Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за поставянето на мивка под прозорец?
Как да изберете цвят на плота за кухнята?
Какви са мненията за вградените уреди на марката Hotpoint Ariston?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за поставянето на мивка под прозорец?
Поставянето на мивка под прозорец има своите предимства и недостатъци. Плюсовете включват по-добра естествена светлина, изглед и удобство при изхвърляне на отпадъци. Минусите включват ограничено пространство за изплакване на съдове и риск от пръски върху прозореца. От съществено значение е да се вземе предвид размерът на помещението.
-
Как да изберете цвят на плота за кухнята?
-
Какви са мненията за вградените уреди на марката Hotpoint Ariston?
-
Как да оптимизираме разположението на уредите в кухнята?
-
Какви са препоръките за поставянето на хладилник и фурна в кухнята?

Има фирми,които изработват кухни по поръчка,както и частни майстори.Ти само си избираш какви плоскости искаш.Мога да ти дам координати,но само за Пловдив,за София не знам
Да не падне на втория ден 
Но при товя условие не бих се занимавала.
Моя плот си го взех от Господинови Строймаркет. Не цената беше определяща, въпреки че там беше най-добре. По-важно ми беше да не чакам за рязане, кантиране, предварителна заявка, чакане 3-4-5 дена. Приятелят ми иска да я монтираме почивните дни, затова това бързане. А от Господинови Строймаркет съм много впечатлена. Първо, че имаха плот, който харесах, отношение, диалог с клиента. Едно от момчетата ме закара до склада да покаже цял гръб бял гланц. После уточняване на кантирането - те не го предлагат на място, но има фирми, с които работят. Та, утре ще ми транспортират плота до кантиращата фирма и после мога да мина да си го взема или да ми го доставят. 
Че ще е красиво, красиво ще е, ама няма ли да се надере верно? С меламинова гъба, ако се мине, дали ще се надраска? В краен случай ще взема гръб и плот комплект
Банята много ме изтормози и... Ох, караш ме да се замисля обаче Ако имаш някакви конкретни плочки и линк под ръка, може да го постнеш