Нашите кухни - 68

• 102 371
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
mileneira, не, не ме успокояваш!!!  hahaha Това значи, че има още стъпки, в които нещо може да се обърка  Mr. Green Иначе, признавам, мислех, че само на нас се случват такива неща, та ми олекна малко  Hug
Мишелинче, мисля, че един майстор може да прекрои последното шкафче на 40 от сегашните 45 смр но просто трябва да го намериш този майстор. При мен един направи подобни чудеса, като ряза на място, защото пренесох една кухня в друг наш апартамент. Взе ми като за монтаж на нова кухня - 10% от стойността й и я напасна по новото много по-малко помещение.
Според мен за 50-ина лева ще ти го оправят шкафчето.

# 331
Правили сме три кухни ,като сме ползвали готови модули от Арон, но с други плотове и дръжки,стават уникални,ако знаете,почти нямаше непроменен шкаф,правили сме какви ли не промени-от глух правим ъглов,от шкаф за мивка,го прекрояваме на съвсем различен и така,всичко в домашна обстановка с ножовки,зегета,винтоверти и така,всичко може да се прекрои и намали с 5 см.

# 332
  • Sofia
Правили сме три кухни ,като сме ползвали готови модули от Арон, но с други плотове и дръжки,стават уникални,ако знаете,почти нямаше непроменен шкаф,правили сме какви ли не промени-от глух правим ъглов,от шкаф за мивка,го прекрояваме на съвсем различен и така,всичко в домашна обстановка с ножовки,зегета,винтоверти и така,всичко може да се прекрои и намали с 5 см.
Точно това имах предвид  Simple Smile А майстор може да го направи за кратко време в дома им със специалните си инструменти. Или може да го закарат на майстор на място и да го прекрои до нужните размери  Simple Smile

# 333
  • Sofia
Много моля някой ,ако е наясно да каже ориентировъчна цена на метър на плот от гранит  Praynig ....гледам ,гледам по сайтове-никъде не срещнах цифра. Сигурно варират доста,но наистина и идея нямам колко може да излезе 2.50м нормална ширина?

# 334
  • Sofia
Много моля някой ,ако е наясно да каже ориентировъчна цена на метър на плот от гранит  Praynig ....гледам ,гледам по сайтове-никъде не срещнах цифра. Сигурно варират доста,но наистина и идея нямам колко може да излезе 2.50м нормална ширина?
Ами мисля, че ще ти е осреднено между 800 до 1000 лева, защото нашият, малко по-голям беше 1300-400.
Все пак зависи какъв ще избереш - нашият беше среден по цена.
По-евтино е от техническия камък.

# 335
  • Sofia
Много харесвам шарките на гранита...от техническия камък нищо не ми хваща окото. Единствено ме притеснява , дали има нужда от по-внимателно ползване гранита,има ли някакви специални изисквания за поддръжка?

# 336
Лея, Сузи, благодаря момичета. Това звучи никак не зле, но вече поръчах шкафчетата. Още вчера.

# 337
Много харесвам шарките на гранита...от техническия камък нищо не ми хваща окото. Единствено ме притеснява , дали има нужда от по-внимателно ползване гранита,има ли някакви специални изисквания за поддръжка?
Да,има.Не търпи киселинни разтвори.За подръжка съм ползвала на Ташев препарати,
и това:
http://www.megahome.bg/preparat-za-pochistvane-i-polirane-na-mra … dMCFQISGwodNekNRA и на на Апта с ленено семе.Почистване,пастиране и порилиране е скъпо на кв.м.Пропити оцветявания не могат да се отстранят /с карарски мрамор съм/.Много е красиво за под и кухненски плот.

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 00:58 от nellca

# 338
  • Sofia
Ами нашият го ползваме от 5 месеца, не е лъскав, мат е - antique, и си е все същия.
Скоро реших да го намажа с каквото ми дадоха от Stone Center, но особена разлика не видях - за мен си е супер  Simple Smile
Скрит текст:

# 339
ЗДравейте, вече си харесахме абсорбатор от Тека, но си спомням, че коментирахме назад по темата какво се слага като гръб на коминен абсорбатор. Вие какво сложихте като гръб на абсорбатора?
http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/26870-Абсорбатори … 685_985_ultraslim

# 340
              Здравейте ! Умувам върху подмяна на свободностояща готварска печка с вградени фурна и котлони. Тъй като от години готвя само на газ , ме интересува какви особености има при монтирането на газови вградени котлони ? Плотът трябва ли да е по-различен от традиционния термоплот, нали все пак става силно нагряване от газта ? Как го обясних и аз...
          Спряла съм се на уреди Горенйе, по-пресни отзиви имате ли  ?
Благодаря предварително !

# 341
Ами нашият го ползваме от 5 месеца, не е лъскав, мат е - antique, и си е все същия.
Скоро реших да го намажа с каквото ми дадоха от Stone Center, но особена разлика не видях - за мен си е супер  Simple Smile
Скрит текст:
Страхотна кухня,искам още снимкиии  Simple Smile

# 342
  • Резерват "Северозапад"
Имам един малко странен въпрос Laughing...кога се купуват уредите за кухнята. Аз ще поръчам кухнята най-после другата седмица и си мисля, че уредите вече трябва да са налични newsm78. Днес отидох в една верига и поръчах съдомиялна, фурна, плот, хладилник и пералня. Могат да ги доставят до месец, а за кухнята пак ми дават срок от месец...та се опитвам да напасна логистично нещата.

# 343
Сузане за мебелистите е важно да знаят какви са размерите за вграждане на уресите. Можеш да не си ги купила, а да си ги избрала , но да си сигурна кои ще са точно уредите и да изтеглиш схемите за монтаж за предаване на майсторите. Това значи схеми на миялня, фурна, котлони +/- шералня или хладилник, кафеварка, микровълнова. Трябват им за да конструиратшкафовете за тях и планират точно цялата  кухня.

# 344
  • Резерват "Северозапад"
Идеално, при мен даже ще бъдат всичките налични барбар със схемите за монтаж Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт