Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 791
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
 Малко попрекалих  Mr. Green Blush Това са новите ми завоевания
Скрит текст:
взех си мини вариант за в чантата
Скрит текст:
ей така за лятото нещо лекичко
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 616
Знаех си, че не трябва да пробвам нищо на Amouage, защото би било - в случай, че ми хареса - бюджетосъсипващо. Но все пак се изкуших да поръчам една-единствена мостра, ей така между другото, като допълнение към друга поръчка - на Ciel. Сега я душа и си мисля: колко рафиниран, женствен, леко хладен, безумно изискан е този парфюм. От първа проба и мигновена любов. Как сега да се прежаля да го купя.

# 617
Знаех си, че не трябва да пробвам нищо на Amouage, защото би било - в случай, че ми хареса - бюджетосъсипващо. Но все пак се изкуших да поръчам една-единствена мостра, ей така между другото, като допълнение към друга поръчка - на Ciel. Сега я душа и си мисля: колко рафиниран, женствен, леко хладен, безумно изискан е този парфюм. От първа проба и мигновена любов. Как сега да се прежаля да го купя.
И при мен беше така миналото лято изведнъж любов и ....10 бройки дотук. Още искам и ще ги купя, но есента. Ciel нямам, но имам проба. Освен утре да я нося да не си сама. Hug

# 618
От къде поръчвате пробите? Намерих магазин, но не предлагат проби.

# 619
  • Пловдив
В Енцо има проби на Amouage.

# 620
От Парфимо аз поръчах мострата покрай покупка на козметика за коса. Сега няколко часа по-късно долавям и лека бръснарска нотка, но в никакъв случай не е евтина. Изобщо: хладен парфюм, женственост, която е недостъпна, предполага съзерцание някак от дистанция; висока класа - такива са ми впечатленията от този парфюм.

densi, щом още първата проба така ме заплени, представям си, ако пробвам още. Улавям се, че кроя такива планове - да не си купувам 2-3 парфюма, а само един Amouage - така се успокоявам, че мога да спестя. Но както и да го смятам, цената е сериозна. Трябва много да ми хареса, да пробвам няколко пъти, че да се реша. Може би ще поръчам и още проби, поне да определя кой Amouage ми е най-близък и върху него да се съсредоточа.

# 621
Пристигна ми в комплект черен и бял Задиг и Волтер, от мила парфюмна фея, от оня край на Европа. И двата са жестоки. Толкова различни, и толкова еднакви, преливат един, в друг. Бее, като дупето и гащите. Страшно ревю направих Joy И да ви кажа, тестерите в Сефора са ментаци, нямат нищо общо със скъпоценната течност при мен. Харесах ароматите, когато ги промотираха, после ги поизместиха #Crazy

# 622
  • Бургас
Страхотно си описала Ciel,Аглая. bouquet Той за мен е най-съвършен сред Амуажите,наистина е висока класа! Heart Eyes

# 623
Не мисля, че са ментаци просто са изложени дълго време на светлина и си променят миризмата.

# 624
Страхотно си описала Ciel,Аглая. bouquet Той за мен е най-съвършен сред Амуажите,наистина е висока класа! Heart Eyes
Не бях чувала за Амуажите, докато не прочетох за тях във форума. След това моя колежка ми каза, че мъжът и е подарил такъв за рожденият ден и беше се парфюмирала с него, но така и не усетих никаква миризма, а ми беше неудобно да я душа от близо Simple Smile. Покрай форума потърсих информация и видях, че имат доста парфюми и много ми се иска да ги подуша.
Иначе в събота имам път през летище и ще си взема новият Шанел 5.

# 625
Bright Crystal, да, много е аристократичен. Може би ще поръчам проби и от Lyric, Dia; но и с мострите не искам да прекалявам, че докато си пробвам, ще направя сумата като за един парфюм Simple Smile.
Но Ciel е възхитителен.

# 626
  • Бургас
Няма да сгрешиш с Шанела,Кикамора. Heart Eyes Прекрасен избор.Аглая,моето мнение е,че едва ли ще ти допаднат толкова колкото Сиел,но това както писах е само мое предположение.Сподели ако поръчаш проби,интересно ми е мнението ти. bouquet

# 627
Шанела и аз много го харесвам и мислех да си го купя за лятото; ама сега със Ciel съм раздвоена.

# 628
Няма да сгрешиш с Шанела,Кикамора. Heart Eyes Прекрасен избор.Аглая,моето мнение е,че едва ли ще ти допаднат толкова колкото Сиел,но това както писах е само мое предположение.Сподели ако поръчаш проби,интересно ми е мнението ти. bouquet
Преди няколко дена си бях пръснала на якето и още ми мирише. Миризмата е типично шанелска, но някак по- мека и не толкова биеща на урина. Не знам дали ще успее да измести любимият ми Алюр, но ми харесва много.

# 629
Точно номер 5 си мирише на нафталин, дайте нещо да цепи шортите Joy

Общи условия

Активация на акаунт