♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 613
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Дали Боре мята кака така по кюшетата Thinking

Коте, ти износ Money, а мен организация на производството и един проект с краен срок утре ooooh!

Кой е този Кадир newsm78

# 481

Кой е този Кадир newsm78

Ще ни се  Mr. Green Mr. Green

Кадир Доулу  Peace Peace

# 482
И къде е играл Кадир бей Thinking

# 483
Просто никоя не може да прилича на кака, той и Боре затова си я трае, че е уникална и неповторима сама по себе си / това аз ли го написах #Crazy/

И да се оплача, сега ми се обадиха, че днес пак съм на работа при това втора смяна, направо ми иде да bash box Rage
newsm10 много хубав ФШ - а за кака съм убедена , че Мерич е сложила част от нейния характер - тя Мерич нали все се хвалеше по интервютата , че била успешна ,защото взимала всичко от живота както си е  Crazy Wink

Slawena за работата ти съчувставам, и аз от другата седмица почвам всеки ден, смените са дълги/ сезон на морето/, а и там проблеми с нета - тепърва ще ги мисля Praynig

# 484
Еми, и ти ли си морско чадо като мен newsm78, само че аз избягах далече от него Confused

Хубав ден, момичета bouquet, аз изчезвам  afwitch

# 485

От излъчваните у нас- "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул" /там се запознават с Неслихан- Нихан от Кара Севда"  Peace Peace Играл е и с Елчин в "Sevdam Alabora", но сериала е прекратен след 4 еп.  Whistling Whistling

# 486
Двете лица на Истанбул, със сегашната си съпруга Неслихан. Алабората / 4 серии / с Елчин.
Те сега са модерни военните сериали.Обаче погледнах трейлъра с Берк / Джан от Статус на връзката/ , ма то смешна работа, на нищо не прилича, а и игра никаква.Кой ще гледа толкоз военни сериали - домакините не, а мъжете основно работят/ за Турция става въпрос де/. Струва ми се, че и те ще паднат бързо...

# 487
Верно че е съпруга на Неслихан Атагюл, а а се чудя откъде ми е познат Mr. Green

# 488
Еми, и ти ли си морско чадо като мен newsm78, само че аз избягах далече от него Confused

Хубав ден, момичета bouquet, аз изчезвам  afwitch

bouquetОт морето не мога да избягам - липсва ми .........пробвала съм  Heart Eyes

# 489
Верно че е съпруга на Неслихан Атагюл, а а се чудя откъде ми е познат Mr. Green

Joy Joy Аз мислех така да ти го обясня, ама като знам че не гледаш Севдата, викам по- подробно да напиша  hahaha hahaha

# 490

Рускините са го поставили така, за сравнение, при това, на серияла със Серенай са били нови серии. Twisted Evil

# 491
https://www.instagram.com/p/BTLsIpQA8Aw/?tagged=gorumce
тая да не  е ходила да обяснява на тези клети дечица как се става велика актриса и сценаристка, защото в нейните фен страници пишат, че е нова.

# 492
  • Пловдив
Привет момичета!
Няколко снимки зад кадър от 13 епизод.

# 493
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

hahaha hahaha дали, дали ама надали  Twisted Evil
Коте, ти износ Money, а мен организация на производството и един проект с краен срок утре ooooh!

Кой е този Кадир newsm78

оххх  Whistling съчувствам ти   spoko

Кадир и Борко да не ще правят тандем наесен  Thinking Thinking

Скрит текст:

изобщо пък не го познах на снимката  Whistling , че е Кадир та тъкмо и аз щях да питам  Blush
брех  Flutter ти да видиш  Crazy а на сета ще си разказват как се играе с Елчин  Joy Joy
между другото добре са стояли едни до друг Елка и Кадир  Peace Peace

Привет момичета!
Няколко снимки зад кадър от 13 епизод.

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy хубави задкадърни снимки
особено тази последната  Heart Eyes Боре май си зализва перчема  Joy Joy Joy

# 494
Боже, в такъв вид ли трябва да говориш пред публика? Направо нямам думи. И какво толкова е заобяснявала, не мога да разбера? С нейната богата и стойностна филмография, има какво да научат от нея! Как да се кривиш и блещиш от всяка снимка, може би. Започвам да се съмнявам в здравия разум на Баръш.
https://www.instagram.com/p/BTL6RVRgcTd/?taken-by=gupiask

Общи условия

Активация на акаунт