Нашите кухни - 68

• 102 447
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Никой ли не може да ми препоръча фирма/ магазин, където са му проектирали и изработили кухнята?
Тези плоскости сами ли окантвате и сглобявате, не разбирам. Sad

Кажи от къде си и някой може да помогне. Вие като клиент никакви плоскости няма да окантвате, прави се проект, избирате материали и поръчвате кухнята.
В София съм. Благодаря предварително.

# 256
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Никой ли не може да ми препоръча фирма/ магазин, където са му проектирали и изработили кухнята?
Нее,как сама ще кантираш и сглобяваш Naughty Има фирми,които изработват кухни по поръчка,както и частни майстори.Ти само си избираш какви плоскости искаш.Мога да ти дам координати,но само за Пловдив,за София не знам Hug

# 257
Може ли за Варна някой да ми препоръча майстор  Hug

# 258
Ако може за Пловдив координати  Hug

# 259
  • В полите на Витоша :)

Когато пита за интериорни врати, аз писах, но не ме отрази, затова сега си мълча. Иначе същият човек, който ни прави вратите преди години, сега ни направи и кухнята. Ако се интересуваш, пиши.

# 260
Почти съм на път да си избера плот  Laughing Ама да ви питам нещо, там откъдето ще го купя, не предлагат кантиране, но казаха, че и ние може да си залепим канта с определено лепило. Дали е добра идея?  newsm78 Да не падне на втория ден  hahaha

И още нещо: ще помоля за цени за бял геъб гланц да споделите. Най-евтиният вариант, на който попаднах е в Еуротрейдинг, на Резопал 3.65 м - 135 лева. Струва ми се супер, нали?

# 261
Не мисля, че гръб гланц е удачен вариант, особено в участъка зад котлоните. Как и с какво ще се почиства без да се надере, дори и след всяко пържене на картофи, примерно. Ние пържим в по - дълбока касерола, и пак пръските са  ooooh! ooooh! ooooh!

# 262
  • Раковски
 Дали гланц или релеф все ще има пръски и ще е чисти. Инак гърба малко по-евтин в сравнение с другите. Мишелин, ако не сте кантирали до сега не се занимавайте понеже самата операция не е толкова проста, ще обясня накратко -  кантиране и после обрязване, самия кант е по-широк от материала за кантиране. В домашни услови и без опит не бих те посъветвал да го правите.

# 263
Shadowman, благодаря за съвета. И аз стигнах до този извод, защото в магазина ми обясниха, че кантът е малко по-висок от плота. Исках да си го залепим ние, за да мога да си разполагам с плота веднага, без да попадам в графиците на фирмите Simple Smile Но при товя условие не бих се занимавала.

И искам да споделя нещо. До днес за мен имаше само Роси и Салекс що се отнася о плотове. Но разбрах, че има още много фирми и магазини  Flutter Моя плот си го взех от Господинови Строймаркет. Не цената беше определяща, въпреки че там беше най-добре. По-важно ми беше да не чакам за рязане, кантиране, предварителна заявка, чакане 3-4-5 дена. Приятелят ми иска да я монтираме почивните дни, затова това бързане. А от Господинови Строймаркет съм много впечатлена. Първо, че имаха плот, който харесах, отношение, диалог с клиента. Едно от момчетата ме закара до склада да покаже цял гръб бял гланц. После уточняване на кантирането - те не го предлагат на място, но има фирми, с които работят. Та, утре ще ми транспортират плота до кантиращата фирма и после мога да мина да си го взема или да ми го доставят.  Flutter Не на последно място, на паркинга имат една уникална мацорана  Heart Eyes

Бел Ами, не си хи бел ами. Тъкмо бях решила, тука Маделинчето удари едно рамо. А сега ме разколебаваш за бял гръб  Crossing Arms Че ще е красиво, красиво ще е, ама няма ли да се надере верно? С меламинова гъба, ако се мине, дали ще се надраска? В краен случай ще взема гръб и плот комплект  Rolling Eyes

# 264
Мишелин, колко голямо е гръбчето на кухнята? Мислила ли си да сложиш плочки и да си решиш проблема с почистването и опазването веднъж завинаги? Има много хубави гланцирани плочки за гланцова кухня, белички и за тези пари - 120-130-150 лв, които ще дадеш за друг вид гръб, спокойно ще може да си сложиш от тях и да ти е мирна главата - хем красиво, хем лесно за поддъжка.  Wink

# 265
Нееее, не мога, не пак фаянсаджии  Whistling Банята много ме изтормози и... Ох, караш ме да се замисля обаче Ако имаш някакви конкретни плочки и линк  под ръка, може да го постнеш  Blush Hug Гръбчето е 2.20 см, като ще трябва още едно парче - за стената покрай печката

Отивам да гледам плочки  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 21:43 от Мишелин

# 266
Може и стъкло да сложиш, бяло отзад. Виждал съм и в розово. Седи добре, лъскаво, и може да стържеж с шпаклата и телта Mr. Green Нещо като принт-стъкло, но едноцветно.

# 267
Те пък много скъпи бре  ooooh!

# 268
За нормално стъкло говоря, бре. Опръскано отзад с боя и лепнато със силикон за стената и плота, и водобранна лайсна не ти трябва. Ще снимам на един френд кухнята, тия дни и ще ти пусна снимка.

# 269
  • Раковски
Лакобела е около 50-60лв квадрата, отделно зад него трябва да е чиста и права стената, ако не е такава ще трябва да се сложи подложка върху която се лепи стъклото. Лепи се със фуги отгоре и отдолу защото стъклото се разширява и може да се спука.

Общи условия

Активация на акаунт