Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 388
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
The slayer,

В какво се състои прегледа за скъсена шийка на матката - пак ли е само с ехограф?

Прегледът беше вагинален с ехограф мисля че се казваше малката гадна джаджичка (излагам се тотално с обяснението си, но докато науча всички медицински термини и го родих това дете Flushed ).

# 346
Какви отзиви сте чували за Билчев? При секцио трябва ли да си махам гел лака от  краката?

# 347
Аз 3тата ФМ съм си я правила при Чавеева. Ибрям и Василев мисля , че се казваше другия доктор, са специализанти и работят с Чавеева. Внимателни са. При 2рата ми фм Чавеева закъсняваше и те започнаха прегледа да не чакам. Аз не бих ти препоръчала Билчев...

# 348
При планово искат ноктите и на ръцете и на краката да са видими - дават индикации при проблеми.
При внезапно почнало раждане/секцио преживяват маникюра и не се занимават с това.

# 349
The slayer,

В какво се състои прегледа за скъсена шийка на матката - пак ли е само с ехограф?

Прегледът беше вагинален с ехограф мисля че се казваше малката гадна джаджичка (излагам се тотално с обяснението си, но докато науча всички медицински термини и го родих това дете Flushed ).

Благодаря ти! Smiley

# 350
При планово секцио без лак... Ех, аз планирах точно преди него да си сложа, за да не го мисля това поне в началото като съм още ошашавена от операция и малко бебе. 😳

# 351
Ох и аз исках да си оправя педикюра поне преди бебето..

# 352
За всяка операция искат чисти нокти. На мен и френския маникюр ми се оказа непозволен,та съм пилила по спешност в една болница .
Но това да е проблема Simple Smile

# 353
  • София
Защо нямате добро мнение за Билчев - лошо отношение ли има или не е добър специалист?

# 354
Май , защото го водят специалист по всичко. Вадя си изводи от прочетеното, нямам лично впечатление.

# 355
Аз се следя при него и съм доволна. Много е учтив и обяснява всичко Предстои ми секцио в края на седмицата при него. 

# 356
  • София
Той ми беше единствената опция за ФМ и затова се интересувам. Ще дам мнение другата седмица. Благодаря.

# 357
  • София
Здравейте,

Имам запланувано секцио в Щерев, но забравих да попитам дали трябва да заявя предварително, че искам самостоятелна стая. Ще се радвам ако някой знае, утре отивам за изследванията преди раждане и ми се иска, ако е необходима такава заявка да направя и нея. Благодаря предварително.

# 358
Да, трябва да предупредиш изрично, но имай предвид,че ако има много родилки, няма да те огрее.

# 359
  • София
Да, трябва да предупредиш изрично, но имай предвид,че ако има много родилки, няма да те огрее.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт