Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 853
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • тук и там
Maрена,страхотно изглеждаш!Като модел си!Според мен си имала хубави крака и преди 10 години.

# 661

Скрит текст:
Аз например от ноември 2015 година се занимавам по-усилено с йога и още не мога да направя позата от аватара на Госпожица Дух. Рано ли е още за нея или има някой трик, който аз не знам Crazy Женски шпагат мога да направя с разгряване, за мъжкия ми остават няколко см

Галче, благодаря! Hug Ами не знам за колко време, за всеки е различно. Аз не си опирам главата в стъпълото защото не работя по горната част на гръдния ми кош. Неприятно ми е. Още повече, че аз и бокс тренирам, и ми се съкращават раменните връзки, много внимателно подхождам там, зашото имах и контузии от йогински амбиции. Моят учител все повтаря да внимаваме с егото, то най-често ни събаря.
Всъщност, ако имам изобщо някаква препоръка, тя е: без насилие и постепенно. Йога травмите са много гадни и трудно минават.

pvacheva, и аз с удоволствие бих тренирала с теб! Hug

Марена, браво! bouquet

Я да ида да се снимам и аз.

Някои хора са с много погрешно впечатление от списващите в тази тема.  Mr. Green
Луди диети сме правили, и така нататък.
Грозно, госпожа, много грозно. Знаеш коя си.

# 662
Марена, прогресът ти е уникален, а на фотаса си с грацията и стойката, достойни на модел.
p.s. Би ли споменала накратко твоя режим, че се впечатлих, да не се ровя назад в страниците

# 663
  • Има много детски смях.
Ей ме нА и мен! Жива, здрава, права. Без болки в кръста, въобще- преродена.
Прегледах последните страници, добре сте, виждам.  Laughing
Изкарах прекрасна почивка, невероятен рестарт направих, храних се основно с морски дарове, салати и плодове. Кг не съм мерила, тези дни чакам МЦ и след това ще играе метърът, ако не се отплесна.

Марена, прекрасна си!!!  Heart Eyes А прогресът ти е невероятен!  bouquet !0 години не са малко време, но ето как с постоянство и правилно насочени инат и усилия нещата се получават! Браво!!!  bouquet

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги ми е било странно защо някой, списващ в повече от една теми в съответен раздел, умира от гъдел да поства цитати от от едната такава- в другата? Голям кеф, няма що.  ooooh! Но така или иначе, цитатът вече е факт, да кажа, че поне "успокоителното", доколкото може да е такова това изказване за калориите, е, че идва от лекар /надявам цитатът наистина да е на въпросното лице/, а не от преводач, порвъзгласил се за гуру в област, с която е запознат само и единствено от книгите, с които по стечение на обстоятелствата е имал допир. Остро и грубо изказване от моя страна, осъзнавам го, но просто онези "просветени" от "другата" тема често преминават граници и провокират с всезнанието и прокламациите си.

# 664
  • София
Марена супер си.
 bouquet

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 14:24 от №

# 665
  • някъде
 Peace
Някои хора са с много погрешно впечатление от списващите в тази тема.  Mr. Green
Луди диети сме правили, и така нататък.
Грозно, госпожа, много грозно. Знаеш коя си.
Та, госпожа, да ти напиша и тук, щом ще се правим на циганки по темите и с това прекратявам всякакъв вид “кореспонденция“ с теб ooooh!
Не разбах с какво те жегнах толкова и защо така се засили с изказванията?
Цитатът беше точно за тези от вас, които имате малко да сваляте и правите жестоките диети, които броите грамовете и се затормозявате за някакви 50-100 грама.
Нали не очакваш да ти направя поименен списък на тези, които сте +2/3кг и останалите/в това число и аз/, които имат много повече за сваляне? Thinking
А Вие, които “нямате реална нужда да сваляте “ не спирате да пишете как правите разни 24/36 часови гладувания и N на брой айрянено/кефирени/кленови дни и как качвайки 100-200 грама изпадате в див ужас Stop
Цитатът на Кам бил извън контекста- сори, но не знаех, че имаме зададена предварително /може би от теб/ тема, по която да пишем newsm78И ти пишеше за парфюми и нацепени батковци в тема за отслабване, но не помня да съм ти правила забележка Sick
Темата е за отслабване, тъй че не виждам какво лошо има да се копира цитат отосно броенето на калории ooooh! Другият път, когато реша да се включа в стопанисваната от теб тема, ще бъде за да се изфукам с някоя нова придобивка, или да се похваля с нов секси спаринг партньор Peace Остани си със здраве Peace
Umma , понеже явно и теб те погъделичках- можеш и сама да провериш достоверността на цитатът! И за да те улесня още повече- на стр.5 пост 66 Peace А относно постването на цитати от една тема в друга- трябваше да го напиша от мое име ли това, което ми е харесало в другата тема? Thinking

и последно
Марена, страхотно изглеждаш- висока, стройна, прекрасна bouquet
Номерче, и ти си супер и преди и сега bouquet

# 666

Защото отказваме да сме победени тетки! И размерът има значение! Mr. Green
41години, 3 деца. Нито едно не е осиновено.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 16:59 от Deziderata

# 667
  • Козлодуй
Deziderata, Номерче, Марена - много сте хубави Simple Smile
Не вярвам че някой може да постигне такава фигура с гладуване - напротив отслабването става с ядене Simple Smile Аз лично когато направих една диета преведена от Турбофайер с 5 кратно ядене взех да отслабвам и задържам килограмите но проблема е че никой няма време да приготвя храна 5 пъти дневно Simple Smile

# 668
Благодаря, момичета  bouquet
В интерес на истината като по-дърта се чувствам по-добре в кожата си.
pvacheva, права си, не е с глад.
Gifty, многото кила ги свалих с Дюкан,не казвам, че е най-добрият вариант, но тогава съм била на такъв акъл. Сега поддържам със спорт и следя като цяло калориите и съотношението на протеини, въглехидрати и мазнини. Звучи досадно, но не е чак толкова. Не съм по гладуванията и никога не съм правила дори за прочистване.
Номерче, гащите ще ти паднат Simple Smile, голяма разлика.
А Дезидерата е уау!

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 22:51 от Марена

# 669
  • Има много детски смях.
Номерче, Дези, браво и на вас!!! И аз да сложа +1 /по форумски стил/ относно изказването, че такива тела с гладуване няма как да се направят!

Диди, има теми, които следя, както и такива, които НЕ следя. Така че "улесняването" е леко безсмислено. В първия случай ще прочета темата така или иначе, във втория- това просто няма как да се случи.  Peace

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 20:25 от Umma

# 670
  • София
Страхотни сте момичетата със снимките! Поздравления за добрите резултати.

# 671
И мен ме притесни това - как така автоимунни се получават след вегетарианство?

Това ми каза и ревматологът. Забрани ми да вегетарианствам, когато му казах, че постя.
Не исках да му повярвам, но резутатите не закъсняха. Вече не експериментирам.

# 672

В интерес на истината като по-дърта се чувствам по-добре в кожата си.

и аз да сложа +1

Марена, №, Дези браво за постигнатото. Всички усилия трябва да се оценяват bouquet

# 673
  • тук и там
И аз ще дам няколко непоискани съвета.

1.Проверете съставът на бърнарите,които пиете-термогенните се отразяват много зле на нервната система,а е очивидно че много хора имат прблем със нервите и агресията.
2.Изяжте един шоколад-ниските нива на серотонин на списващите във темата също са очевадни .Също така -като ви падне много кръвната захар може да ви падне и пердето пред очите,а тогава  се ръсят най-много глупости-забелязвам някаква зависимост май..Ако ви е непосилна мисълта да сложите бонбон във усатата си-затворете очи и,изяжте един банан(като компромисен вариант)представяйки се че ядете  свински дроб,сочен и кървав и направете 50 лицеви опори(за да не напълнеете от него и да извлечете само ползата от серотонина).Ако сте веган-изяжте парче кървав дроб,представяйки се че е келп.(и витамините от Б група влияят на нервната система)
3.Увеличете дозата на вечерната иглика-очевидно не влияе положително на ПМС-то ви.

Ако просто сте  кофти хора  със кофти характер-забравете горните три,очевидно диетата няма да оправи характерът ви  и дебели или слаби- по-приятни за себе си и околните няма да станете!Не се мъчете повече! Peace

Ся аз от кой отбор съм? newsm78.  Да знам със кои да(не) скачам ...От "нашите" или от другите..?

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 13:12 от Kaisia

# 674
  • Козлодуй
Уважавам нисковъглехидратната диета но не пиша там защото не желая да изпадам в крайности Simple Smile
+1 Които не му харесва тази тема да не чете и пише тук.

Общи условия

Активация на акаунт