Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 396
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ели, точно тази сутрин с кафето и аз си мислих за бубите на Амини  Mr. Green  И ми е едно трепетно от вътре  Heart Eyes  Вълнувам се все едно моите близнаци ще празнуват първи рожден ден!

Нашите планове за Великден се промениха. Децата и сестра ми ще са при нас още от четвъртък, така че ще разчиствам работните ангажименти. Ще има голямо цапотене на яйца, а ако имат мерак ще забъркаме и курабии, и козунак.

# 91
Уанче, не съм против почивка в бг на морето. На златните е презастроено, за мен е мръсно и шумно. Ако е за комплекс, само на Албена бих отишла. Там поне не пускат коли и има пространство между хотелите. Зеленината и плажа са запазени. Но това е мое мнение.

# 92
  • На остров
Даре и аз съм голям фен на Албена и там ходихме като за първо представяне на бг море. Но всеки път все там не ми се ходи и затова Златните ми се стори приятно. Има хубави палжове може да се отиде до Варна и Несебър и Аладжа манастир да кажем.

# 93
  • Пловдив
Аз по принцип не харесвам северното черноморие...някак хем ми е далеч,хем по-студено и ветровито Thinking А и да,не обичам да е пренаселено.
Но...това е лично мнение Peace

# 94
То не че по Южното Черноморие не е пренаселено и презастроено.
Танзу, страхотни са ти животинките.
Застраховки за децата има задължително в училището на щерката, искаш, не искаш, ги застраховат. Но подробности не знам.

# 95
  • Пловдив
Миана,да,по южното е отврат Naughty Ако нямам вариант предпочитам балкан.

# 96
  • В градината...
Уанче, бях писала миналата година - за час ходихме на Златните през късната есен. Като студентка често ходех там и се ужасих - помен не е останало от стария курорт - толкова много хотели един върху друг, заприличало е на евтино търговско място.
Все още май е най-хубаво на Дружба в Слънчев ден, там хотелите са в отделен комплекс и си е най-спокойно. Но е по-съпичко. От друга страна, в момента има ранни изгодни записвания. Четирите хотела са на плажа /май са още 4/. Аз там съм ходила само на плаж.
В събота ми се щеше да прескочим до там, че ММ беше рожденик, но нямаше свободни места в Азалия, имаше супер оферта.

# 97
Точно там, Перу, кипи строителство и почти не е останала плажна ивица. Преди 2 седмици минахме на разходка.

# 98
  • В градината...
И там ли ос..аха  ooooh! Вярно, че имаше тема за един незаконен хотел там.

Ами, в такъв случай, за мен си остава незаменим далечния север, пък бил той и малко по-хладен. Понякога.

# 99
  • Варна
Кали а попилярни ли са детските застраховки и за бременни?
Детските набират все по-голяма популярност и то Най-вече детските спестовни. Застраховки за бременни, както са писали и другите, засега предлагат за по-големи групи. Правят ги предимно работодатели на по-големи фирми за работниците си, за да ползват данъчни облекчения. Иначе само една компания предлага смислена такава застраховка и тя е малко по-скъпа. Не е чак безбожно скъпа, но за нашата БГ реалност...
Застраховки за децата има задължително в училището на щерката, искаш, не искаш, ги застраховат. Но подробности не знам.
За съжаление точно тези в училище са в по-голяма си част напълно безсмислени. То и за два лева няма как да е другояче... И са задължителни само ако ще пътуват някъде децата. Но масово казват, че са задължителни, да...

# 100
  • На остров
Перу ти гледаш какво и как можеш да обиколиш с кола, аз гледам това което се предлага от нашите туристически чартърни компании. Специално за Дружба съм била няколно пъти в Гранд Хотел Варна и не съм очарована от плажа там.
Тук няма спесетовни застраховки има спестовни влогове.

# 101
На мен днес нещо ми избиха чивиите. Разполагах с повече свободно време от обикновено, прибрах се малко по рано, и ... си остригах косата. Мнооооого я остригах! Малко под ушите  Mr. Green  Смених фризьорката, онази дето ми изгори косата с три боядисвания. И разтреперих новата  hahaha 
Прибрах се и си сипах чаша вино. Вдигнах краката. И ми стана едно леееко  Joy

Утре ще ходим да издирваме лаборатория в Стара Загора, която да се навие да ми направи изследванията, които ми назначи ендокриноложката. За да мога след празниците да действам. Надявам се заедно с промяната във външния вид да мога да променя и вътрешното съдържание на главата. Да отворя нова страница. И да добия отново смелостта да мечтая за детенце  Heart Eyes

# 102
Момичета, и аз се вълнувам с наближаването на датата, ама и нивото на стрес ми се е вдигнало доста.... да си призная много ми е притеснено - въпроси, въпроси, въпроси, въпроси .....
Леони, момченце чакаме, ама за всеки случай сме се приготвили в жълто и зелено, че стават грешки  Mr. Green
Танзу, стиснати палци от мен да изчистиш въпросителните и не просто да мечтаеш, ами ти да си следващата  Hug
Аз пък съм влюбена в определени плажове на юг - Аркутино, Корал. Там все още не е застроено, Аркутино е резерват, само че си е дивичко, няма чадъри и екстри, но пък има много пясък и море.
Ние обичахме да ходим в Царево и от там с колата по плажовете наоколо. Ама с онези фекални разливи от миналите години  Sick  И ние ходихме в Гърция миналото лято  Rolling Eyes

# 103
И да добия отново смелостта да мечтая за детенце  Heart Eyes
Танзу,  Hug ти си на ход! Hug Hug Hug

# 104
Ох, Танзу, последното изречение от кога го чакам.
Щом вече си готова, значи си на прав път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт