Нашите кухни - 68

• 102 563
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Нали вече имате изготвен проект, какво толкова има да се мисли? Simple Smile

И за мен всички шкафове са просто контейнери за неща, нямам специално отношение към такъв тип мебели. Някои хора се прехласват по разни уж "екстри", като въртящи се кошници, изтеглящи се рафове и прочие, но те по-скоро отнемат полезно пространство и пречат, отколкото да помагат. Шкафът си е шкаф, просто помисли къде какво (и колко) искаш да сложиш и това е, няма страшно. Simple Smile

# 151
  • Между два живота
Courage,КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПАНОТО ЗА ОБЛИЧАНЕ НА КОМИН!? Embarassed МОЖЕ ЛИ ЛИНК?

# 152
  • Между два живота
На всяка цена си купи и мелачка за отпадъци, страшно удобство си е.
[/quote]

Бел Ами , какво точно правят и как се използват тези мелнички за отпадъци!? newsm78

# 153
  • Раковски
Най-вероятно пано за обличане на комин е детайл от материала който се поставя зад аспиратора на стената. Мелницата мели отпадъците и обелките от храната и директно всичко отива в канала.

# 154
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
♥ LoVeLy Wife ♥ ,супер е кухнята, много красива и изглежда удобна. Сега кажи какви са ти настилсите на пода, че много ми харесват, и свързващата лайсна също ми харесва, малка е и стои много добре. Ако може и линк към настилките,плочки, ламинат.
Настилката в кухненската част е гранитогрес от магазин Maxx Style(на Рогошко шосе в Пловдив),но нямам нито линк,нито име.

Паркета в хола е тозиот Паркетен свят.
Лайсната е съвсем обикновена,бяла,пак от Паркетен свят.Там има различни цветове,дебелина,дължина.

Green_eyed, и ние много се колебаехме какво осветително тяло ще си подхожда с това от кухненската част и накрая взехме абслютно същия и за хола.Стана много хармонично като са еднакви.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 21:08 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 155

Бел Ами , какво точно правят и как се използват тези мелнички за отпадъци!? newsm78
[/quote]Монтират се на мястото на сифона, под мивката

белиш лук, моркови, ябълки, пускаш водата и мелачката, и всичко заминава по канален ред  Joy

Жаки, стилна дама си, имаш достатъчно място, доколкото разбрах  Peace Виж кухните на Даниел Лаго, убийствени са. Не си тъпчи пространството с контейнери. Всичко е закачено по стените, няма крака, почиства се лесно, много комфортно и красиво.

# 156
  • Раковски
Окачването на стената добро решение, но трябва да се има предвид, че стените трябва да са прави и здрави, а не някаква тухла четворка която като я пробиеш и се пука, за това също има решение, но по-важното е да са прави стените инак нивелирането ще е труднопостижима цел.

# 157
Окачването на стената добро решение, но трябва да се има предвид, че стените трябва да са прави и здрави, а не някаква тухла четворка която като я пробиеш и се пука, за това също има решение, но по-важното е да са прави стените инак нивелирането ще е труднопостижима цел.
Един добър майстор би се справил със стените, мисля. Аз също се занимавам с довършителни работи, но никога не съм правил това. Бих почерпил полезни съвети, защото искам такава кухня. На панел ще държи по яко, така ли. Да не изключваме момента, че кухненските шкафове  и маси, доста често са обект на сексуални фантазии ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy, та не ми се ще да се сурнем с жената, между мелачката за отпадъци и пречиствателната станция,  ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy

# 158
Аз съм с питанка за въздуховодите. Моля майсторите да кажат има ли разлика в качеството между тези две системи:

http://www2.leksgroup.com/l_bg/?s=3&i=63&c=75

https://moby-bg.com/category/35/ploski-vazduhovodi-60-204-i-elem … -tyah.html?page=1

# 159
  • Раковски
Аз съм с питанка за въздуховодите. Моля майсторите да кажат има ли разлика в качеството между тези две системи:

http://www2.leksgroup.com/l_bg/?s=3&i=63&c=75

https://moby-bg.com/category/35/ploski-vazduhovodi-60-204-i-elem … -tyah.html?page=1

Тези на лексгруп са по-скъпи от другите, но те имат идни пластмаси в тях които другите нямат, като се сравняват гледайте и сечението.

# 160
  • Раковски
Един добър майстор би се справил със стените, мисля. Аз също се занимавам с довършителни работи, но никога не съм правил това. Бих почерпил полезни съвети, защото искам такава кухня. На панел ще държи по яко, така ли. Да не изключваме момента, че кухненските шкафове  и маси, доста често са обект на сексуални фантазии ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy, та не ми се ще да се сурнем с жената, между мелачката за отпадъци и пречиствателната станция,  ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy

Окачвачите които се използват имат регулиране нагоре и надолу + напред-назад, но не е много и при една денивелация на стената от 2-3 см (много е но съм виждал и по фрапантни случаи) може да не свършат работа. Ако желанието за такъв монтаж е голямо все ще се намери някоя хитринка за случая. На панел взимаш едни хубави дюбели ако искаш за по-сигурно анкери. В задния долен край, под шкафа може да се сложи бленда (дълга ивица материал) която да поеме тежестта на шкафовете и да "олекне" на окачвачите.

# 161

Окачвачите които се използват имат регулиране нагоре и надолу + напред-назад, но не е много и при една денивелация на стената от 2-3 см (много е но съм виждал и по фрапантни случаи) може да не свършат работа. Ако желанието за такъв монтаж е голямо все ще се намери някоя хитринка за случая. На панел взимаш едни хубави дюбели ако искаш за по-сигурно анкери. В задния долен край, под шкафа може да се сложи бленда (дълга ивица материал) която да поеме тежестта на шкафовете и да "олекне" на окачвачите.
И аз си мислех за подсилваща винкелна рамка под шкафовете, за секи случай, мерси.

# 162
  • Между два живота

Монтират се на мястото на сифона, под мивката

белиш лук, моркови, ябълки, пускаш водата и мелачката, и всичко заминава по канален ред  Joy

[/quote]

БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗЯСНЕНИЯТА на Бел Ами и Шадоумен! bouquet

Добре де как тези обелки минават от мивката в мелничката?(трябва да има големи отвори на дъното на мивката!?) Embarassed
Мелничката НУЖДАЕ ЛИ СЕ ОТ НЯКАКВИ ГРИЖИ(ПОЧИСТВАНЕ И ПР.?)
ЗА КАКВИ ПАРАМЕТРИ ДА ГЛЕДАМ ЗА ДА ИЗБЕРА КАЧЕСТВЕНА МЕЛНИЦА!?

# 163
На отвора няма цедка, ми си е дупка голяма, с гумено нещо вътре, което се маха, брех, че обясних, та не се виде #Crazy Та всичко си влиза вътре, там има дискове, които смилат и заминава в канала. Може да сипваш всичко без вилици и лъжици, хаха Joy Доместос слагам за дезнфекция, или мистър мускул гел, за канали. Миналото лято, докато бяхме на море, останала семка от диня. Та си беше пораснал разсадът, хаха. 10 санта стърчеше зелено от дупката. Викам, брей, бустан ще садим, жената умря от смях Joy Joy

# 164
  • Варна
Аз имам Тека, като на снимката. Товаа е отвора
Скрит текст:
. Докато мелницата работи водата трябва да тече. Отпадъците ги побутваш ти в отвора, на порции естествено. Напълно безопасно е. Както се вижда има гума която предпазва отвора от случайно попадане в нея на предмети които не бива да бъдат там. Почистването става с един лимон и лед на кубчета:-))) които се смилат в нея на определен период. Аз още не съм пускала лед, ползвам я от половин година. Няма миризми. Не се препоръчва използването на агресивни препарати за канали - така съм чела в нета. Когато не се използва в отвора се слага 'цедката' и е като всяка друга мивка.

Параметри - мощност.

Общи условия

Активация на акаунт