Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 843
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И аз съм доволна. Още 1кг си отиде. А за Зоната - не е задължително да се яде месо. Протеинът може да е от извара, цедено мляко...

# 76
  • София
Здравейте момичета  Hug

За Зоната - знам, че е трудно само в началото, докато се свикне. После всичко вече си минава на режим "на око" и няма никакъв проблем. Имам познат, който свали 20 кг. с нея и постоянно си я спазва. Нищо не мери - само на око го кара  Peace

Аз отчитам вчерашния първи айрянен ден за успешен  Peace Цял ден по магазините, обиколих два МОЛ-а и накрая си харесах само две рокли. С едната изглеждам, като мръсница, а с другата, като излязла от католическо училище  Grinning Днес ще правя втори тур по магазините - дано да си харесам нещо, че и за обувки време трябва да ми остане. Ако не - ще си ходя, като от католическото училище, че другата.....  Mr. Green

Днес - втори ден на айрян.
Успешен ден на всички  bouquet

# 77
И аз съм -600 гр. тази сутрин. Вчера обядвах картофи, но така добре се наядох, че не ми се вечеряше. Все пак изядох две ябълки, че нали не е хубаво да се гладува (не, че аз съм чувствала глад, де Mr. Green). Реших, че е по-добре ябълка, отколкото картофи. За днес си нося овесени ядки, накиснати във вряла вода, но са сладки. Добавих им стафиди, малко сурови ядки и лъжица мед. Като ги ядете само с масло, добавяте ли сол? Не мога да се пречупя да закусвам, не ми се яде сутрин и пропускам закуската. Вечерята не съм я измислила, ще гледам да е пак овесени ядки. Реших да не се измъчвам с определен режим, защото се видя, че нямам нужната воля да го спазвам. Важното е да ям разумно и да спра постоянно да дъвча нещо. Като реша да спазвам определен режим и го наруша на третия ден, започвам да изпитвам чувство за вина, да се тормозя и това ме побърква. Случвало се е да не мога да заспя вечер от яд, че съм такава безволева свиня. Обещавам си от утре да се "стегна" и като наруша се започват пак терзания и самообвинения. Въртя се в един кръг от който няма излизане. Затова реших да не се насилвам. Решавам на момента какво ми се яде, гледам да не е много като количество и да ме подпомага в процеса на отслабване. Ще се постарая вечер да ям салати, плодове, мляко, извара, овесени ядки и подобни. Каквото реша на момента, това ще е, че иначе като знам, че нещо ми е забранено за деня и така ми се прияжда... Rolling Eyes

# 78
Добро утро момичета!
Чакам да ми се изпече палачинката от овесени трици и да си я намажа с нискомаслено крема-сиренце и пуешко филе и да стартирам деня с пълен стомах. За обяд и вечеря ще си направя телешки кюфтета и ще ги гарнирам с кисело мляко, че така без нищо хич не ми вървят. А пък останалите у дома си поръчаха козунаци и като закуся запретвам ръкави да ги омеся. Най-интересното е, че дори не ми се и прияжда при мисълта за тях. Предполагам, че и готови и топли пак няма да ме изкушат. Волята ми е просто желязна, особено когато остава съвсем малко до постигането на целта. Crazy

# 79
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
iv.elina  не съм достигнала това ниво на знания за зоната,като вас.
Maroonka и аз така по инерция със същите хранения.
Имам минус от 500 грхахххххххаххха Joy вървят нещата но без вечеря,само кефир.Учудих се снощи изпих 400-500гр в 23 ч и днес добър минус.
Закуската днес овесени ядки с к.масло.
Обичам да им хвърлям по едно око и ако ме впечатли нещо го изпробвам. 😂😂😂😂

# 80
ауууу козунаци  Crazy Heart Eyes Чакам с нетърпение да дойде Великден, за да си хапна козунак. Всъщност цяла година го чакам, защото само на този ден си позволявам това изкушение  Embarassed

От толкова години си карам на разделно хранене, придобих този навик от 90 ДД, че някак си не мога да се пречупя със Зоната и да започна да смесвам П/В/М.

Днес ще ям  Grinning

з. три варени яйца + три с.л. извара + 1 с.л. кисело мляко
о. бекон (250 гр.) + някакъв зеленчук
в. извара

# 81
И аз обичам козунаци, но и аз само по Великден ще ги ям.
Много са ми сметките в Зоната, ако си намеря точни рецепти, може да пробвам, знам, че с времето ще свикна, обаче само като прочета и ми се завива свят от сметки. Ако има кой да ми готви по Зоната, ще си ям с кеф.

# 82
  • София
И аз обичам козунаци, но и аз само по Великден ще ги ям.
Много са ми сметките в Зоната, ако си намеря точни рецепти, може да пробвам, знам, че с времето ще свикна, обаче само като прочета и ми се завива свят от сметки. Ако има кой да ми готви по Зоната, ще си ям с кеф.

В София има ресторант, където готвят по Зоната. Не съм ходила, но имам приятелки, които са и много им харесва. И аз мисля да го посетя Simple Smile

# 83
НоМе и аз съм така, но се оказва, че не е толкова противоестествено - например малко киноа в зелена салата и риба си е зоново хранене Simple Smile))

# 84
  • Козлодуй
Umma благодаря, че ми каза в предната тема че има рецепти с хуск в сайта на Катина така и така ми се подмята че гледам да направя нещо с него Simple Smile
Гледам, че обсъждате Зоната и аз я харесвам ама тя май не харесва прясното мляко а аз не мога без него и без сирене е не съм я чела подробно но на първи поглед само извара от млечните не знам Simple Smile Но много ми харесва че има сайт с готови рецепти - така ми е по лесно да се справя с готвенето у дома така че и аз съм с вас Simple Smile
много се радвам на твоя напредък - страхотна си - просто ми изглеждаш близко до мен Simple Smile
При мен нищо ново успявам да задържа килограмите си но не защото се храня правилно, а защото имам проблеми и няма да ви занимавам с тях и без това хората които се борят с килограми трябва да имат ведър дух за да не ги обхване емоционално хранене Simple Smile Важното е че много ме улеснихте като споделихте рецепти поне да не мисля какво да готвя Simple Smile За малко да ви изтърва Simple Smile

# 85
  • София
Вяря къде е този ресторант?
NoMe разделното е моето хранене,психически немога да смеся въглех.с белт.,когато съм режимна разбира се Joy Joy
pvacheva много зор е без вечеря,аз снощи по изключение отидох да тренирам от 20ч,за да избягам от дявола Twisted Evil,събраха ми се 2 дни тренировка един силов и един яко кардио.Днес почивам на 100% макар да имам въможност за трениране.
Да попитам тук,че до срещата с треньорката имам седмица и не ме стърпява,може пък някой да знае:При сумо клекове нямам мускулна на задника а на предната част на бедрото,убедена съм че външно съм ги правила правилно,изправен гръб поглед нагоре,без помощ от пръстите на краката,без усукване на ръце и кръст.Защо така?

# 86
# 87
Прегледах Зоната и ми хареса доста. Оказа се, че закуската ми е идеално Зонова днес. (яйца, чери домати, бри)
Pvacheva, има прясно мляко, видях го. Peace Направи ми впечатление, защото не го обичам (освен в кафе) и се потрисам като чета за него, но май дори препоръчваше за късна вечеря. Там е!
Съжалявам, че си в тежък период. Дръж се! Hug

Обяда ми и той ще е Зонов, но не съм проучила блоковете още. Отивам да прегледам и това, после се мятам на Шон силова + корем. Боли ме зверски гърлото, няма да тичам днес да не се влоша още повече.

Dara888, бъди добра към себе си, недей така.  Hug Как така безволева с....Гладът е силно средство за оцеляване. Инстинкт за самосъхранение, който те държи жива. Не стой гладна, яж, но не захар и теста. Всичко ще е наред! Хубави храни си си избрала, и вкусни. "Забранените" храни не са забранени. Но защо да си купиш паласки и целулит в опаковка, какъв е смисъла?

Вяра, честити рокли!  bouquet

# 88
  • Козлодуй
Вяра къде е този ресторант?

Да попитам тук,че до срещата с треньорката имам седмица и не ме стърпява,може пък някой да знае:При сумо клекове нямам мускулна на задника а на предната част на бедрото,убедена съм че външно съм ги правила правилно,изправен гръб поглед нагоре,без помощ от пръстите на краката,без усукване на ръце и кръст.Защо така?
Пръстите на краката трябва да сочат навън и тежестта на тялото да е над ханша Simple Smile Преди да натоварвам коленете с клекове и кардио аз ги разгрявам като първо се хващам с едната ръка за нещо и клатя свободния крак и масажирам едновременно коляното 50 пъти после обратното стоя на масажирания крак а другия клатя и масажирам със свободната ръка после мажа и с обезболяващо ако ме е боляло нещо предния ден Simple Smile

# 89
  • София
На вън сочат,тежеста е над ханша......колената не ме болят,имам проблем с едното и много бързо усещам ако там има натоварване.Затова и не правя напади напред.Мускулната е в предния бедрен

Общи условия

Активация на акаунт