"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, чак сега изгледах Нач Балийе 8 Гранд Финал. Не  разбрах защо беше обявено, че Моная са на 3-то място, тъй като при обявяване на резултатите започнаха с второ място - SECOND...Та Моная са на Второ място, а не на трето.

# 241
  • Варна
... Не  разбрах защо беше обявено, че Моная са на 3-то място, тъй като при обявяване на резултатите започнаха с второ място - SECOND...Та Моная са на Второ място, а не на трето.

Хм, да странно Thinking. И аз бях гледала само танците. Освен да са се объркали нещо, макар, че и Сонакши и водещият казват SECOND, но пък обикновено първо съобщават третите и после от останалите две двойки победителите, както и направиха.

Докато чакаме първият епизод на 3-ти сезон аз направих един сборен клип на повечето излезли до момента неща за него.
Как да нарека тази любов? 3 промо - сборен + бг превод https://www.vbox7.com/play:6119fa197c
https://vk.com/video338121182_456239229

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 15:41 от Magdi

# 242
Магди,благодаря за клипа...
Хайде, очакваме ги пък ще видим дали ще ни хареса! Сякаш взех да се вълнувам   Heart Eyes

# 243
  • Под звездите
Здравейте момичета. Не пиша често, но ви чета с най-голямо удоволствие. От изчетеното тук разбрах, че новият проект на Барун няма да е продължение на старата история. Ще има съвсем нов сюжет. Затова не мога да разбера защо всички са толкова отрицателно настроени. Заради името? Със същото име имаше и друг проект. И мен играта на Барун и Саная като двойка ме впечатли, влюбих се в тях и ме накараха да започна да гледам индийски сериали. Ок. Но това съвсем не означава, че артистите трябва да спрат да се развиват. Всички трябва да продължават напред. Ако сюжетът е добър и актьорите са убедителни, изобщо не е изключено проекта да има успех. Сигурна съм, че това, което видяхме между Саная и Барун няма да го видим между Барун и друга негова партньорка. Когато чувствата са истински се предават по-добре на екрана и се възприемат по реално и от зрителите txtloves txtloves txtloves. Надявам се разбрахте какво искам да кажа. А що се отнася до името на сериала, разбира се това е реклама. В света на бизнеса къде сме без рекламата? Много бих искала да гледам Саная и Барун в нов проект, но мен кой ли ме пита. А докато излезе тях общ проект, ще продължавам да ги гледам с други партньори. Друг е въпроса, дали ще ми харесат или не?

# 244
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Благодаря на всички за всичко споделено и публикувано в темата smile3525
На бързо да "кажа", че изгледах вече първият епизод от сериала.  Чаках го с голямо нетърпение  smile3539
и сега след първите двадесет три минутки, се чудя да се радвам ли, или не  ooooh! Joy  малко противоречиви чувства остави в мен. Ще чакам вторият епизод, пък ще видим  Grinning

eidin  Hug това последното, все едно аз съм го писала  Grinning  bouquet

# 245
  • Варна
Дългоочакваната първа серия на хинди https://vk.com/feed?z=video-124436022_456240000%2F8dc018e1ae16f7 … _-124436022_24552

От промотата и гледаното сега историята нещо ми заприлича на пепеляшка с мащехата и двете доведени сестри.
А Чандини така, както беше представена не ми заприлича на културно, набожно и скромно момиче.
Познах, че ще използват темата на Арни, нещо което не ми допада много. Темата на Чандини, ако това й е темата не ми харесва.
Доста пресилено е как Адвай удържа голямата статуя.
За жалост започнах с негативи, но продължавам да съм позитивно настроена и се надявам следващите епизоди да е по-добре.

# 246

На бързо да "кажа", че изгледах вече първият епизод от сериала.  Чаках го с голямо нетърпение  smile3539
и сега след първите двадесет три минутки, се чудя да се радвам ли, или не  ooooh! Joy  малко противоречиви чувства остави в мен. Ще чакам вторият епизод, пък ще видим  Grinning

МИХА  Heart Eyes Благодаря за превода и линка на хинди. Как успяваш, да се занимаваш с толкова работи едновременно, не знам  Crazy респект!  Hug
Споделям, мнението ти. Малко ми беше, ще чакам развитието на епизодите. Моето мнение е, че не беше много завладяващ Peace [ /color]

# 247

МИХА  Heart Eyes Благодаря за превода и линка на хинди. Как успяваш, да се занимаваш с толкова работи едновременно, не знам  Crazy респект!  Hug
Споделям, мнението ти. Малко ми беше, ще чакам развитието на епизодите. Моето мнение е, че не беше много завладяващ Peace [ /color]

Момичета,къде е тоя превод,че аз не разбрах... newsm78

# 248
  • Пловдив
Момичета,къде е тоя превод,че аз не разбрах... newsm78
И аз така... newsm78
В първата част от епизода забавените кадри бяха повече от нормалните и в един момент,най-вече когато Чандни  грабна пътьом някаква бутилка,(за да  отвори  капачката със зъби  #Crazy),направо ми заприлича на реклама на безалкохолно.  Joy

# 249
Току що изгледах 1 еп. - та да изкажа и аз своето мнение: Тъй като сравненията с първия сериал са неизбежни, ще кажа, че това съсредоточаване към тайната, около коятоще се върти сюжета, го нямаше в първия Как да назова тази любов. тук действието е някак накъсано, непрекъснато все нови и нови герои, нищо конкретно ... С една дума не ми харесва, не ме завладява, не буди любопитство да разбереш какво се е случило. Sick
В първия филм имаше една сватба,плавно и последователно развиващо се действие, запознаваш се с героиня, която от началото ти става мила и симпатична със сестринска любов, загриженост, смелост.
А тук - храм, служителки, дъщеря загрижена с нищо не помнещ баща, нахакана и без задръжки (да й се чудиш от къде се е научила да отваря шишета с уста). Да не почвам с гафовете при хващането на статуята, че при толкова отделено й време само тях виждах. Изобщо не се впечатлих от суперсилата на героя. Sick
Дано някой пусне поне руски превод, тогава може и да ме увлече поне малко.
За сега ще го гледам заради дългото чакане и за да има какво да си коментираме. Но ми навява мисли за протакане около тази тайна, както при много дпуги хинди сериали. Дано любовната история я докарат по-завладяваща, нещо в което Гюл е доста добра.
Дано не съм ви досадила с дългия си пост! Praynig

# 250
  • Пловдив
Аз ще почакам да си формирам мнение след като минат първите няколко серии и след като ги видя преведени.Понякога интересът се поражда не толкова от действието,колкото от  казаното,а без превод ние си гледаме само картинки.Освен това понякога има сериали,които започват тегаво,но после стават интересни.Да видим как ще е с този...
Що се отнася до гафовете-нищо ново за индийски сериал.  Whistling Имаше ги в изобилие и  в Пътеките.В началото,в първите серии те силно ме дразнеха,докато не ме грабна сериала,тогава спрях да им обръщам голямо внимание.Дано да има какво да ме грабне и тук...
На мен обаче Шивани ми хареса въпреки ужасната  шарения и натруфеност на дрехите и накитите по нея и тежкия грим.Има някаква нежност в лицето й,която например ми липсваше при Сурбхи Джоти.А и  защо героинята й трябва да е непременно набожно и скромно момиче?Това трябва ли да е част от характера на Чандни по сценарий?Ако има някаква информация за това,явно съм я пропуснала.Може пък  героинята да се различава от традиционното  скромно и покорно момиче,каквито са обичайните главни женски образи в индийските сериали? newsm78.

# 251
  • Варна
Да, в интервю Шивани описва Чандини като " Очень покорная, застенчивая и религиозная девушка. " - Много покорно, срамежливо и религиозно момиче. Та за това го отбелязах.
Източник:http://bollywoodtime.ru/poklonniki-baruna-i-sanayi-voznenavideli … -3-shivani-tomar/

# 252
От това, което видях, оставам с впечатление, че Чандини е служителка в храма или поне я подготвят за някакъв религиозен пост. Нещо като нашите монахини. А от дрехите на малкото момиче, забравих му името, съдя, че тази шаренияим е нещо като униформа. Та нищо не пречи Чандани да си е била дива и непокорна бунтарка.
 А за интервюто и как Шивани описва героинята си - незнам, все още не съм го чела.

# 253
 И вече с руски субтитри епизод 1 - Iss pyaar ko kya naam doon  3 - Как назвать эту любовь? 3 сезон - субтитры
https://topcinema.tv/indian-serials/kak-nazvat-etu-lyubov-3-sezo … -naam-doon-3.html

# 254
  • Варна
И вече с руски субтитри епизод 1 - Iss pyaar ko kya naam doon  3 - Как назвать эту любовь? 3 сезон - субтитры
https://topcinema.tv/indian-serials/kak-nazvat-etu-lyubov-3-sezo … -naam-doon-3.html

Много са бързи! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт