Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 072
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Аз също съм си записала час за късна фетална морфология на 16/05.  Grinning

# 406
  • Plovdiv
Аз също съм от Пловдив ще раждам в Селената, защото моят доктор изражда там. Не ме влечат никак държавните болници.

За трета фетална питах като ходих да ми види изследванията по-миналата седмица и ми казаха, че по-принцип той на всеки преглед ми гледа всичко- кръвоток, органи, всичко. Ще видим във вторник как са на мама шушуланковците.

Освен, че ме убиват киселините и тук-таме имам някоя болежка нямам оплаквания.

Да ви питам моите деца 3-4 дена са активни, 1-2 е доста спокойно. Не ме питайте как издържам тия 1-2 дена, в какви филми се вкарвам, че са се задушили в пъпната връв или съм ги смачкала без да искам, докато спя...При вас има ли такива активни и неактивни периоди.

# 407
Аз предполагам,че няма как да са еднакво активни всеки ден.
Иначе е хубаво да се отиде на последната ФМ,за да се подсигуриш и да реагираш,ако има недай си Боже някакъв проблем.То освен нея няма др страничен преглед извън Здравната каса вече.
А според вас,кога започва да се качват най-много кг?Аз се старая да се следя и се меря всяка седмица.До момента съм +6кг,а съм в 29+3 и се надявам до края да не кача ударно 10кг  Confused

# 408
  • Plovdiv
Аз не ходя другаде за ФМ и първата и втората ми е при моя док. По ЗК ходя за болнични и изследванията. Той също ме преглежда за мое успокоение да имам поне по 2 прегледа на месец. Отдавна си изчерпах лимита на безплатните.

Нали Аг-то по ЗК ми издава 45 дневния болничен и направлението за раждане? Не знам даже направление ли се казва

# 409
  • Сливен
Лоли и моя бебчо е на периоди,началото на седмицата беше много активен,особено в сряда ходих да ми правят кардиограма такива ритници раздаваше,чак ми подскачаше корема и от четвъртък е доста спокоен обажда се от време на време.
Мирослава,бравос толкова малко кг,аз съм + 13кг и се притеснявам до края колко ще кача,а ям колкото и преди да забременея.

# 410
Аз ще ходя на третата ФМ, но ще я правя малко късно, в 32 седмица, дано да е ок така  Confused
Моят бебо също има по-спокойни  и по-буйни дни. Онзи ден ходих на фотосесия, после цял ден бях навън и толкова много неща се случваха, бях все на крак или разсеяна и чак вечерта се замислих, че май не съм го усещала от сутринта.  ooooh! Та малко се притесних, но в края на краищата се размърда. Предполагам, че моята заета програма го е приспала хубаво, защото цял ден съм го полюшвала напред-назад, а и аз съм била разсеяна и не съм обръщала толкова внимание, че мърда вероятно. Но си има такива дни, в които се тревожа и аз.  #Crazy
За килата, по мои сметки оптимално около още 5 килограма има да се качват до края (поне при мен), половин кило на седмица според таблиците (даже според някои 400 гр., ама аз си давам 100 гр. бонус  Mr. Green). Май е много индивидуално, някои накрая качват по-малко, други двойно... остава да видим при нас как ще е. Иначе аз  в 30 г.с. съм +8 кг, мисля, че е нормално  newsm78

# 411
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  аз другата седмица съм на трета ФМ,  общо взето за мое успокоение. В 30- та седмица съм +10 кг. Надявам се да кача максимум още 5 и да не минавам +15 кг. Иначе моето бебе мърда когато аз лежа или седя,  а кпгато съм в движение явно спи Simple Smile

# 412
  • Перник
Аз.ходих на трета ФМ и се радвам, че отидох! Откриха завишена течност в единия тестис на бебчо, което трябва да се следи. Също съм на мнението на bebka, че е хубаво да се ходи. И моят АГ каза,че не е необходимо, но добре че отидох. В крайна сметка това, че се гледат органите от АГ-тата на ЖК не е достатъчно според мен. Все пак едно е да ги огледа специалист по ФМ. Не убеждавам никой така да се каже "в съветска власт",но за мен този преглед си е важен и се радвам, че не го пропуснах

# 413
Аз бих отишла на ФМ в София, но това би ми коствало големи усилия и затова просто ще се доверя на моя доктор.

# 414
Да, говорим за ФМ при специалист морфолог - не при обикновено АГ.
Аз ходих при Сигридов  Peace
Иначе бях решила да не ходя.
И моите две АГ ми казваха: "Не, това са пари на вятъра. Все пак и ние тук следм органи и т.н."
И доплер ми правят през 20 дни от самото начало.
Така че, наистина, заслужава си ако отидете при професионалист.
Иначе най-вероятно ще са пари на вятъра...

# 415
И аз,когато ходя и се движа по-активно не го усещам.Когато легна,или седна в покой усещам,че преритва.
Да се похваля купихме количка-Чиполино Нина 3в1.Хванахме промоцията в "Хиполенд":-25% на всички стоки в Петък.Направо си отдъхнах,може да не е най-добрия избор(тежи към 10-11кг),но ми писна да гледам колички и реших,че трябва да направя компромис с нещо.
Предполагам,че голямото усещане на бебета,ще е към 8-9м когато пораснат повече.Тъй,че нека се радваме на спокойствието си докато можем Peace

# 416
Аз на първа фм бях при Сигридов,на втора във Фемина,при Димитрова-бебето беше само 3-4дни напред.Преди 3дни във Св.Лазар.По глава напред с 3сед и 6дни по рамо и бедро-2сед.Казват,че след 30сед измерванията са неточни ,но аз се шашнах.

# 417
Аз на първа фм бях при Сигридов,на втора във Фемина,при Димитрова-бебето беше само 3-4дни напред.Преди 3дни във Св.Лазар.По глава напред с 3сед и 6дни по рамо и бедро-2сед.Казват,че след 30сед измерванията са неточни ,но аз се шашнах.

Ти пиеше ли Б 12 ?

# 418
Бебка, а ти къде ще раждаш?

# 419
Аз съм от Плевен, ще раждам в Авис Медика  Peace
Аз не мога да си хвана броенето и просто не знам .....
Дано гледат цялостно как се развива бебето - не само на размери и да преценяват правилно.

Общи условия

Активация на акаунт