Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 34 552
  • 473
  •   1
Отговори
# 75
Опитвам се да чистя прах редовно и всекидневно проветрявам. Забърсвам подовете с влажен парцал.
За съжаление въздухът навън също е замърсен и проветряването не е много удачно.

# 76
Как се борите със замърсения въздух у дома? - Чистене и проветряване, но това едва ли елиминира замърсеният въздух. За това всяка година "проветряваме" белите си дробове на планина... Flutter

# 77
Редовно проветрявам стаите и задължително преди лягане.Праха по мебелите почиствам често и веднъж седмично забърсване на пода с препарат и топла вода.🏡🏡🏡

# 78
Как се борите със замърсения въздух у дома? - Ежедневно проветряване и старателно почистване.

# 79
  • София
Проветрявам по няколко пъти на ден.Забърсвам прах всеки ден и избягвам килимите, тъй като събират доста прах.

# 80
  • Варна
С редовно проветряване и почистване.

# 81
  • Стара Загора
Трудно е да се справиш с прахът, живеейки в голям град. Запрашеността е голяма.  С редовно чистене и бърсане се справям. С удоволствие бих пробвала уреда. Чакам всеки момент второто си детенце. Бих се радвала да живеем при по-добри условия на свеж и чист въздух.

# 82
  • софия
Проветрявам редовно.

# 83
  • на последния етаж
С многократно проветряване през деня и редовно бърсане на прах.

# 84
Във всеки удобен и възможен момент проветрявам - чистият въздух допринася за свежест в помещенията. Опитвам се да поддържам чисто и да забърсвах натрупалия се прах всеки ден.

# 85
Редовно проветряване и почистване.

# 86
  • Пловдив
Проветрявам многократно независимо от сезона, чистя ежедневно с прахосмукачка и моп, отсъранявам и праха от мебелите.
Мъжът ми е астматик и прахът му пречи. Единствено по този начин успявам да избегна част от неговите пристъпи.  Peace

# 87
  • София
Проветрявам и чистене.

# 88
Със замърсения въздух у дома ми помага отчасти климатика, като филтрира и йонизира въздуха. Полезно ми е, тъй като мъжа ми е със сенна хрема и пролетта е ад. Зимата въздухът става много сух заради отоплението, а сме с малко дете и се чудя как да овлажнявам, нослето му е запушено постоянно. Бърша прах почти всеки ден, използвам прахосмукачка с хубав филтър - въобще правим всичко по силите си и един такъв уред би ни улеснил много.

# 89
  • Ямбол
Чето почистване, проветряване, домашни растения.Премахване на килими.

Общи условия

Активация на акаунт