Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 122 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Феталната ехокардиография се прави по принцип от специалист-кардиолог, в повечето случаи детски кардиолог сертифициран също да извършва пренатална диагностика... Такива "мултифункционални" АГ-та, които са и репродуктивни специалисти, специалисти по фетална морфология, че и по фетална ехокардиография, за мен за непонятни...
Абсолютно съм съгласна.Фетална ехокардиография правих в София при др Маринов в Надежда,който е детски кардиолог (работи и в Национална кардиологична болница).Преглежда и в Стара Загора,но не знам дали в негов кабинет или в някоя от болниците.На АГ не бих се доверила за преглед свързан със сърцето,независимо колко сертификата има.
Д-р Маринов е страхотен лекар, родих в Надежда и преглежда там и двете ми близначки-невероятен специалист! В Стара Загора ходихме в края на октомври за контрола- той беше в града за 2 дни и преглеждаше на Боруйград 21 (старото "място" на Иванов). Феталните морфологии са ми от специлист по фетална морфология, който се занимава само с това, АГ си е АГ, репродуктивен пък е съвсем друга бира дето се вика, лично мнение.

# 316
здравейте искам да попитам за мнение за доктор Ина Цонева
скоро трябва да раждам термина ми е за 25 .11.19 но все още не съм си избрала доктор мн съм объркана и уплашена

# 317
Цонева е доста противоречива, за нея ще чуеш или крайно лоши отзиви или супер доволни пациенти. Лично мое мнение е ,че е на настроение. Аз останах много разочарована преди години ,държа се много грубо и арогантно, но имам  приятелка която си следи бременността и ражда при нея и беше много доволна. Можеш да отидеш на 1 преглед  и да прецениш тя ли е твоят лекар.

# 318
  • Стара Загора
С приятелка говорихме преди 2 дни за Цонева и тя каза същото. Изгуби близначета при нея. Въобще проблема не е бил в организма й, а че не си е свършила тя работата. Лекарите в София го потвърдиха. Впечатленията й са, че гледала парите само. Но на братовчед й жена му и двете си деца родила при нея, много доволни били.

# 319
Явно освен парите и чашката я влече,щото от нейни пациентки съм чувала ,че е ходила пияна да изражда Flushed

# 320
Защо точно Цонева ... ?
Др. Христов също е добър лекар. Има и още доста добри . Не ви препоръчвам Цонева.

# 321
Добър вечер!
Леко се притесних като попрехвърлих някой друг коментар от предните теми.
От Сливен съм. През август тук ми откриха киста на яйчника, не предложиха медикаменти, казаха, ако не се махне до октомври - операция.
Отидох още през август при Д-р Тодоров. Изписа ми хормони. Каза да си пусна туморни маркери. Почти сигурен е, че кистата е фоликуларна, туморните са ОК. Хапчета пия всеки месец от тогава, но.. Не мърда. Каза трябва да я махнем - пращам те при д-р Бузалов. Отидох веднага, видя ми документите и още на следващия ден назначи дата за операцията.
Имам 3 мнения, спокойно ми беше уж, но не съвсем. Да не би да има някаква схема... Не са малко парите. Нито за прегледите при единия, нито за операцията при другия.

# 322
  • Стара Загора
Щом не се маха, си е за операция. Не мисля, че има схема при Тодоров. Бих се усъмнила, ако те пращаше при сина си. В крайна сметка ти си реши къде и при кого. В Тракия условията са добри, безкръвна операция при добър специалист. Сигурно Тодоров има още доводи защо точно Бузалов, но трябва да го питаш.

# 323
Добър вечер!
Леко се притесних като попрехвърлих някой друг коментар от предните теми.
От Сливен съм. През август тук ми откриха киста на яйчника, не предложиха медикаменти, казаха, ако не се махне до октомври - операция.
Отидох още през август при Д-р Тодоров. Изписа ми хормони. Каза да си пусна туморни маркери. Почти сигурен е, че кистата е фоликуларна, туморните са ОК. Хапчета пия всеки месец от тогава, но.. Не мърда. Каза трябва да я махнем - пращам те при д-р Бузалов. Отидох веднага, видя ми документите и още на следващия ден назначи дата за операцията.
Имам 3 мнения, спокойно ми беше уж, но не съвсем. Да не би да има някаква схема... Не са малко парите. Нито за прегледите при единия, нито за операцията при другия.

Доктор Тодоров е прекрасен лекар и професионалист . Аз му се доверявам на него .

# 324
здравейте искам да попитам за мнение за доктор Ина Цонева
скоро трябва да раждам термина ми е за 25 .11.19 но все още не съм си избрала доктор мн съм объркана и уплашена

Както са казали за доктор Цонева ще чуеш коментари от двете крайности, или супер доволни или супер недоволни. Когато аз раждах, преди мен роди момиче първо я убиди после чух, че я плясна, но момичето си беше за бой определено. Аз родих при доктор Анастенова страшно доволна съм, до сега съм чула супер малко лоши неща за нея, даже всички толкова я хвалеха, че си викам тези пък чак толкова какво са се залигавили, но се оказаха прави. Според мен няма да сгрешиш.

# 325
Интересно как така "момичето си беше за бой" 🤐

# 326
Интересно как така "момичето си беше за бой" 🤐
И аз не я разбрах тази грозна реплика ...

# 327
Сори за спама, ама просто Dizzy Face Вие къде сте раждала, мадам, как "за бой"  е била родилка, че и обиждана и пляскана.. И "определено" според вас си го е заслужила - ами я споделете защо преди да се издрайфаме всички от погнуса към това, което споменахте.. Егати джунглата, какви лекари и какви жени има по тоя свят Triumph

# 328
Без значение как се е държала въпросната жена няма как да си е заслужила да бъде ударена или нещо подобно  . От тази лекарка продължавам да чувам гнусни неща ... явно и от пациентките й също...
Просто не мога да повярвам.

# 329
Заради такива , които мислят, че някой си заслужава лошото отношение има сума лекари ,които се държат като диваци и навикват все едно са на полето. Заслуженият бой пък дори не ми се коментира,посегнала щото кой знае колко е била уплашена родилката,що ли не посегне на някоя със силна психика дето няма да си замълчи 🤬

Общи условия

Активация на акаунт