Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 34 552
  • 473
  •   1
Отговори
# 255
Ние нямаме установени алергии и слава богу. Към храна може да се контролират нещата, но останалите са голям проблем.

# 256
  • България
През пролетния сезон се активират най-много алергии. Страдате ли от такива и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?
Ние нямаме установени алергии, но имаме чести задни хреми, синузити .Като цяло пролетно време не ни се разминават лекарствата, друг е въпроса, че в града ни има много тополи и пролетта става ужасно .
Стараем се както казах да проветряваме редовно,използваме сушилня,парочистачка, нямаме домашни любимци,килими и тежки завивки,но пак се праши.

# 257
За щастие не страдам, но част от близките ми хора имат алергии - най - често от прах и полените през пролетта.
Терапиите, с които се лекуват, често са продължителни (по над 4 години) и скъпи. Не съм сигурна, че имат особен ефект. Другия метод за борба с алергиите е капки и хапчета против тях, но отново със съмнителен ефект според мен като страничен наблюдател.  Tired

# 258
Дойде време и за следващия ни въпрос!
През пролетния сезон се активират най-много алергии. Страдате ли от такива и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?

Детето ми има алергия към ядки. Не консумира продукти с ядки.
При нужда - противоалергични капки.

# 259
За голям късмет нямаме пролетни алергии и се наслаждаваме на природата активно.
Само бърсането на прах е няколко идеи повече заради полените.

# 260
Във вкъщи нямаме такива алергии, но борбата с праха е задължителна, като за целта проввтрявам и почиствам редовно.

# 261
  • В царството на мечтите
алергии нямаме, но домашен прах има многоооо.  бърша прах на всякъде защото ееееее многооо

# 262
Нямаме ,членове от семейството ,които имат алергии ,но за да нямаме и за в бъдеще редовно почиствам,  проветрявам ,нямам домашни любимци и апартамента е пълен с цветя.

# 263
  • Elhovo
Нито аз ,нито някой от близките ми страдат от алергии. Но имам познати ,чиито деца са с големи проблеми, стига се да алергична кашлица, направо пристъп със задушаване.Просто ужас.До колкото знам става на пролет и когато цъфтят липите. Те ползват някакви лекарства, но не знам какви и има временен ефект. Знам ,че в тях нямат килими никакви.Много е трудно през най-хубавия месец да не смееш да си покажеш носа навън....

# 264
Аз и мъжът ми не страдаме от алергии, за сега и детето не е показало някакви симптоми и дано да не излезе нещо Praynig

# 265
Не сме проявявали алергия към нещо и не вземаме никакви мерки.

# 266
Страдате ли от такива и от какво се активират най-често вашите симптоми - полени, домашни любимци, от храна, прахта вкъщи или други? Какви са вашите методи за борба с тях?

За мое огромно щастие аз моите близки нямаме алергии към прах, полени или домашни любимци и затова не ни се налага да се борим с тях.

# 267
  • София
Дойде време и за следващия ни въпрос!

Съпругът ми има проблеми с полени и домашен прах. За цъфтящите няма друг избор освен противоалергични лекарства, а с домашния прах се борим - редовно почистване и проветряване.

# 268
И аз и мъжа ми сме с алергии към полените. Много е неприятно, само противоалергичните спрейове ни спасяват. До края на май месец сме обречени на алергиите

# 269
  • София
От време на време ме налазва сенната хрема; като малка съм била доста чувствителна към полени. Забелязвам, че очите на малкото ми дете започват да сълзят с пролетния цъвтеж. Аз употребявам антихистамини, когато е остра фазата; за детето нищо засега. Любопитно ми е как би се отразил този уред във връзка с горните прояви.

Общи условия

Активация на акаунт