И колко много хора и цветни магазини...Аз съм  в дизайнерската количка и си гледам новата играчка от неизвестен вид и шарена като на КиришкУ панталоните и нехая за случващото се около мен, а тати:
- Е скъпа, това е. Новото предизвикателство на фирма Пасионис... Как ти се струва?
- Йоммер, станало е страхотно! Прекрасно! Успяхте и този път със Синан, магазин в самия Зорлу. И като гледам колко хора има вътре, май колекцията ти се разграбва като топъл хляб...Скъпи...- и двамата се прегръщат на фона на красивата витрина, аз им се радвам или поне така изглежда...
- Ауу какво красиво бебе! Ха, ха... Скъпи, къде си?
Аз се озовавам в ръцете на една рошла с неопределен цвят на косата, който трябва да минава за русо, която зее срещу мен и грачи като гарга с фарингит . Някъде зад нея един господин, който се оказва копие на моя тати??? само , че по рошав и брадат и се усмихва някак вяло... В този момент нещо ме заслепи и ми тикнаха в носа друго нещо:
- Госпожо Гюпсе, много ви отива това бебе! На ваш познат ли е? Вие ли го гледате? А вие какво мислите по въпроса за увеличаване на семейството?
- Ха, хах , а това томбишче / Моля?Аз томбиш! Сега ще ти се стъжниииии, лелкоооооооооооо/, не ги ли познахте, дъщерята на известния ни дизайнер на обувки Йомер Иплички и съпругата му... А  за  другото питайте Баръш бей, зависи от него..
- Госпожо, какво е това безобразие? Как така ще вземате бебе от количка? Ела миличка, тати да те гушне, не плачи, ангелче и сълзички ли има....шшш... Дефне подай ми една кърпа? Дефне!
 И стана една суматоха и дандания, хора , камери...Но аз пък как да изтърва моя любимец Баръш Ардуч и надничам иззад гърба на тати шоуто. Онази чорла / тате, мамо обещавам, че като порасна винаги ще ходя прилично сресана и облечена и никога няма да зея така , че да ми се видят и сливиците, а сега май баба Тюркян ще трябва да ми бае срещу страх/, се снима с разни хора, а той се усмихва някак вяло и:
-  Когато му дойде времето, ще помислим и за увеличаване на семейството. Но просто сега не е момента,ние и така сме си много щастливи, особено котката и кучетата, благодаря ви приятели....
- А каква майка ще бъде според вас г-жа Гюпсе?
- Чудесна, страхотна и много интелигентно ще си гледа детето...
- Но вие няма ли да сте бащата?
- За сега, не....
- Ааа, заснехте ли всичко, колеги?
- Ане се безпокойте, още тази вечер ще бъдете на първа страница.
Така завърши първата ми разходка в МОЛА с рев от моя страна и много ядосан тати и смееща се мама- тандем Ипликчи-Топал...
......

На следващата сутрин

Тати е станал отдавна за да ходи да тренира, а ние с мама се излежаваме в голямото легло и си бърборим по женски... По скоро тя си бърбори, а аз се мъча да навра кичур от косата и в устата си да видя дали има вкус на тиква и телефона звънна, леля Нихан била.
- Какво? Нихан, сигурна ли си? Дано Йомер още не е разбрал. Ела, миличка.
Слизаме по стъпалата и виждам тати от най големия си кошмар, когато с Исо отиваме да си вземем ябълки от градината на съседите, толкова е ядосан,че не може да стои на едно място и говори на някого много силно:
- Не ме интересува, Неха! Тази жена и нейните измислени медии ги даваме на съд. Не може така да си прави ПР на гърба на дъщеря ми и да и снимат лицето....да, да Каролин сега е на първа страница на всички вестници, а и репортаж ще има от голямото събитие. Трябва някой най после да и даде урок , да се научи, че си има норми на поведение...О да ,много оригинална...Ти,чел ли си заглавията " Гюпсе Озай мечтае за такова красиво бебе ", " Великия Йомер Ипликчи избра Зорлу център и Гюпсе Озай за да покаже дъщеря си ", " Кое е това бебе? Тайното дете на ГО" и още глупости от този род... Неха, завеждаш дело и толкова, а и обезщетението ще го дарим за Фонд деца в беда.... Боже, този човек как живее с нея? Дефне и това ли трябваше да ни се случи?
- Йомер! Ти направо не си на себе си...Скъпа, тихо тати е бесен...
- Каро, ела при мен, да се успокоя малко като усетя аромата ти...
Какъв аромат бе тате, той памперса ми е пълен... И сега какво няма май да ме водят на културни мероприятия в МОЛА, така ли..Дали да не ревна за повече драматизъм?
.......  
          Дом Озай& Ардуч същата сутрин
- Любими, ама вчера добре се получи, нали? Пак сме на първа страница, като гледам медиите в интернет... Защо не се замислиш дали да не си направим едно бебе, а? Ти ще го гледаш между проектите си, а аз ще творя, например може да напиша сценарий '' Една майка, едно бебе".... Баръш? Скъпи? Този пак е излязъл с кучето си... Ами сега , ако го засекат някъде сам? А дали Ипликчи няма да ме покани за лице на новата си марка? Да взема да му се обадя?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy горкото дете  Whistling стрес ще получи и по цели нощи сливиците на ГО ще го преследват   Mr. Green
Славе  bouquet евала джанъм  Flutter

# 234
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Коте като ти казвам, че трите със Славенчето сме си плюли в клавиатурите  hahaha

lalalala moresmile

Смей се ти  Crazy Днес пиша глава поредна и едновременно това си пишем с Котето  Whistling И аз викам: Дафа пазарувала в мола, сега да я срещна с кака и общата им снимка да е коледния й подарък за Йомер, или да намери котето на кака и да подари него на Йомер  hahaha hahaha Измислихме и един плакат на кака да лепне Дафинка над спалнята, ама тогава Каро ще се появи след има няма стотина глави  Joy Joy Joy и затова се отказахме  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy трябяаше и Славето да включим в чата  Peace Joy много се смях с плаката, та колежките пак предположиха че по паричково време изтрещявам  Mr. Green

# 235
  • Пловдив
Темпи, за поредната глава!  Hug Heart Eyes
Славе, на голям стрес подлагаш малката Каро! 
Shocked

# 236
Скрит текст:
Скрит текст:

lalalala moresmile

Смей се ти  Crazy Днес пиша глава поредна и едновременно това си пишем с Котето  Whistling И аз викам: Дафа пазарувала в мола, сега да я срещна с кака и общата им снимка да е коледния й подарък за Йомер, или да намери котето на кака и да подари него на Йомер  hahaha hahaha Измислихме и един плакат на кака да лепне Дафинка над спалнята, ама тогава Каро ще се появи след има няма стотина глави  Joy Joy Joy и затова се отказахме  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy трябяаше и Славето да включим в чата  Peace Joy много се смях с плаката, та колежките пак предположиха че по паричково време изтрещявам  Mr. Green

Тя добре че няма фейс, щото тогава наистина щяха напълно за откачим...  Mr. Green Mr. Green Тука пак по- трудно се пише, ама в чата постоянно ще има за какво да се хилотим и като нищо безвреме ще ни изкарат по една жълта книжка  Joy Joy

Лудостта на рускините вече и във видео формат  Crazy Crazy Правилата  Twisted Evil Rolling Eyes Embarassed

https://vk.com/video360821233_456239036?list=de7ac9857fa53e10b6

https://vk.com/videos360821233?z=video360821233_456239047%2Fpl_360821233_-2

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 23:46 от tempestad

# 237
Глава 63    

Новата работна седмица започна трудно. Синан беше болен, затова Йомер трябваше да поеме и неговите срещи. Ясемин беше разсеяна, заради състоянието на годеника си, а като капак на всичко, Корай беше вдъхновен как точно иска да заснеме фотосесията за новата колекция.
Малкия Исо вече бе по- добре, радвайки семейство Топал. Сердар позвъни в понеделник сутрин, за да благодари на Йомер за помощта. Поканиха него и Дефне на вечеря, но както се очертаваше графика им, скоро нямаше да успеят.
Неджми бе изписан и си бе вкъщи. Суде пристигна от Америка, за да контролира пристъпите на Нериман, които нямаше да повлияят добре на състоянието му. Макар и върнала се само за две седмици, дъщеря им се надяваше да е от полза.
Суде изненада Йомер, докато той бе на съвещание с Къванч и Зейнеп. Влизайки, преди да е чула позволение, тя изимитира Корай с неговото „Аз дойдоооох”, след което избухна в смях. Йомер бе замръзнал с изненадано лице, неочаквайки да я види. Бяха говорили по телефона преди няколко дни, когато тя изрази съжалението си, че няма да може да се прибере.
Ставайки да я посрещне, Йомер все още я гледаше като призрак.
-   Какво правиш ти тук?!- Попита озадачен той, докато я прегръщаше. Зейнеп и Къванч се измъкнаха тихо покрай тях.
-   Изненада!- Целуна го тя, притискайки го силно до себе си.
-   Как успя, нали каза..?!
-   Излъгах те!- Сведе поглед тя, сетила се за една друга лъжа.- Съжалявам, извинявай! Бях си обещала повече да не го правя, но нямаше как иначе да ви изненадам.- Гледаше го виновно, без да знае какво да очаква.
-   Суде! Да не говорим за това!- Кимна Йомер, когато срещна погледа ѝ.- Как е чичо?!
-   По- добре е! Майка се опитва да го подлуди, както винаги, но той не се дава.
-   Ще дойдем да го посетим, но не знам кога. Тук сега е лудница!
-   Дефне къде е?!- Попита Суде, поглеждайки към празния ѝ кабинет.
-   С Ясемин излязоха, за да избират нещо за сватбата. Синан е болен и на Ясемин ѝ трябваше нещо, с което да се разсее, за да не го побърка!
-   Горкият! А ти как си?! Виждам, отново работиш с пълна пара!
-   Подготвяме пролетната колекция, знаеш как е!- Засмя се той.- Искаш ли да погледнеш?!
-   Ще ми позволиш ли?!- Учуди се тя, докато го следваше до бюрото.- Йомер, страхотни са! Кое от кое по- красиво!
-   Тези са на Дефне!- Гордо изрече той, кимвайки към скиците в ръцете ѝ.
-   Но майка ми каза, че…- Объркано го погледна Суде.
-   Да, Дефне ми е отново асистентка. Но не искам да хаби таланта си, затова рисува с мен, когато е свободна. Както виждаш, справя се чудесно!
-   Слабо казано! Личи си, че има нещо в нея!
Самата Дефне нахълта в кабинета, докато братовчедите пиеха кафе. Неочаквайки да има някого при него, тя влезе, без да почука. И замръзна на вратата.
-   Суде?!- Приближи се, без да вярва на очите си.
-   Аз съм!- Прегърна я гостенката, докато Дефне питаше с очи Йомер какво става. И тя като него знаеше, че братовчедка му е заета и няма да дойде.
-   Да не е станало нещо?!- Паникьоса се, както винаги мислеща първо за лошото.- Г-н Неджми е добре, нали?!
-   Всичко е наред, просто исках да ви изненадам, затова не ви предупредих.- Засмя се Суде.- Как си?! Надявам се, този маниак тук не те побърква!
-   Добре сме, не се тревожи за нас!- Изненадана все още от появата ѝ, Дефне не можеше да се отпусне.
-   Когато се освободиш, моля те, звънни ми! Тук съм за две седмици. Има толкова неща, за които искам да поговоря с теб, но насаме!- Усмихна се тя на Йомер, след което взе чантата си.- Радвам се, че успях да видя и двама ви, но сега трябва да тръгвам! Ще се чуем!- Изпрати въздушна целувка на братовчед си, залепи една такава на съпругата му и излезе, преди да са успели да ѝ отговорят.
-   Лудетина!- Засмя се Йомер, докато отиваше към Дефне.- Липсваше ми!- Прегърна я той, вдишвайки аромата ѝ.- Сякаш те нямаше цял ден, а не два часа. Станал съм зависим от теб!
-   Оплакваш ли се?!- Засмя се тя, целувайки врата му.
-   Според теб!- Устните му намериха нейните. Тъкмо задълбочи целувката, когато на вратата се почука.- Влез!- Извика той, докато Дефне се отдръпваше. Все пак ръцете му останаха обвити около кръста ѝ.
-   Г-н Йомер, звънят от производственият отдел!- Дериа мънкаше, забила поглед в земята. Знаеше колко Йомер мрази да го прекъсват, докато Дефне е при него.- Имало някакъв проблем, молят спешно да отидете.
-   Ще им се обадя след малко!- Кимна Йомер, сочейки ѝ с поглед вратата.
-   Настояха да отидете, явно е нещо важно!- Изстреля Дериа, след което побърза да се измъкне.
-   Какво пак е станало?!- Въздъхна Йомер, прегръщайки Дефне.- Не минава и ден без някоя криза!
-   Не бъди несправедлив! Вчера всичко беше по план!- Засмя се тя, докато се отдръпваше.- Хайде, отиди и реши проблема като супергерой!
-   Ела с мен, днес почти не мога да те видя!
-   Изморена съм, ще остана и ще порисувам, докато се върнеш. Може, нали?!
-   Както искаш!- Усмихна ѝ се, целувайки пръстите на ръката ѝ.- Суде беше очарована от скиците ти. Повече, дори отколкото от моите!- Намигна ѝ той.
-   Не може да бъде! Не се шегувай с мен!
-   Не се шегувам, попитай я, ако искаш!- Целуна я той, пускайки ръката ѝ.- А сега да видим какъв толкова е проблема с производството!

https://www.youtube.com/watch?v=kkvknOBb_BU

ПЕСЕНТА С ПРЕВОД

# 238
Добро утро  Heart Eyes Hug пак съм аз  Mr. Green Спите ли още  newsm78

# 239
Добро утро! Не спим. Проверявам дали се е намерила котката на кака Гюпса, че не мога да спя от притеснение за нейното душевно състояние. hahaha Да вземе да се спира вече с тая котка, че стана за смях.
И в същото време гледам клипчета от серияла и съм сигурна, че е имало някакви чувства, особено от Баръш, но защо така и не се развиха, е тайна, която няма да разберем. Според мен заради Елчин. Не може това да е само игра, никой не може да ме убеди в това.

Общи условия

Активация на акаунт