Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 049
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Привет и от мен  Hug
По въпроса с кръвните изследвания, утре ще ходя да давам кръв. Сигурна съм, че хемоглобинът е нисък, защото на моменти ми е изморено и задъхано. Ще видим... Странното е, че домакинската работа ме изморява повече от тренировките, така че си продължавам с тях (вероятно докато тренирам, дишам по навик правилно, а докато нося прането - не особено Mr. Green).
Все още не мога да избера количка, много ми е досадно. Дано излезе нещо - или да ни дадат, или някъде някоя промоция на -60%,което ще реши въпроса  Mr. Green

Това с количката и на мен ми е голям проблем.Аз зимата бях харесала една 3в1 от Айко от 926 беше намалена на 629,но промоцията вече я няма.Хвана ме много яд,но после ми мина като видях че тежи 22кг.Замислих се,че това е много.Сега съм харесала една 2в1 за 560лв в друг магазин тежи 12кг пък ще видим.

# 481
  • Сливен
Моята количка ще пристигне утре,обаче от Хиполенд много ме изнервиха, когато пуснах поръчката изрично писах доставка в събота за да може ММ да е вкъщи,днес звънят да доуточним поръчката пак напомням да е в събота ,да добре и в 19.30 получавам смс от Спиди ,чакайте утре доставка,ако я пренасоча ще трябва са плащам доставка,а не съм съгласна поръчката е за доста пари и ми се полага  безплатна доставка ,и ММ ще трябва да прави гимнастики как да се прибере.Ако не бяха поръчани миналия петък с 25% отстъпка щях са я откажа ,да се научат.Направо ми развалиха вечерта.

# 482
Здравейте,не пиша често,но ви чета Simple SmileАз имам количка от дъщеря ми,но сега взехме нова - за породени деца. Много е хубава,но е огромна,много трудно се побира в колата....
Иначе при нас е пълна лудница,малката е в някакъв ужасен период и по цял ден се тръшка,не иска да спи. Вече започвам да се плаша как ще се оправя с 2 деца с толкова малка разлика newsm78
Другото,което ме притеснява,е че хич не се пазя-по цял ден вдигам дъщеря ми, количката и т.н.,дано всичко е наред накрая,но просто няма как. Иначе сега чакаме момченце,от утре съм в 30 седмица и освен киселините и умората,нямам други оплаквания Wink
Е помрънках ви малко,но имах нужда да си излея душата Hug

# 483
Аз нямам търпение да спра да ходя на работА вече! ТовА стоене на компютър по 8 часа направо ме побърква! Искам да си обикалям из парковете,магазините- да има движение!
А чували ли сте за масло за перинеум? Помага за еластичността и започва да се ползвА от тридесет и някоя седмица.За това говоря
http://apteka.framar.bg/30013528/веледа-масло-за-перинеум-50-мл-

# 484
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  аз пък днес бях на последна   Фм и бебока е 2300 гр. Очертава се доста големичко бебе. 31 ва седмица съм сега Simple Smile

# 485
Ии Руми ,супер!Какво е твоето бебе?
На мен ми излезнаха кръвните-повишена СУЕ и занижени хематокрит и еритроцити.

# 486
Ох със тези изследвания ужас аз др седмица съм на доктор и ще пускаме издледванията тогава ще съм в 31 седмица но се плаша всички мамита се оплаквате че все нещо е излезнало на тези изследвания ужас дано не е нищо притеснително Simple Smile

# 487
  • Sofia, Bulgaria
Момченце чакаме Simple Smile на мен последния път ми бяха завишени левкоцити и белтъци,  но ми казаха че щом няма бактерии,  няма проблеми.

# 488
Руми и ние чакаме момченце.Чувала съм,че те вървят по-големички от момичетата.Аз другата седмица съм на последната ФМ,кой ли знае колко гр,ще ми кажат..дано не върви едро,че имам мераци за естествено.Е не с цената на всичко де Grinning
Танче,няма как според мен през цялата бременност всички показатели да са нон-стоп в норма.Важното е да се вземат мерки,ако нещо не е ок  Peace

# 489
Дам така е дано всичко е наред за всички бъдещи мами .... ох и ние чакаме момченце и на 23 сме на фм и ще видим колко тежи бебока но и аз искам естествено да раждам ако вс е ок

# 490
аз вчера минах последната ФМ 2240гр и 41см,мома, в 31 +5 дни съм
не мисля,че от пола зависи колко е голямо

ние се мъчим с ремонти още,само се моля да не реши да излиза преди термин,че да има време да се наредим  Tired

# 491
Да се "отчета" и аз.... Simple Smile
Тъкмо се връщам от преглед, всичко с момчето е наред, 1800гр. в 31 +5 г.с., май сме в норма. Според лекарят за сега всичко върви нормално и няма пречка за нормално раждане-много се надявам всичко да мине добре.

Да ви попитам относно изследванията колко често ви ги пуска лекаря?
Аз днес го попитах не е ли време  - каза преглед и изследвания след месец...
Аз се чувствам добре, преди 2 седмици бях на фетална морфология и другият лекар каза, че всичко е наред с бебчо, но ми е първа бременност и все нещо ме притеснява, без да зная какво.

# 492
  • Sofia, Bulgaria
Ами като дойде време за 45 дневния болничен има изследвания,  които се правят задължително и се поемат от касата...секрет,  кръв и урина. Поне така ми каза Аг. Иначе мен всеки месец горе долу ми взимат кръв и урина,  заради болничните.
Сега почвям вече чуденето за педиатър. Аз съм в Люлин,  има две поликлиники тук,  но нямам инфо за докторите. Разбрах че е възможно да си запишеш детето при обикновено джи пи,  пък то да ти дава направления за педиатър,  но това малко тромаво ми се струва Sad та,  не знам

# 493
rumigetova, първо отиди и в девете поликлиники и попитай дали има общопрактикуващи лекари, които са и педиатри и дали записват пациенти.

# 494
  • Варна
Честито на всички хубави новини! 🙂
Бихте ли ми казали... В женската консултация включени ли са изследвания на хормони или се изследват при някакви оплаквания саамо

Общи условия

Активация на акаунт