ЗОНАТА и ние - 14 Тема

• 116 651
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
eleaa, радвам се за твоя резултат! Продължавай все така!

Аз изглежда съм малко несериозна и още не съм засичала точно резултатите, но по-важно е, че все повече хора около мен се интересуват от режима - значи резултатите ми са забележими и заразителни  Grinning

Днес закусих 2 блока - извара, фъстъчен тахан и плодове - киви и ягоди. Идеалната комбинация!

Днес ще съм в движение, затова следващото ми хранене ще е палачинкови сандвичи и ябълки...

Хубав ден!

# 556
Благодаря ви момичета!  Hug
Дани,  аз няма да се отказвам, защото се чуствам прекрасно с този начин на хранене. Въобще не се чувсгвам ограничена- то всъщност няма такива,  ппрого трябва да умеем да балансираме и все сме режимни:) То аз ако всеки месец свалям по толкова с това хранене и за три месеца съм готова без да усутя,  че съм на диета... Устройва ме идеално!  bouquet

# 557
  • Chicago/Varna
Хайде малко да ви стимулирам с една история на едно мило момиче, което от дълго време е в редиците на ЗоНбитата "Зоната, която ме върна към живота"

# 558
  • Има много детски смях.
Emigrantка, радвам се, че още си "тук".  Hug
От мен днес:
- кисело мляко- кофичка;
- печено кисело зеле на фурна, постно, добавих и заквасена сметана в порцията;
- бързата баничка с тиквички на Кати;
- зеленчукова крем супа с преобладаваща тиква и праз, трохи от кайма и крутони, печени на фурна.

Може и да не е най- зоновото хранене, но аз се чувствам повече от прекрасно.  Hug

# 559
Umma,аз пък се радвам,че и ти си тук:))))))))))

# 560
  • Chicago/Varna
Emigrantка, радвам се, че още си "тук".  Hug

Umma, Simple Smile аз съм тук постоянно, и редовно ви чета, не пропускам постове  Hug

# 561
И аз съм на баничката с тиквички на Катина Simple Smile
Правя я в двойна доза.

Много ме изкушават плодовете, най-вече ягодките. Не успявам да балансирам много добре, но пък толкова се радвам на изобилието от плодове и зеленчуци, че усещам как в най-скоро време ще премина на растителен протеин Simple Smile

# 562
В сайта има ли рецептата за баничката с тиквички?

# 563
# 564
Благодаря много  bouquet Ще я пробвам задължително!

# 565
Здравейте , признавам си ,че не съм изчела 13теми и се извинявам ,ако вече е обяснявано. Не ми е ясно ,как по точно става изчисляването по етикет - гледа се коя стойност е най-голяма и това определя дали е П ,М или В .    Примерно  - М-42гр. , П-9.8гр. , В-32гр./от които 27захари/  -това В или М -се брои   

# 566
Здравейте , признавам си ,че не съм изчела 13теми и се извинявам ,ако вече е обяснявано. Не ми е ясно ,как по точно става изчисляването по етикет - гледа се коя стойност е най-голяма и това определя дали е П ,М или В .    Примерно  - М-42гр. , П-9.8гр. , В-32гр./от които 27захари/  -това В или М -се брои   
Взева се предвид нутриента с сай- висока стойност - в случая М... Но това за 100 гр.   Един блок мазнини е 1.5 гр.,  трябва да разселиш и изчислиш...

# 567
Здравейте, преди 5 години успешно отслабнах със Зоната 14 кг. Тогава бях по майчинство, стриктно спазвах режима - само зелени храни, спорти (имах време вкъщи), чувствах се и изглеждах страхотно. Резултатът постигнах бавно и здравословно - за около 5 месеца. Предадох познанията си на много хора, за съжаление малко от тях приеха режима. Около година по-късно, след като върнах стария си режим на хранене съм + 16-17 кг., изглеждам ужасно и съм доста подтисната. Реших отново да се върна към изпитания метод ...
Сега обаче нямам търпение и време да прочета темите, може би има доста "иновации", виждам и нови продукти като нахутено брашно, нови сайтове. Спомням си, когато бях най-запалена, Emigrantka създаваше своя сайт "В зоната", имаше чудесни, мотивиращи състезания...Сега, тук-там срещам познати имена, но като цяло е доста различно. Малко ми липсва "старата школа", не ми допадна сайта на Катина - твърде еднообразни рецепти, доста "червени" методи и т.н., но това е само мое мнение. Всъщност пиша този пост, за да потвърдя, че Зоната е най-ефективният метод за здравословен режим на хранене със страничен ефект, загуба на наднормено тегло. И като всеки режим - трябва да се спазва винаги и ...завинаги. В противен случай - резултатът го описах по-горе. Здравейте!

# 568
Максима,  добре дошла!   HugРежимът наистина действа и при мен и съм съгласна за нещата написани от теб- сайтът на Катина вече изобщо не ми е мерило... Избирам си рецепти от сайта и от един кулинарен блог,  но в повечето време си ги съчинявам де:))) Съжелявав,  че си върнала килограмите,  но се радвам,  че се включи и ще се радвам да обменяме опит...
И отново- здравей! Simple Smile

# 569
Здравейте, минавам да се отчета Wink Продължавам със Зоната, като се придържам към изцяло зелени храни(изключение правят какаото и жълтъците). Килограмите вървят надолу, храната е много като количество, имайки в предвид, че В са ми почти само зеленчуци и тук там нахут. Плодове хапвам по 1Б дневно, защото иначе има голяма вероятност да се поолея с количеството Crazy Чувствам се повече от перфектно, никакъв глад и желание за сладко или чувство за ограничение. Единственото което ми липсва е така обичаният от мен кокос и всичките му производни, но гледам да не се присещам за него Peace Правих блата за сандвичи с накиснат нахут, но стана доста ронлив, мисля да пробвам и с нахутено брашно да видя как ще ми се получи.
Може ли някой, който има желание с две думи да ми обясни, защо като се използва протеин се слага по още един блок М newsm78 Нещо не схванах принципа.

eleaa, страхотен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт