Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 077
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, мен след 34 гс ще ме викат на 2седмици за тонове. Както и тогава ще правим микробиология и ПКК.
Иначе вече съм 31 гс и бебка е много активна, такива гимнастики има в корема ми, че на моменти чак е болезнено. Върти се като пумпал, но все си е с дупето надолу 😯. Много искам да раждам естествено,но ако не се завърти .... Някоя от софийските мами ще ражда ли в Св София/Тина Киркова?

Стискам палци да се обърне госпожицата.  Praynig Аз мисля да раждам  в Тина Киркова. Доктора, който ме следи е от екипа на клиника Малинов, а там нямат родилно, така че за да ме изражда той, трябва да се подпише договор с него и раждането ще е там, нещо като външен екип нямам представа точно как стои въпроса. newsm78

# 346
Хора,аз започвам да се притеснявам че нещо майчинския инстинкт у мен го няма.Когато ме ритне,нито започвам да се галя по корема,нито се разнежвам..не говоря в мн.ч за бебето " ритаме","не ритаме".Става ми мило,когато съм в бебешки магазини,но не се разтапям на локва от чувствА.Ходя с по- широки блузи-не че да крия бременността,но някак си не искам хората да знаят,да ме гледат в корема и т.н...надявам се ,когато родя живот и здраве да се разнежа малко повече,че... Confused

# 347
Глупости Grinning
Тези неща изобщо не означават, че нямаш майчински инстинкт. Майчинския инстинкт се изразява по съвсем друг начин и няма как да го имаш преди да родиш.

# 348
  • Сливен
Мирослава,не се притеснявай и аз съм така,за мен е странно да говоря на корема си или майка ми всеки път да ме гали по корема  като се видим .Мисля,че всичко ще се отключи като родим и гушнем бебоците.

# 349
Момичета,надявам се..Направо ми става неудобно.Има майки,които си правят бременни фотосесии и усещат "пърхане и любооов",при мен когато се размърда по-активно първата мисъл е"В корема ми има
малък човек с ръце и крака,който се движи!!Супер зловещо "  Grinning  Иска ми се да вярвам,че ще е любов от пръв поглед,след раждането(макар и синьо и сбръчкано хаха)

# 350
Просто малко в повече им идват хормоните на повечето майки. На мен някои неща ми звучат лигаво. Дано някой да не се обиди, но аз не съм такъв човек. Не може всички да сме еднакви. Аз съм също като теб. Фотосесии не правя. Не обичам да се снимам, а и приоритетите ми са други, та не ми остава свободно време за това. Дори детето ми няма нито една лична професионална фотосесия, но това не значи, че според мен, не получава най-добото, което може да му се даде. Просто не смятам тези неща за необходими. Иначе си беше наистина любов от пръв поглед при нас, но и това да не се получи така, не значи че нямаш инстинкт или че няма да обичаш детето си.

# 351
  • Сливен
Аз имам само 3 снимки от както съм бременна колкото да има.

# 352
Мирослава, не се притеснявай, всички тези емоции и чувства са индивидуални. Аз също не говоря още на 'ние', нямам снимки, и засега Бебето се казва ' наемателката'.
Това не е липса на майчини чувства, просто към момента бебето е малко абстрактно -там е, но не съвсем... Освен това да не забравяме хормоните! 😝

# 353
  • Сливен
Маменцето,разсмяме с "наемателката".

# 354
Това не е липса на майчини чувства, просто към момента бебето е малко абстрактно -там е, но не съвсем...

Точно. Няма как да го чувстваш по същия начин, както чувстваш детето си след като се роди.

# 355
Мира нищо ти няма нормална си 😀! Моят майчински инстинкт миналия път дойде след като родих. А моя приятелка много се смята,  защото като родих и тя ме пита хубав ли е Мишо, а моя отговор беше Чак пък хубав...  Joy

# 356
  • Sofia, Bulgaria
Да ви кажа и на мен ми се струва леко лигаво превъзнасянето с бременността или пък говоренето на корема и тн. Някакси като не виждам бебето ми е странно дори да почна да купувам дрешки Simple Smile дори мога да кажа че се чувствам не удобно ако по улиците ме гледат в корема или пък почнат да ме разпитват.
Иначе от две -три седмици насам корема ми заема такива странни положения понякога,  най вече вечер. През деня пък ако съм в движение си кротува Simple Smile
Напоследък нощем докато се въртя таза ме боли жестоко,  все едно имам железа,  а не кости,  но малко остана,  ще потърпим Simple Smile

# 357
Аз също не съм кой знае в каква еуфория,а много го искаме всички това дете.Дори по едно време си мислех дали не съм изпаднала в някаква пред  родилна депресия  newsm78 ,точно защото не се разтапям по бебка.Има майки които направо откачат от радост и умиление в което няма нищо лошо.
Не сън говорила никога в множествено число,защото го смятам за отделна личност(е не е късно и да проговоря де  Laughing ).
Вече ми става по-мило като я усетя да бушува,но и аз на моменти се стряскам,че има друго човече в мен.

# 358
Момичета, излезе ми стресница на устната. Някой има ли информация по въпроса?
Как да постъпя, да ходя ли веднага на лекар?

# 359
Защо да ходиш на лекар? Каква информация?

Общи условия

Активация на акаунт