Нашите кухни - 68

• 102 492
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В Икеа проектирането на кухня безплатно ли е?
Да и он-лайн може да си запишете час.

Благодаря.  bouquet Записах си

# 106
  • Някъде на път....

Ето едно подобно решение за мъничка кухня:

t_ilieva, колко см е надстърчането на най-горните шкафове?

20 см.  Peace

# 107
  • Някъде на път....
...........

Последен въпрос относно последователността при монтажа на кухнята, защото получих смесена информация. Ако реша да сложа камък , как се процедира?

*монтаж долен ред кухня
*вземане на размери за камъка
*поставяне на камъка
*поставяне на плочки
*поставяне на горен ред

..........

Ние процедираме точно в тази последователност.  Peace

# 108
В айко има кухни с технически камък. Някакви отзиви?

# 109
...........

Последен въпрос относно последователността при монтажа на кухнята, защото получих смесена информация. Ако реша да сложа камък , как се процедира?

*монтаж долен ред кухня
*вземане на размери за камъка
*поставяне на камъка
*поставяне на плочки
*поставяне на горен ред

..........

Ние процедираме точно в тази последователност.  Peace
Не се ли започва от плочките? На нас след това взеха размерите.

# 110
  • Раковски
 Става и така, но по-добрия начин е описания.
 В случая по описания ред може да се избегне водобранната лаистна дори и плота да е пдч, а при наредени плочки водобрана ще трябва да се сложи. Също така наредените плочки няма да са идеално прави  и като се долепи водобрана зад него оставят едни фуги.

# 111
# 112
В Тракия в Пловдив има шоурум на мивки Шок, в момента имат промоция, аз избрах мивка със смесител и бамбукова дъска всичко 599 лв.

Цвят оникс поръчах, плота ми ще е тъмно сив.

# 113
В Тракия в Пловдив има шоурум на мивки Шок, в момента имат промоция, аз избрах мивка със смесител и бамбукова дъска всичко 599 лв.

Цвят оникс поръчах, плота ми ще е тъмно сив.
На всяка цена си купи и мелачка за отпадъци, страшно удобство си е.

# 114
Сандо, тъкмо се чудех, но мивката има само два отвора и втория ще го ползвам за пречиствателната станция за питейна вода. И май ще отпадне.

# 115
Сандо, тъкмо се чудех, но мивката има само два отвора и втория ще го ползвам за пречиствателната станция за питейна вода. И май ще отпадне.
Мелачката се монтира на сифона, а пречиствателната се извежда отгоре, ей това от дясно http://prikachi.com/images/274/9097274A.jpg . Трябва му 8 мм отвор. 
  Да се допълня, левият отвор, за сапун или веро, си е напълно излишен, ако ме питаш.

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 20:43 от Бел Ами

# 116
  • Sofia
Дали мога да попитам, някой случайно да е поръчвал кухни от Хоп мебели. Направиха ми проект за 2800 лева в Еником, но ми е много -много скъпо. Става дума за кухня на усвоен балкон- 135 см ширина от двете страни на балкона, като от едната страна ще е пералнята, тоест няма шкаф. 370 лева ми пресметнаха за гръб и 470 лв. за монтаж. Нямам идея какви са цените в Хоп, но се надявам на по-ниски.

# 117
  • Перник
Снимки на моята кухня:
Скрит текст:

http://rumqna88.snimka.bg/holidays/velikden.860735

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 11:33 от Румяна88

# 118
  • Под Сините камъни
Снимки на моята кухня:
Скрит текст:

http://rumqna88.snimka.bg/holidays/velikden.860735
Честито със здраве да си я ползвате  Flutter

# 119
  • София
Здравейте!
Някой да е слагал плочки Никеа на Юртбей Серамик в кухнята си?
И още един, вероятно мега тъп въпрос- планираме сушилня в кухнята. Не съм се докосвала до такова нещо- а) на това чудо трябва ли му изход към канал/вода изобщо ползва ли и б) ще пречи ли на нещо, ако е в кухнята (свободно стояща) и да трябва да е в мокрото помощение на всяка цена?  Има ли разни пари, мари, кондензи...
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт