Седми клас - ваканцията се задава, а пък мама не се дава.

• 69 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Амбър, недей така  Joy Joy Joy сина ми в 3 клас дори и манджите с рецептите за Масленица и Пасха учиха. Нас ни чака пък матура по руски.  Mr. Green

# 481
  • Бг-мама
 A m b e r ,  hahaha hahaha
При нас класната по БЕЛ щяла да бъде на 27 април на трансформиращ преразказ от неутрален разказвач. Това успях да разбера днес от класната му. Питах дали няма да има родителска среща  каза ,че чакали да излезе справочника. Сигурно в нашето училище последни ще разберат ,че въпросния справочник вече е качен на сайта на РИО.

# 482
  • София
Момичета, има ли някакви пробни по БЕЛ през първата половина на май?

# 483
  • София
В МИЛЕНУМ
Изпитът на 13.5. ще се проведе в следния ред:
БЕЛ – 8:30 – 11:00 часа

Може и други да има, не съм търсила. На моя тийн вече всичко около това НВО му дойде до гуша - тези, тестове, анализи, бързи сметки, всеки около него за това говори, с това се съобразява или с това плаши. Вчера заяви, че НВО-тата трябвало да се забранят Simple Smile
И това при положение,  че у дома  повече от месец изобщо не говорим на тази тема, а и преди не сме намилали. Това е - докаран е до пълно отегчение, умора, досада и неприязън.

# 484
Успехи на връстниците на ПИ и на ВМС, ако някой ходи.  Praynig
Не могат да зарежат другите основни предмети заради НВО по БЕЛ и МАТ. Peace

# 485
  • Русе
  Започна така анречения уикенд.

Не могат да зарежат другите основни предмети заради НВО по БЕЛ и МАТ. Peace
  Разговаряла ли си с детето си за Гръцката цивилизация. Знае ли разликата във всяка система на всеки клас Безгръбначни. Може ли да разпознае държава по контурите. Светослав се справя доста сносно с тези въпроси, както и с химията и физиката.Постарала съм се.Както не съм допуснала да отиде без чертеж или рисунка по ДТИ и ИИ.
 Обаче е непремереност да надъниш цялата древна цивилазация, че и допълнителен материал, още един допълнителене континент и разреди животни баш в седми клас, когато си изсипал толкова много по математика и български и по езици. И ако някои родители могат да си позволят лукса да гледат само бележници, аз дишам с него.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 09:23 от A m b e r

# 486
Цитат
. Това е - докаран е до пълно отегчение, умора, досада и неприязън.
+1 Само не знам моят от какво толкоз се умори, но е факт всичко, което си написала.
Онзи ден на родителската директорката и учителят по БЕЛ казаха, че на всеки, който има нужда, ще помагат в оформянето на документи при кандидатстването, подреждане на желания и т.н.
Иначе господина по БЕЛ бе помолен да даде съвети за училища, които са ок като резерва, ако не успеят в първа, втора и т.н. езикови гимназии и той даде моят списък, хехе.

# 487
Следя материала само по МАТ.
Да си учи сам по другите предмети.
Да не е малък.
Тоеа не означава , че е отличник. Не е с някакви блестящи резултати по нищо.
Но поне едно ниво  за добри знания трябва да държи.
Аз пък съм явно несериозна и нестарателна майка.
Оставила съм го сам да се справя, колкото може.

# 488
  • София
В нашето училище мина пробния по БЕЛ. Както си му е редът.. като се почне от служебните бележки, писането и запечатването в пликчета. Подреждането по стаи. Модули. Четенето на текста за преразказа през училищната уредба. Ето това беше нещо, което не знаех и ме учуди  Wink Мислех, че четат квесторите, ама това било до едно време. За преразказ са им дали "Малкият скъперник" на А. Каралийчев. От името на дядо Петър  Wink
Тезата е била "О! Шипка!" Саше нещо хич не ги долюбва тия опълченци и това си е  Crazy Ще видим до десетина дни колко точки е изкарала. За мен това ще е резултат, който е важен показател. По математика не е ходила на пробен, не знам дали да я пращам. Може да пробвам някъде, но по-вероятно изобщо да не ходи.

# 489
  • София
В МИЛЕНУМ
Изпитът на 13.5. ще се проведе в следния ред:
БЕЛ – 8:30 – 11:00 часа

Може и други да има, не съм търсила. На моя тийн вече всичко около това НВО му дойде до гуша - тези, тестове, анализи, бързи сметки, всеки около него за това говори, с това се съобразява или с това плаши. Вчера заяви, че НВО-тата трябвало да се забранят Simple Smile
И това при положение,  че у дома  повече от месец изобщо не говорим на тази тема, а и преди не сме намилали. Това е - докаран е до пълно отегчение, умора, досада и неприязън.

Много ти благодаря! Питането, в интерес на истината, е изцяло по инициатива на Павел. Вчера ми сподели, че го е притеснил факта, че и на двата последни пробни в неговата школа има 92,5 и 91,5 и допуска, че може критериите да са занижени. /по принцип са ми казвали, че не е така, ама щом така се чувства, нека се успокои/.
У нас все още сме съвсем спокойни, все едно нищо не предстои. Да видим докога.  Laughing /че като се знам по принцип каква паника съм, като ме хване, ще е страшно/

# 490
  • София
Утре няма ли да ходи в СМГ да се успокоява? Laughing
Ние днес приключихме с пробните по БЕЛ. Общо седем бяха: 4 в Междучасие, 2 в Милениум и 1 в СМГ. Броят им почти се равнява на броя на направените преразкази тази година  ooooh!

# 491
  • София
Утре няма ли да ходи в СМГ да се успокоява? Laughing
Ние днес приключихме с пробните по БЕЛ. Общо седем бяха: 4 в Междучасие, 2 в Милениум и 1 в СМГ. Броят им почти се равнява на броя на направените преразкази тази година  ooooh!
Не, утре няма да ходи.
Той иначе, освен трите в неговата школа, е ходил веднъж в Регалия и веднъж - в СМГ.
Чудя се дали да го запиша сега в Милениум или в ПЧМГ. Кой от двата би могъл да бъде с "реална" трудност, знаеш ли?

# 492
Правят ли се някакви постъпки по училищата,които сме избрали(не ,че сме все още) преди матурите,хич не ми е ясно? bouquet

# 493
  • София
Нямам представа. Както виждаш, аз избрах Милениум. Никога не са ми попадали материали от ПЧМГ.

# 494
  • София
Нямам представа. Както виждаш, аз избрах Милениум. Никога не са ми попадали материали от ПЧМГ.
ОК, мерси.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт