♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 618
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Ауч  Rolling Eyes това ще ви събуди веднага  Crazy Crazy

Глава 76

Йомер освободи Шукрю и сам седна зад волана. Обикаля из тихите улици на Истанбул, опитващ се да се успокои. Отдавна беше нощ и Дефне сигурно умираше от притеснение за него, но не можеше да се прибере такъв. Не искаше.
Отключи си и влезе тихо, надяващ се тя да си е легнала, На сутринта щеше да ѝ разкаже какво е станало и да я попита защо е мълчала. Сега бе прекалено изморен.
Приготвената маса с догарящите свещи му подейства като удар. Дефне му бе обещала романтична вечеря. Какъв глупак беше! Оглеждайки се я видя заспала на дивана, стиснала телефона в ръка. Идеше му да си удари главата някъде.
-   Любима, събуди се!- Приклекна пред нея той.- Дефне, отвори очи! Съжалявам, че закъснях! Аз съм глупак!
-   Йомер!- Дефне го погледна сънено, опитвайки се да разбере какво става.
-   Хайде да си легнем, утре ще поговорим!- Уморено каза Йомер, докато я вземаше на ръце.- Утрото е по- мъдро от вечерта.
Дефне се стресна в съня си. Огледа се, незнаейки къде е. Беше заспала на дивана, но сега бе в спалнята. Йомер спеше кротко до нея, скрил лице във възглавницата. Гърлото ѝ бе пресъхнало, явно бе сънувала нещо, но не помнеше. Стана и се отправи към банята, за да си налее чаша вода. Изпи я на един дъх, припомняйки си вечерта. Тревожеше се къде е бил Йомер, но реши да го попита на сутринта. Сега просто се върна в леглото и повдигайки ръката му, се сгуши до него. Ясно усетил присъствието ѝ, той я притисна силно до себе си, промърморвайки нещо в съня си.
Йомер отвори очи, когато ръката на Дефне случайно се спусна под корема му. Тя все още спеше, въртейки се в ръцете му, явно сънувайки нещо. Той я разтърси леко, опитвайки да я събуди. Когато очите им се срещнаха, нейните бяха изпълнени със страх.
-   Къде беше снощи?!- Попита тя, отдръпвайки се от него.- Умрях от притеснение, докато те чаках. Не си вдигаше телефона, батко Шукрю също. Какво е станало?!
-   Бях при г-жа Нериман!- Виждайки как само името ѝ накара Дефне да настръхне отново побесня.- Защо не ми каза, че е идвала?!
-   Не исках да те тревожа!- Призна си Дефне, макар да знаеше колко глупав е доводът ѝ.- Не исках да се карате допълнително!
-   Да ме тревожиш?! Вместо да ми признаеш всичко, ти предпочете да се измъчваш цяла седмица! Аз имах право да знам, Дефне! За да взема мерки това никога повече да не се повтори!
-   Какво си направил?!- Изплашено попита тя, надявайки се Йомер да не е преминал границата.- Защо си ходил при нея?
-   Поговорихме си! Тя имаше нужда някой да я постави на място. Щом чичо не може, ще го направя аз! Трябваше да чуе някои истини, които дълго ѝ бяха спестявани! Но не ме притеснява тя, Дефне, с нея мога да се справя! Тревожа се за теб!
-   За мен?! Но аз съм добре!- Опита се да се усмихне тя, но усмивката не стигна до очите ѝ.
-   Не си! Защо не ми каза, че е идвала?! Какво искаше от теб?!
-   Тя не ти ли каза?!
-   Не я попитах. Питам теб.
-   Искаше да те убедя да ѝ простиш.- Тихо изрече Дефне, избягвайки погледа му.- Обвини ме за всичко случило се и каза, че щом аз съм ви разделила аз и трябва да ви сдобря. Но аз не можех и затова реших да премълча.
-   Любов моя!- Привлече я до себе си Йомер и тя скри лице в гърдите му. Сълзите ѝ намокриха тениската му, докато той галеше гърба ѝ.- Нищо от това, което е казала, не е истина! Знаеш го, нали?!
-   Да, но…
-   Няма но, Дефне! Това, което тя направи, е непростимо! И няма никакво право да стоварва вината за нещо, което тя е сторила, върху теб! Ти си най- чистото и истински нещо в моя живот.
Думите му само засилиха плачът ѝ, но бяха истина и той нямаше да се извини за тях. Просто продължи да я държи в обятията си, докато не се успокои. Отмятайки косата ѝ, той прекара палци по бузите ѝ. Мразеше да вижда очите ѝ пълни със сълзи.
-   Обещай ми, че това е последният път, в който плачеш!- Сериозно каза той.- Не мога да понасям да те гледам така и да съм напълно безпомощен, за да ти помогна. Особено като знам защо плачеш. Не си заслужава, скъпа, тя не заслужава дори една твоя сълза.- Целуна носа ѝ, а след това попи и последната влага по лицето ѝ с устни.
-   Толкова ме беше срам от всичко, което тя каза. От това, че имаше истина в думите ѝ. Макар да не исках се страхувах от нея.
-   Тя не може да ти направи нищо. Абсолютно нищо!- Целуна я нежно той, за да я успокои.- Нека затворим вече тази тема. Нека остане в миналото, а ние да гледаме само напред. Към нашето бъдеще!
-   Към нашето щастие!
Йомер я целуна и тя се притисна към него. Имаше нужда да го усети, да почувства любовта му. Ръцете ѝ галеха тялото му, докато езикът му предизвикваше нейния. Страстната им игра премина в разразяваща се буря, в която нямаше да има победител и победен. Освободиха се от дрехите и Дефне се надвеси над Йомер, обхващайки с крака талията му и приплъзвайки се бавно надолу. Устните ѝ изследваха всеки сантиметър от гърдите му, докато пръстите ѝ се преплитаха с неговите. Пое го в себе си бавно, сантиметър по сантиметър, затаявайки дъх. Усещаше как се напрягат мускулите на Йомер под устните и ръцете ѝ, които сега лежаха на раменете му. Впивайки нокти в тях тя се размърда. Първоначално нежния и лек ритъм се ускори, понасяйки ги на вълната на удоволствието. Финалът им бе бурен и главозамайващ, оставяйки без сили за друго, освен да дишат. Поемайки си трудно въздух, Йомер я претърколи и прегръщайки я плътно до себе си, отново потъна в сладък сън.

https://www.youtube.com/watch?v=Co0vbD7gbqA

# 466
Здравейте!

Днес е ден на Земята

Темпи, Дафа става все по игрива, май има добър учител Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 10:29 от Slawena

# 467
Защото Нера според мен е подмината от еволюцията , това чувство за вина и мярка за поведение въобще го няма в генома и, мозъка е на ниво примат, който все още се чуди какво е дърво, а сърцето и е на ниво полярна мечка- студ
Hug Hug HugДобро утро EmbarassedОще ме държи от снощи Blush ама образа на Нериман не ви ли напомня на някоя...!?!?!?! newsm78 newsm78 newsm78

# 468
Еми, сакън Stop, пепел ти на клавиатурата Rolling Eyes, кака е в пъти по добра от Нера Whistling

# 469
Еми, сакън Stop, пепел ти на клавиатурата Rolling Eyes, кака е в пъти по добра от Нера Whistling

Зависи от гледната точка  Whistling Whistling Манипулациите на кака, как винаги иска да е в центъра на събитията, само за нея да се говори и пише... Всичко и всички да завидят от нея.. много, ама много ми напомня на кака  Whistling Whistling

# 470
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Hug Hug Hug Hug

Зависи от гледната точка  Whistling Whistling Манипулациите на кака, как винаги иска да е в центъра на събитията, само за нея да се говори и пише... Всичко и всички да завидят от нея.. много, ама много ми напомня на кака  Whistling Whistling

Аха и на мен  smile3521

# 471
Просто никоя не може да прилича на кака, той и Боре затова си я трае, че е уникална и неповторима сама по себе си / това аз ли го написах #Crazy/

И да се оплача, сега ми се обадиха, че днес пак съм на работа при това втора смяна, направо ми иде да bash box Rage

# 472
Просто никоя не може да прилича на кака, той и Боре затова си я трае, че е уникална и неповторима сама по себе си / това аз ли го написах #Crazy/

Ами от тука присъстващите само ти си ѝ "фен", така че ти ще го напишеш, я  hahaha hahaha Аз мога само да я плюя  Mr. Green

# 473
Ами жената трябва и някой да я харесва затова аз се жертвах Crazy

# 474

да, по простотии е неповторима, две мнения по въпроса няма и явно по манипулациите също, щом съумява толкова време да държи Баръш до себе си, явно е много добра в това. Ама нали все пак чете книги по психология.

И ако не знаете това е бог Аполон, според рускините. hahaha

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 11:50 от Лудата Меги

# 475
# 476

Защото сцената е нескопосана и непрофесинално заснета

Скрит текст:
Мисля си, за комшиите това дали не е еквивалент на филм за възрастни

# 477
Защото сцената е нескопосана и непрофесинално заснета

Скрит текст:
Мисля си, за комшиите това дали не е еквивалент на филм за възрастни

Нали  Mr. Green Mr. Green За това в спойлера и аз съм си го мислела, ама  Whistling Whistling Важното е, че за сериала ще се говори още дооооста време, а на Баръш и Елчин ще им е много трудно да избягат от тези образи...  Thinking Whistling Трудно си представям сцена от сериал, която да надмине тази по гледаемост  hahaha hahaha

# 478
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Охааа  smile3508 smile3503
Скрит текст:
чудя се обаче кака дали като си ляга с Боре си мисли за тези заснети от него сцени с Елчо  newsm47
Славе  Hug не си сама  Peace и за мрънна  Whistling че съм на работа и ме чака износ  Crossing Arms

# 479
Кадир и Борко да не ще правят тандем наесен  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт