Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 390
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Да, трябва да предупредиш изрично, но имай предвид,че ако има много родилки, няма да те огрее.

Благодаря!

Заявяваш я и те пишат в една тетрадка.. Аз родих миналата седмица и бях заявила ВИП стаята и като резервен вариант единична.. Е , познай-настаниха ме в двойна и никой не спомена за това мое желание .... Но, настоявай да си сама в стая. Хубаво да е имаш съквартирантка, но както си секцио за 5 дни аз не бих издържала.... Аз бях естествено (лежах 3 дни) и последната вечер момичето от стаята искаше нейното бебе да остане за през нощта ( то се скъса да реве...), а пък аз толерантната с тихото бебе си го дадох на акушерките. Ей такива малки неща могат да те изкарат от равновесие и да се ядосваш излишно. Аз си замълчах, защото знаех , че на другия ден мен първа ме изписват сутринта  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 361
В момента е препълнено и едва ли ще те огрее.Дори от реанимация има забавяне за качване горе понеже има много родили. Успех !

# 362
Момичета, моля, насочете ме! Спешно и важно ми е, не става въпрос за бременност. За пръв път в живота ми се налага да си отложа цикъла с няколко дни. Причините няма да ги коментирам, защото са лични неща, но наистина е от огромно значение; не става въпрос за почивка или някакъв друг каприз. В момента съм неразположена, идният ми цикъл се очаква около 27-ми август, а ще е идеално, ако закъснее с 5 дни и ми дойде около 1-2 септември.

В тази връзка, бихте ли ми препоръчали специалист от клиника "Щерев", който хем е добър гинеколог, хем ще може да ме приеме в максимално кратки срокове - примерно, до няколко дни? Става въпрос за платен прием. Благодаря!

# 363
На сайта на болницата може да видиш графиците на всички лекари. Поради лични впечатления не бих препоръчала Кръшкова и Угрински.
За д-р Арабаджи и Магунска съм чувала позитивни мнения, аз мога да препоръчам следящия ме - д-р Димитров.

# 364
  • София
аз цикъл си отлагам с примолут нор, но ми е изписан от лекар  Peace

# 365
На сайта на болницата може да видиш графиците на всички лекари. Поради лични впечатления не бих препоръчала Кръшкова и Угрински.
За д-р Арабаджи и Магунска съм чувала позитивни мнения, аз мога да препоръчам следящия ме - д-р Димитров.

Да, но за д-р Димитров трябва да си запазиш час с месец напред, никога не съм виждала да има свободен час при него по-рано от 3 седмици в деня, в който проверявам.
Така попаднах на д-р Манчев, много лоши отзиви имат всички за него, но на мен досега не ми е направил лошо впечатление, освен това, че само веднъж ме потърси за резултати, аз винаги трябваше да ходя до там да ги коментираме. Не бих ти го препоръчала, само защото много се оплакват от него и не искам да изляза виновна накрая, но освен него не знам кой друг би бил свободен от днес за утре.

Успех, дано попаднеш при добър специалист.

# 366
  • София
то за едното отлагане на цикъл и Манчев ще свърши работа и всеки квартален гинеколог, то даже и аз мога да го изпиша, цикъл се отлага с прогестеронов препарат, почва се по схема, не е нищо сложно за да се иска и чака час при велики специялисти

# 367
Благодаря, момичета, може и да не ходя в "Щерев", при това положение. Просто това беше първата клиника, за която се сетих, не съм я посещавала преди.

Всички гинеколози, при които съм била досега, записват часове за седмици напред и по тази причина ми е невъзможно да отида при някой от познатите ми специалисти.

Мацето, аз със сигурност искам лекар да ми изпише нещо, за по-сигурно. Simple Smile Но би ли споделила в рамките на колко дни преди предполагаемата дата на цикъла трябва да почнеш с препарата, за да има ефект?

# 368
Да, трябва да предупредиш изрично, но имай предвид,че ако има много родилки, няма да те огрее.

Благодаря!

Заявяваш я и те пишат в една тетрадка.. Аз родих миналата седмица и бях заявила ВИП стаята и като резервен вариант единична.. Е , познай-настаниха ме в двойна и никой не спомена за това мое желание .... Но, настоявай да си сама в стая. Хубаво да е имаш съквартирантка, но както си секцио за 5 дни аз не бих издържала.... Аз бях естествено (лежах 3 дни) и последната вечер момичето от стаята искаше нейното бебе да остане за през нощта ( то се скъса да реве...), а пък аз толерантната с тихото бебе си го дадох на акушерките. Ей такива малки неща могат да те изкарат от равновесие и да се ядосваш излишно. Аз си замълчах, защото знаех , че на другия ден мен първа ме изписват сутринта  Laughing Laughing Laughing Laughing

Да, явно продължават да практикуват същия тъп номер с тетрадката и записванията...Затова писах преди, да са наясно пациентките и да няма нереалистични очаквания.

# 369
  • София
Благодаря, момичета, може и да не ходя в "Щерев", при това положение. Просто това беше първата клиника, за която се сетих, не съм я посещавала преди.

Всички гинеколози, при които съм била досега, записват часове за седмици напред и по тази причина ми е невъзможно да отида при някой от познатите ми специалисти.

Мацето, аз със сигурност искам лекар да ми изпише нещо, за по-сигурно. Simple Smile Но би ли споделила в рамките на колко дни преди предполагаемата дата на цикъла трябва да почнеш с препарата, за да има ефект?

Виж ето в листовката тук https://apteka.framar.bg/16004761/примолут-нор-табл-20-schering

# 370
  • Sofia, Младост 3
За Щерев трудно от днес за утре, но във Фемина може да имат час, попитай. Имат телефон в сайта, аз съм ходила точно с час за другия ден два пъти.

# 371
Виж ето в листовката тук https://apteka.framar.bg/16004761/примолут-нор-табл-20-schering
Мерси, ще погледна. Peace

За Щерев трудно от днес за утре, но във Фемина може да имат час, попитай. Имат телефон в сайта, аз съм ходила точно с час за другия ден два пъти.
Благодаря за насоката. bouquet

# 372
  • София
Знаете ли по кое време излиза графика за следващия месец? Т.е. кога се очаква да пуснат за записване часове от септември?

# 373
Знаете ли по кое време излиза графика за следващия месец? Т.е. кога се очаква да пуснат за записване часове от септември?

Доколкото знам, всеки лекар си дава по-различно време графика за следващия месец. Моят например май все в последния момент го прави.

# 374
  • София
Здравейте!
Следя се в Щерев и искам да дам положителната си оценка за Коновалова! Наистина каквито и тъпи въпроси да и зададеш винаги ще отговори адекватно, споконо и с усмивка. Винаги реагира до 2-3 часа  маааакс след обаждане до регистратура. Никога не са ме преглеждали стажантките и, само стоят и наблюдават. Кофти впечатление имам от едната стажантка, която всеки път ме оглежда отгоре до долу и наистина ме смущава. Просто ми е прекалено странно, стоиш гола, още не си се качила на кантара, а тя те оглежда от глава до пети... Друга забележка нямм, никога не съм висяла да чакам пред кабинета. От друга страна чаках час и половина за ранне БХС при доктор Ибрям, което доколкото разбирам се случва често, но пък като специалист определено го одобрявам. Много спокоен, отговаря и той на всякакви безумни въпроси, дори да не касаят конкретния преглед. Дотук в Щерев попадам само на добро отношение и позитивни хора, надявам се и занапред да е така. Раждането също мисля да бъде там след изчетените десетки мнения и чутите още десетки.

Общи условия

Активация на акаунт