Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 681
  • 731
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте! И честит празник на всички!  newsm51

По повод количките ви показвам едно видео на тази, която аз си харесах,
 не сме я купили все още. Надявам се да е действително удобна. Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=c1UBvmGdp9g

# 91
Моите критерии и екстрите на Ево са:
1. Чупеща се дръжка.
2. Седалка, която се обръща в двете посоки.
3. Непомпещи гуми.
4. Всичкият плат се сваля и се пере в пералнята
5. Лека и маневрена.
6. С 4 единични колела
7. Лесна и компактна за сгъване и прибиране в багажник.

# 92
  • София
Здравейте и от мен и честит празник на всички цветенца Hug
При нас вече е малко по-спокойно, след инцидента с вратлето на щерката, положението се пооправи. Тя е добре, а моите контракции намаляха, явно всичко е било от нерви. Но пък след отшумяването на моята ангина, няма и седмица и пак се появи, сигурно не съм я доизлекувала напълно. Но вчера отново се събудих с налепи в гърлото и страшни болки. От всичко, което взимам най ме облекчава спрея Тантум верде форте, а дали е подходящ за бременност, не знам newsm78 Поне синузита ми се поуспокои ooooh! Някой беше споделил за гаргара с разтвор от клеева тинктура, та може ли да каже по колко капки и колко вода смесва Thinking Страх ме е да не ме изгори, ако сложа повече.
Иначе с кг съм +3 до момента, но аз първите 4 месеци бях свалила към 4-5 кг от повръщането, та наваксах тях и още 3 отгоре Embarassed

Иначе за количките, ние отдавна купихме Mamas and Papas Sola 2, изпадна ми промоция от сайта на Мадъркеър и се възползвах, а съвсем скоро купихме и коша за новородено от Ибей, пак нов. Та за целия комплект от количка, кош за новородено, чувалче и стойка за чаша тук ми излизаше 1400 лв., а аз взех всичко за 600 лв. Та определено си струваше дебненето на оферти в чужбина и ранното купуване, спестих си доста пари.
За креватче имам едно с функция люлка от каката, дървено с решетка от едната страна, но решихме за първите месеци да купим по-малко кошче, та взехме подобно: http://www.clair-de-lune.co.uk/buy/starburst-palm-moses-basket_827523072.htm Ако не се лъжа Мари беше споделила, че има такова newsm78 Та се надявам, че ще ми е по-удобно за първите месеци, защото дървеното ни е само с едно ниво и оставах без кръст от непрестанното навеждане и слагане на бебето ooooh! А това ще мога да го местя из целия апартамент, нисичко е и ще ни влезе в употреба.
Остана ни само шезлонг от по-обемните покупки, харесах някой от тези, но смятам да го търся втора ръка:
http://www.patilanci.bg/product/shezlong-lulka-za-bebeta-prikaze … vqt-fisher-price1
http://www.patilanci.bg/product/shezlong-stolche-fisher-price-za-novorodeno
http://www.patilanci.bg/product/bebeshki-shezlong-rainforest-friends-fisher-price

# 93
Здарвейте и от мен честит празник ! Отностно количката ние сме си харесали тази и сме я капарирали а за кошарка сме решили трансформираща се от хиполенд ето линк към нашата количка  целята 3в1 с дъждобрани чанта ръкавички комарник излезна 940 лв  http://kid-dreams.com/produkt/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0% … tta-rainbow-mint/

# 94
  • София
Ние също взехме Adamex Barletta, но на старо. Разрових се в ОLX и си я харесах за 400лв. Оказа се много запазена та съм доволна от покупката. Няма кош за новородено, но пък ще вземем от приятели - техните дечица пораснаха и вече не го ползват. Преценихме в крайна сметка, че не е нужно всичко да е ново, особено от тези големите покупки, които се ползват няколко месеца. Смятам да вземем от сгъваемите кошари. Дървените креватчета ми допадат много повече, но пространствата ни са доста тесни, предстои ни ремонт на баня, който се бави вече и очаквам, че като се появи бебка ще сме с разбита баня, което пък значи, че ще сме у дома при наще на първо време. В този случай ще е по-лесно с пренасянето напред-назад.
Редактирам, защото сега видях и нашата количка в сайта, който пусна Танчето
http://kid-dreams.com/produkt/adamex-barletta-2v1-3/

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 11:35 от Cherryto

# 95
Килограми казвате Blush 27г.с. +15кг Whistling Глад мори добитъка Joy
А за стриите - и аз само на лявата гърда отдолу имам. До ген било, казват. Мажех се с олио на Нивеа, а от известно време и с хидратиращ крем Кря-Кря (Па-Па), много съм доволна от него. На една от лекциите казаха, че олиото не е достатъчно хидратиращо и не може да проникне в дълбочина, където всъщност стартира развитието на стриите. Та препоръката бе сутрин хидратация, а вечер олио (може и да бъркам поредността). Но не съм от най-настоятелните, мажа се през ден-два... как ми дойде.

И аз съм в 27г.с. +15кг. Освен на корем, крака (луфта изчезна) и бюст не виждам особена разлика (170см, старт на 54кг. сега съм 69кг.), но килограмите са факт. Знам, че нормата е до 18кг., ако считаме че съм стартирала с поднормено.  ;/
Не е да имам голям апетит, нооо сладко (особено шоколад) трябва да имам под ръка. На ден ~100-150гр се изяждат.
Срещу стриите - започнах да се мажа с Икаров. Уви, появиха се стрии на гърдите в долната им част. От няколко месеца съм с Палмърс, засега нови няма, надявам се така да продължи.
От около месец ме измъчват болки под ребрата (особено в дясно) и заемам всякакви пози в опит да ги потисна. Поне са няколко месеца, ще се потърпят.

# 96
Килограми казвате Blush 27г.с. +15кг Whistling Глад мори добитъка Joy
А за стриите - и аз само на лявата гърда отдолу имам. До ген било, казват. Мажех се с олио на Нивеа, а от известно време и с хидратиращ крем Кря-Кря (Па-Па), много съм доволна от него. На една от лекциите казаха, че олиото не е достатъчно хидратиращо и не може да проникне в дълбочина, където всъщност стартира развитието на стриите. Та препоръката бе сутрин хидратация, а вечер олио (може и да бъркам поредността). Но не съм от най-настоятелните, мажа се през ден-два... как ми дойде.

И аз съм в 27г.с. +15кг. Освен на корем, крака (луфта изчезна) и бюст не виждам особена разлика (170см, старт на 54кг. сега съм 69кг.), но килограмите са факт. Знам, че нормата е до 18кг., ако считаме че съм стартирала с поднормено.  ;/
Не е да имам голям апетит, нооо сладко (особено шоколад) трябва да имам под ръка. На ден ~100-150гр се изяждат.
Срещу стриите - започнах да се мажа с Икаров. Уви, появиха се стрии на гърдите в долната им част. От няколко месеца съм с Палмърс, засега нови няма, надявам се така да продължи.
От около месец ме измъчват болки под ребрата (особено в дясно) и заемам всякакви пози в опит да ги потисна. Поне са няколко месеца, ще се потърпят.
Hug
Абе, и в дупето и в ръчичките, малки, сладки Joy Аз тръгнах от 57кг. Ама налитам на всичко: сладко, солено, кисело... Няма такъв апетит Mr. Green

# 97
  • Сливен
И аз тръгнах от 57кг сега съм 66кг.

# 98
Здравейте на всички мами 🙂 Досега рядко имах времето да пиша или чета тук, но ето вече и аз излезнах в болничен, малко да си почина преди да родя. Аз съм 25 седмица и вече съм плюс 15 кила. 😅 Освен да се запознаем, исках и да попитам някой от вас усещат ли неразположения в пубисната кост или долу в яйчниците(по скоро в дясно, отиващо към кракът)? Защото на мен напоследък доста ме наболява(но не чак дотолкова че да пия хапче), но нали сега всяко нещо ме притеснява повече от нормалното и да питам 😃

# 99
Нормални са всякакви такива напрежение , бодежи и придърпвания. В момента в тази част на тялото настъпват големи размествания  Laughing
За кошарата да кажа и аз едно различно мнение, ние имахме 2 сгъваеми с каката- една вкъщи и една при бабата, която я гледаше по-често, после ги дадохме за ползване и ни ги върнаха в ужасно състояние и купихме нови за малкия. Сега са си хубави и за бебка ще ползваме пак тях. Купихме им допълнително стандартни матраци обаче - не сгъваеми. Много съм доволна- и двамата много се въртят и главите им все бяха забити в мрежата, веднъж ползвахме една дървена в хотел за каката и за 1 седмица беше цялата в синини - като е свикнала да се бута в мекото, което там беше решетки... Може би с обиколници ще се реши проблема. Като започнат да се изправят сгъваемите са по дълбоки, от дървената племенницата ми почти успяваше да прескочи, а без решетка на 1 г не става. Всеки си преценява, но аз определено предпочитам сгъваеми. Повивалник имах, но ми беше най удобно да си седна с бебето на спалнята, задължително с подложка и пелена и да си го обличам, масажирам и т.н. Peace

# 100
  • Sofia, Bulgaria
Ох и аз съм +  8кг. Уж сега се движа повече и от около три седмици не дъм качила нищо,  но от сега почва според мен голямото качване. Иначе имам повишен белтък в урината и левкоцити,  повишени. Вчра ми взеха секрет да видим какво ще излезе.

# 101
Споко,Руми.Всичко,ще в ток и жицА. И аз си мисля,че голямото качване предстои,както и порастването на коремите.Моят за сега е сравнително малък,но си мисля че ще наваксам за отрицателно време.Виждала съм бременни в 9м с огроооооомни кореми  Grinning

# 102
Даа, моят беше огромен първия път...  Simple Smile И сега не е малък.

# 103
Моя започна да расте още от двете чертички Joy до края сигурно няма да мога да си обувам обувките hahaha Embarassed

# 104
 Момичета,гледам снимката от 3D и се чудя дали бебето,ще си прилича като се роди?Или снимките са неясни така да го кажем и нямат общо?

Общи условия

Активация на акаунт