Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 075
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Ох,добре!Не съм само аз хаха.
За стесницата,най-добре си попитай АГ с какво да я третираш.
Аз да се похваля,че купихме кошара.Малко е рано,ще я държим в кашони,но аз следя наличнността в инернет и тия дни нещо започна да намаля и я купихме,че ни е точно по вкуса и по мярка Wink Остана количката да я изберем..тая тъпа количка!277818 вида колички има!!

# 361
Miroslava^, ако имаш ясни критерии за количката, не е толкова трудно.

# 362
  • София
Момичета,надявам се..Направо ми става неудобно.Има майки,които си правят бременни фотосесии и усещат "пърхане и любооов",при мен когато се размърда по-активно първата мисъл е"В корема ми има
малък човек с ръце и крака,който се движи!!Супер зловещо "  Grinning  Иска ми се да вярвам,че ще е любов от пръв поглед,след раждането(макар и синьо и сбръчкано хаха)

Извинявам се че се намесвам във вашата тема, аз съм от бъдещите августовски мами.
Miroslava с първото ми дете се чувствах по същият начин. Имам една единствена снимка направена, докато съм бременна, направена от сестра ми. Вероятно я няма вече, защото ме снима с телефона си, аз нямам в архива.
Когато се роди малкия, първата ни среща беше много стресираща за мен. Бях с очакването, че щом го видя ще се разтопя от любов. Е...не стана така. Мислех че ми има нещо и че съм сбъркана. Не осъзнавах тогава, че хората сме различни. Любовта, инстинкта идва с грижите, с всеки изминал ден на общуването с бебето и тези чувства ставаха все по-силни и поглъщащи.
Пиша ти това, за да не се стреснеш и обвиняваш и ако при теб се случи по подобен начин.

# 363
Цвети,моите опасения са точно такива.Дали,ще стане тази химия между майката и детето за която всички говорят.Има жени,които страдат от следродилна депресия изразяваща се в нежелание да си гледаш детето..И да не се получи от ден първи,нещата ще се наредят-нали си е мое дете аз ще го обичам най-много от всички!

# 364
На мен ми идват малко в повече превземанията на някои бременни, говоренето в мн. ч и тн. Преди да забременея си мислех, че аз нещо не съм в ред и като ми се случи и на мен - друга песен ще запея... Да ама не... Пак съм си същата  Mr. Green Дразнят ме лиготии и превземки от майки и деца. Но хора всякакви де...
И все пак, радвам се че не съм само аз, ами има и други спартански мами  Mr. Green
 А да се "оплача" леко - като цяло не очаквам някой да ми отстъпва място в транспорта или ред на опашка, неудобно ми е и предпочитам да си чакам реда. Обаче ми прави впечатление колко ужааааасно нетактични са някои хора (особено софийските пенсионери) - изпреварват ме на опашки най-нагло, ако не могат да ме изпреварят - ще ми извадят ребрата от ръчкане и мрънкане (миризмата при подобна близост не коментирам...). Супер нагли и груби  Tired  Sick

# 365
MorningSun и пловдивските пенсионери са така , а и не само пенсионерите ! За моя изненада жените като цяло са доста нетактични към бременните ... а уж са минали по този път или им предстои да минат .

# 366
Защо да ходиш на лекар? Каква информация?
Ами то като четеш в нета и можеш да полудееш. Та и аз четох, че било опасно. Реших да питам дали на някой не му се е случвало и какво е предприел.
С моята АГ не успях да се свържа да питам дали е толкова опасно и с какво да третирам евентуално

# 367
Аз по-рано, не помня вече в кой месец, имах херпес на устната, но дори не ми е хрумнало, че може да е опасно за бебето. Не съм и чела нищо по въпроса. С нищо не съм го третирала и мина бързо, както обикновено.

# 368
  • Сливен
Миналата седмица бях в София и бях приятно изненадана когато едно младо момиче само като ме видя и веднага ми направи място,а в Сливен точно пенсионерка ми направи място чак ми стана неудобно.
Кошарата беше първото нещо,което избрах,но ще я поръчаме средата на месеца,количка последно съм се спряла на Хаук Лакрос,че с намалението в петък на Хиполенд идва на добра цена.Иначе утре чакам да пристигнат повивалника и комплекта на Авент -всичко едно,за тях хванах намалението от baby.bg миналият петък.Нямахме намерение да поръчваме толкова рано нещата,но идват супер на сметка.

# 369
И Старозагорките пенсионери са така, аз не съм видяла някой някъде да си отстъпва реда. То няма и нужда, но ако някой се опита да ме изпревари, защото и такива има много, ставам разярен звяр. Особено пък ако чакам и с Мишо.
За инстинкта на майка, моя доста по закъсня първия път Mr. Green. Добре че бях ходила на училище за бременни, че сигурно нямаше да мога да го хвана в началото. Не знаех какво да му облека, горещо ли му е, студено ли му е, гладен ли е... И понеже нищо не чувствах и не знаех като ревнеше и аз бутах цица. За къпане да не говорим  hahaha Първите дни само го моктех  Embarassed Но неволята учи... И ми беше много интересно като ми кажеха Ти си майка и трябва да усещсш  Tired Надявам се този път да съм по осъзната hahaha

# 370
  • София
Цвети,моите опасения са точно такива.Дали,ще стане тази химия между майката и детето за която всички говорят.Има жени,които страдат от следродилна депресия изразяваща се в нежелание да си гледаш детето..И да не се получи от ден първи,нещата ще се наредят-нали си е мое дете аз ще го обичам най-много от всички!

Понякога не се получава като по филмите, виждаш го и чувствата те изпълват. Но пък и аз имах желание да го гледам, просто химията стана постепенно. Не се тревожи и не мисли предварително какво може да стане или не. Недей да имаш някакви конкретни очаквания, просто се води по твоето бебе и твоите разбирания, независимо от това кое се смята за общовалидно или нормално. Успех Hug

# 371
Когато синът ми се роди,по-скоро изпитвах любопитство да го наблюдавам,отколкото привързаност.При мен любовта се усили чак след първата година,когато вече започна да общува повече като човек.И продължава да се усилва.А за човечето в корема се подсещам само,когато ме изрита или когато мъжът ми попита как е.По-скоро ми харесва състоянието да съм бременна.Чуствам се щастлива и не искам да свършва.

# 372
Ох и аз първия път нищо не усетих,освен следродилна депресия.Като родих бях щастлива,че всичко мина и двете сме добре и дотам.Бях в ужасна болница ,ужасни условия и ужасен персонал,които спомогнаха да се чувствам зле.Нямах кърма и никой не искаше да ми помогне.Абеее ужас.Инстинкта дойде след месец и малко ме е яд,че изтървах доста емоции.Сега дъщеря ми е най-прекрасното ми и най-скъпото нещо на този свят.Та,майките, които се притесняват за инстинкта,няма как да не дойде.Много зависи от емоционалното състояние на майката,а аз съм си предразположена към изпадането в депресии Simple Smile

# 373
Момичета, излезе ми стресница на устната. Някой има ли информация по въпроса?
Как да постъпя, да ходя ли веднага на лекар?
Мони, вземи си кремче Ацикловир, маже се външно, няма как да стигне или да навреди на бебето. Аз имам херпеси постоянно, важно е да не го пипаш и да не го чешеш, да не се разнесе и да ти избие и на друго място.

# 374
Мамчета , очен лекар в Пловдив можете ли да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт